Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mirus11 presne aj mne takto a aj pri krásnej čiarke zrazu začala slabnut a bolo :/
@domcatko1811 mne aj Digi krásne ukázal 2-3,a nakoniec nič s toho
Tak žienky, hlásim prvý DC. Držím prsty Vám ostatným nech to vyjde.
@zuzanaa2010 este lepsia foto asi
@zuzanaa2010 ja tam vidim dusika 🤷
@zuzsat len zda sa mi par dni stale rovnaky..akurat ten ovulacny ma prekvapi ze ciarka bola silnejsia ako kontrolna..
@zuzanaa2010 tak máte ovulaciu...veď tehotenský je negatívny
@bublanina1 to by som mala ovulaciu 3x v mesiaci...to je to cudne
@monka105 ak je to fakt na zaciatku,citlivost 25 este nemusi zachytit..klud.pri takych 2 ciarach to bude ok👍❤🙏
@zuzanaa2010 môžeš mať aj dva krát...
@zuzanaa2010 vidím držím palce nech silneje
Baby dnes krv negatívna, takže mamatestom už NIKDY neuverím po tejto skúsenosti. 🙈😄
@mirkasan ako...mne tam vyšla včera myslím si dosť výrazná druhá čiara, predtým štyri dni slabšie, ale boli viditeľné a keď takéto falošné čiary robí ten test, tak mi je naozaj ľúto tých, ktoré sa snažia dlhodobo otehotnieť, nedarí sa im a potom si nájdu takúto palicu, ktorá je vlastne falošná. Fuj...normálne mi je z toho, ako jeden test môže robiť takéto silné falošné čiarky.
@monka105 ahoj.. Ja pred 3 dňami toto a včera už úplne mini duch ktorý by som ani neodfotila a dnes ms aj keď mi meškala ms 5 dní.. Tiež teraz neviem ci tie testy si robia srandu zo žien alebo ci šlo o biochemické tehotenstvo.Na hcg som už ani nešla, keďže krvacam už riadne a spodok mi ide roztrhnúť.Dufala som do poslednej chvíle.. 😏
@monka105 tak toto je masaker naozaj trn test 😳 strasne nieco ako pisete ..
@mirkasan takto je to asi ozaj najlepšie.. Koľko vyhodených peňazí za tie roky a hľadanie aspoň mini ducha a koľko trápenia a sklamaní.. Ozaj už len čakať kedy ta sviňa nedorazí a bude to každej to jej vysnívané, vymodlene..my už máme aj nejaký vek, čiže tento rok už len navštívime cár a dáme si urobiť komplet vyšetrenia a poprípade pôjdeme do umelého oplodnenia.. 😏
@monka105 tak tomu až nemôžem uveriť že takto falošné testujú mne vraveli kúp si mamatest je najlepší a dr.max nie a práve mamatest nemali nikde tak som si znovu kúpila dr.max lebo predtým mesiac som mala aj mamatest aj pepino aj dr.max aj women Secret a všetky mi vyšli negatívne a ten ďalší mesiac po druhom vklade som mala len dr.max a pekne mi ukázal už od 5dpo ket pozitívny.je mi to ľúto to že to nevyšlo tak som ti držala palce a verila ale po tomto už ani ja neverím mamatestom

@zuzula91 budem. Ono je to paradox, že človek sa chráni, lebo dieťa ešte nechce a potom, keď sa mu ,,náhodou prihodí”, tak sa bojí, lebo oň nechce prísť. 😄😅 ale zas ja viem, ako k tomu došlo. Mala som zápal močových ciest a brala som antibiotiká. Posledné dve tabletky antibiotík sa mi križovali s prvými dvoma HAK z nového blistra. Ak aj žena zabudne užiť prvé dve tabletky HAK, je najvyššia pravdepodobnosť, že otehotnie. No a ja som si evidentne takto oslabila jej účinok na celý mesiac. 🙈