Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monka105 mala som taký istý a som tehotná 🤰 ❤️❤️❤️ gratulujem 🙃
Tak hcg narastlo z 30 na 205 a o 2 tyzdne idem na prvy ultrazvuk. Tak snad to uz konecne dobojujeme do konca🍀
@hederamonstera supeer 👍🤗
@jaruska_12 @bridzit34 ďakujem vám krásne ❤️ Toto je úplne nečakané, neplánové a baby poviem úprimne, že aj riadne nepravdepodobné, ale o to viac sa teším 🙈💫 Veľmi dúfam, že bude čiarka už iba silnieť, lebo ma stále bolí brucho ako pred MS a jemnulinko špiním. Snáď to neskončí mimomaternicovým.
@monka105 ja som mala rano slabsie testy ako vecer napriklad 🤷♀️
@sisi111122 volala som gynekológovi, že ťažko povedať prečo mám dnes tú druhú slabšiu, ale ak nekrvácam a nemám ťažkosti, nemám stresovať. Tak dúfam, že to je v poriadku.
@zuzula91 ja ti neviem ale mne sa tam nieco mari🤷♀️🙏❤
@zuzanaa2010 Určite skúsim aj neskôr, ale jednoducho som sa musela o tom s niekým podeliť a vypočuť si Vaš názor. 🙈
@zuzula91 uvidíš, či príde. Koľko žien malo pozitívny test až po týždni-dvoch od meškajúcej MS, koľko malo MS a boli tehotné 😄🤷🏻♀️. V mojej rodine mala babka menštruáciu až do štvrtého mesiaca, keď jej gynekológ v rámci preventívky oznámil, že je tehotná. Mamine vyšiel neurčito pozitívny test, keď už bola vo ôsmom týždni a na sone sa už pritom veselo pretŕčala moja sestra. Stať sa môže naozaj hocičo. 🙂 tým ti samozrejme nechcem dávať zbytočné nádeje, ale negatívny test pred MS ešte nemusí automaticky znamenať, že to nevyšlo.
Ja dnes takto inak. Čiarka silnejšia ako včera, slabšia ako v pondelok, už naozaj neviem čo si o tom myslieť. 🙈 Baby si tu mamatest vychvaľovali, že je to najlepší test na trhu, ale idú mi hlavou už aj také myšlienky, či mi naozaj nespravil iba tri dni po sebe falošné čiarky a bolesť brucha má inú príčinu. 😄🤷🏻♀️
@monka105 Ďakujem veľmi pekne za podporu. Áno sú to všelijaké situácie, No skôr mi prídu neobvyklé. 😅 aj keď mne sa bežne stáva, že nejdú veci predpisovo, a tak ako u väčšiny ľudí. Ja mám totižto také šťastie v živote, že mi nikdy nič nejde tak ako by malo. No nemyslím si, že toto je jedna z výnimiek 😂 Aj teraz ms vždy presne na 27-28DC a dnes je 29 deň ms nikde, sledujem si druhý mesiac ovulku, príznaky a zrazu je všetko nejaké popletené.
@monka105 ahoj, mne mamatesty silneli zo začiatku pomaly. Prvé od 10dpo do 12 dpo rovnaká ciarka. Až 14 dpo bola výraznejšia 🙂
@aknamorka22 ďakujem ❤️🙂

@hederamonstera nedelny test o poznanie silnejsi 👍🍀