icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

monka105
2. jún 2021

@zuzula91 budem. Ono je to paradox, že človek sa chráni, lebo dieťa ešte nechce a potom, keď sa mu ,,náhodou prihodí”, tak sa bojí, lebo oň nechce prísť. 😄😅 ale zas ja viem, ako k tomu došlo. Mala som zápal močových ciest a brala som antibiotiká. Posledné dve tabletky antibiotík sa mi križovali s prvými dvoma HAK z nového blistra. Ak aj žena zabudne užiť prvé dve tabletky HAK, je najvyššia pravdepodobnosť, že otehotnie. No a ja som si evidentne takto oslabila jej účinok na celý mesiac. 🙈

domcatko1811
2. jún 2021

@mirus11 presne aj mne takto a aj pri krásnej čiarke zrazu začala slabnut a bolo :/

zuzula91
2. jún 2021

@monka105 noo je to dosť zaujímavé. Som zvedavá ako to dopadne, v každom prípadne nech je taký výsledok aký chceš.

mirus11
2. jún 2021

@domcatko1811 mne aj Digi krásne ukázal 2-3,a nakoniec nič s toho

zuzula91
4. jún 2021

Tak žienky, hlásim prvý DC. Držím prsty Vám ostatným nech to vyjde.

zuzanaa2010
5. jún 2021

Ahojte,ja dnes takto..zeleny ovulacny..tehu dnes rano...znamena to nieco?alebo jedboducho len pozit.ovulacny test?🤣🙈

zuzanaa2010
5. jún 2021

@zuzanaa2010 este lepsia foto asi

zuzsat
5. jún 2021

@zuzanaa2010 ja tam vidim dusika 🤷

zuzanaa2010
5. jún 2021

@zuzsat len zda sa mi par dni stale rovnaky..akurat ten ovulacny ma prekvapi ze ciarka bola silnejsia ako kontrolna..

evita1233
5. jún 2021

@zuzsat podľa. Mňa je to tam😊 nech len silnie...

bublanina1
5. jún 2021

@zuzanaa2010 tak máte ovulaciu...veď tehotenský je negatívny

zuzanaa2010
6. jún 2021

@bublanina1 to by som mala ovulaciu 3x v mesiaci...to je to cudne

monka105
6. jún 2021

Dievčatá, tak dnes takto, ale digitálny ukázal mínus 😒 už neviem čo si myslieť.

ciarafan
6. jún 2021

@monka105 pekne dve čiarky a ten Digi si robila z toho istého moču?možno má slabšiu citlivosť ináč neviem ako je to možné

monka105
6. jún 2021

@ciarafan z toho istého, veď preto je to zvláštne. Áno, ten digi je 25-kový, no aj tak si myslím, že pri takýchto čiarkach by mi už mal ukázať aj ten. No nič...zajtra sa dozviem u doktora.

zuzanaa2010
6. jún 2021

@monka105 ak je to fakt na zaciatku,citlivost 25 este nemusi zachytit..klud.pri takych 2 ciarach to bude ok👍❤🙏

ciarafan
6. jún 2021

@monka105 veru mal by ukázať no všetko je možné stalo sa babám že to mali aj opačne Digi ukázal a paličkove nie ale máš krásne čiarky tak držím palce určite ti dr.potvrdi tehotenstvo

bublanina1
6. jún 2021

@zuzanaa2010 môžeš mať aj dva krát...

ciarafan
6. jún 2021

@zuzanaa2010 vidím držím palce nech silneje

monka105
7. jún 2021

Baby dnes krv negatívna, takže mamatestom už NIKDY neuverím po tejto skúsenosti. 🙈😄

zuzula91
7. jún 2021

@monka105 To naozaj? fuu. zvláštne

mirkasan
7. jún 2021

@monka105 mám rovnakú skúsenosť. 3 mamatesty z toho isteho moču pozitívne a 2 negat. O 2 dni som bola na krv a hcg 2

monka105
7. jún 2021

@mirkasan ako...mne tam vyšla včera myslím si dosť výrazná druhá čiara, predtým štyri dni slabšie, ale boli viditeľné a keď takéto falošné čiary robí ten test, tak mi je naozaj ľúto tých, ktoré sa snažia dlhodobo otehotnieť, nedarí sa im a potom si nájdu takúto palicu, ktorá je vlastne falošná. Fuj...normálne mi je z toho, ako jeden test môže robiť takéto silné falošné čiarky.

antkar1
7. jún 2021

@monka105 ahoj.. Ja pred 3 dňami toto a včera už úplne mini duch ktorý by som ani neodfotila a dnes ms aj keď mi meškala ms 5 dní.. Tiež teraz neviem ci tie testy si robia srandu zo žien alebo ci šlo o biochemické tehotenstvo.Na hcg som už ani nešla, keďže krvacam už riadne a spodok mi ide roztrhnúť.Dufala som do poslednej chvíle.. 😏

monka105
7. jún 2021

@antkar1 mohlo to byť aj biochemické, keď ti meškala MS. Každopádne, ja som ani nekrvácala, včera mi vyšla myslím si dosť silná palica (viď vyššie) a krv je napriek tomu negatívna, takže skús do budúcna asi testovať iným druhom testu, iné ti poradiť veľmi neviem. 🤷🏻‍♀️

sisi111122
7. jún 2021

@monka105 tak toto je masaker naozaj trn test 😳 strasne nieco ako pisete ..

mirkasan
7. jún 2021

@monka105 úplne súhlasím. Ja som našla fotku z februára, ako mi to vtedy vyšlo. Doktor mi hovoril,nech robím test až po 14 dňoch meškania, že je to len marketing a takto budem mať istotu

monka105
7. jún 2021

@mirkasan áno, tu sú viditeľní duchovia, ale moje dve čiarky boli ešte omnoho silnejšie.

antkar1
7. jún 2021

@mirkasan takto je to asi ozaj najlepšie.. Koľko vyhodených peňazí za tie roky a hľadanie aspoň mini ducha a koľko trápenia a sklamaní.. Ozaj už len čakať kedy ta sviňa nedorazí a bude to každej to jej vysnívané, vymodlene..my už máme aj nejaký vek, čiže tento rok už len navštívime cár a dáme si urobiť komplet vyšetrenia a poprípade pôjdeme do umelého oplodnenia.. 😏

ciarafan
7. jún 2021

@monka105 tak tomu až nemôžem uveriť že takto falošné testujú mne vraveli kúp si mamatest je najlepší a dr.max nie a práve mamatest nemali nikde tak som si znovu kúpila dr.max lebo predtým mesiac som mala aj mamatest aj pepino aj dr.max aj women Secret a všetky mi vyšli negatívne a ten ďalší mesiac po druhom vklade som mala len dr.max a pekne mi ukázal už od 5dpo ket pozitívny.je mi to ľúto to že to nevyšlo tak som ti držala palce a verila ale po tomto už ani ja neverím mamatestom