icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bridzit34
30. máj 2021

@hederamonstera nedelny test o poznanie silnejsi 👍🍀

monka105
31. máj 2021

Baby duchoval vám niektorej takto mamatest alebo to môžem brať ako relevantný výsledok?

jaruska_12
31. máj 2021

@monka105 mala som taký istý a som tehotná 🤰 ❤️❤️❤️ gratulujem 🙃

bridzit34
31. máj 2021

@monka105 to nie je duch, ale pekna ciarka 👍🤗

hederamonstera
31. máj 2021

Tak hcg narastlo z 30 na 205 a o 2 tyzdne idem na prvy ultrazvuk. Tak snad to uz konecne dobojujeme do konca🍀

bridzit34
31. máj 2021

@hederamonstera supeer 👍🤗

monka105
31. máj 2021

@jaruska_12 @bridzit34 ďakujem vám krásne ❤️ Toto je úplne nečakané, neplánové a baby poviem úprimne, že aj riadne nepravdepodobné, ale o to viac sa teším 🙈💫 Veľmi dúfam, že bude čiarka už iba silnieť, lebo ma stále bolí brucho ako pred MS a jemnulinko špiním. Snáď to neskončí mimomaternicovým.

monka105
1. jún 2021

Tak baby dnes takto...úplne slabulinký duch, naživo ho vidieť lepšie, ten vrchný silnejší je včerajší 😔 neviem čo si o tom myslieť, bola som síce ešte v noci cikať, čiže to teoreticky nebol prvý ranný moč, ale o toľkoto slabšiu čiarku som teda nečakala...

sisi111122
1. jún 2021

@monka105 ja som mala rano slabsie testy ako vecer napriklad 🤷‍♀️

monka105
1. jún 2021

@sisi111122 volala som gynekológovi, že ťažko povedať prečo mám dnes tú druhú slabšiu, ale ak nekrvácam a nemám ťažkosti, nemám stresovať. Tak dúfam, že to je v poriadku.

mirus11
1. jún 2021

@monka105 nechcem sa strašiť,ale mne mne keď takto začali slabnúť,tak to vždy dopadlo zle.a to pri 3 som mala už krásne kolajnicky,aj tak to dopadlo zle.

monka105
1. jún 2021

@mirus11 uvidím, nebudem stresovať, je to zbytočné, spravím test zas o 2-3 dni.

zuzula91
1. jún 2021

Ahojte baby, pripájam sa k vám. Vidíte tu niečo? Test robený 11dpo aaa už som zúfalá z tohi. Ale zrejme nič tam nieje.

zuzanaa2010
1. jún 2021

@zuzula91 ja ti neviem ale mne sa tam nieco mari🤷‍♀️🙏❤

zuzula91
1. jún 2021

@zuzanaa2010 Určite skúsim aj neskôr, ale jednoducho som sa musela o tom s niekým podeliť a vypočuť si Vaš názor. 🙈

monka105
1. jún 2021

@zuzula91 keď si to otvorím, tak tam je slabý dúšik 🙂🙌🏻 Vyskúšaj z ranného moču.

zuzula91
1. jún 2021

@monka105 ach no vyskúšam a uvidíme. Veľmi by som si to priala. Vidím, že aj ty skumas. Koľký dpo si? Som nestihla sa ešte zorientovať v tejto skupine.

monka105
1. jún 2021

@zuzula91 vyskúšaj z ranného, ten by mal byť koncentrovanejší. Potom pridaj foto. Budem držať palčeky 🤞🏻🙂🍀

zuzula91
1. jún 2021

@monka105 určite vyskúšam a sa ozvem... Mala som dnes dostať aj ms, ale neprišla, no pozerám, že sa posunula ovu takže asi preto aj mešká. Ak nepríde do zajtra tak vyskúšam.

zuzula91
2. jún 2021

Tak sa hlásim. Test úplne biely. Myslím, že už by mi na 12-13DPO niečo aj ukázalo. Takže očakávam Ms. Ach. A tak som dúfala.

monka105
2. jún 2021

@zuzula91 ešte počkaj, či príde MS. Pozri keď nie, stále to môže vyjsť ďalší mesiac 🙂 ak máš byť tehotná, budeš.

zuzula91
2. jún 2021

@monka105 veď čo iné mi ostáva, len čakať ☹ aj keď dnes, najneskôr zajtra by už mala doraziť. Tak uvidíme.

monka105
2. jún 2021

@zuzula91 uvidíš, či príde. Koľko žien malo pozitívny test až po týždni-dvoch od meškajúcej MS, koľko malo MS a boli tehotné 😄🤷🏻‍♀️. V mojej rodine mala babka menštruáciu až do štvrtého mesiaca, keď jej gynekológ v rámci preventívky oznámil, že je tehotná. Mamine vyšiel neurčito pozitívny test, keď už bola vo ôsmom týždni a na sone sa už pritom veselo pretŕčala moja sestra. Stať sa môže naozaj hocičo. 🙂 tým ti samozrejme nechcem dávať zbytočné nádeje, ale negatívny test pred MS ešte nemusí automaticky znamenať, že to nevyšlo.

monka105
2. jún 2021

Ja dnes takto inak. Čiarka silnejšia ako včera, slabšia ako v pondelok, už naozaj neviem čo si o tom myslieť. 🙈 Baby si tu mamatest vychvaľovali, že je to najlepší test na trhu, ale idú mi hlavou už aj také myšlienky, či mi naozaj nespravil iba tri dni po sebe falošné čiarky a bolesť brucha má inú príčinu. 😄🤷🏻‍♀️

zuzula91
2. jún 2021

@monka105 Ďakujem veľmi pekne za podporu. Áno sú to všelijaké situácie, No skôr mi prídu neobvyklé. 😅 aj keď mne sa bežne stáva, že nejdú veci predpisovo, a tak ako u väčšiny ľudí. Ja mám totižto také šťastie v živote, že mi nikdy nič nejde tak ako by malo. No nemyslím si, že toto je jedna z výnimiek 😂 Aj teraz ms vždy presne na 27-28DC a dnes je 29 deň ms nikde, sledujem si druhý mesiac ovulku, príznaky a zrazu je všetko nejaké popletené.

aknamorka22
2. jún 2021

@monka105 ahoj, mne mamatesty silneli zo začiatku pomaly. Prvé od 10dpo do 12 dpo rovnaká ciarka. Až 14 dpo bola výraznejšia 🙂

monka105
2. jún 2021

@aknamorka22 ďakujem ❤️🙂

zuzula91
2. jún 2021

@monka105 určite nespravili a čiarka bude pekne silnieť.

monka105
2. jún 2021

@zuzula91 ďakujem ❤️💫 ak mi lekár v pondelok potvrdí tehotenstvo, tak to bude krásny príklad toho neobvyklého. Brala som HAK ani raz som nezabudla a tento mesiac som si našla dve čiarky na teste 🙈😅

zuzula91
2. jún 2021

@monka105 😀 to vážne berieš HAK a toto sa deje? 😂 tak teraz neviem či budeš rada, alebo nie ak potvrdí, ale určite ak to bude ono, tak tradícia v rodine neobvyklých prípadov pokračuje.