Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tshirt na porovnanie. DrMax, One Step a Intimed z 1 vzorky 🙄 doost rozdiel
@akopprincezna dr. max má najmenej farbiva z týchto. Ale čiaročku máš krásnu, gratulujem. 🙂🙌🏻
@monka105 Dakujem ♥️ uz je to viac ako rok, čo sa snažíme o druhé. Pred pár mesiacmi spontánny potrat. Tak snad to dopadne dobre. Normalne sa bojím to povedať manželovi... Ze sa opäť niečo pokazí 😪
@akopprincezna je to tam,držim palce
@akopprincezna Ja som zažila to isté. Snažili sme sa o tretie. V decembri potrat. Teraz som v 18 týždni. Verím že nám to dobre dopadne tento krát. Ale tiež som tŕpla prvé mesiace. Držím ti palce. 😊
@adela232 ♥️ gratulujem! Veľa zdravíčka obom. A ďakujem 🙏
@mamazuk nie som odborník, ale keď silnie, tak je dobre 🙂
Ahojte, maminky. Nevydržala som, včera som išla na krv do labaku a teraz si to vytykam. Výsledok ma veľmi prekvapil. Bol iba 18. Som v strese. Naposledy som mala 15 DPO 51 a nedopadlo to dobre. Včera 13 DPO 18... Doktor mi po minulej skusenosti nasadil progesteron 2x2. Dnes som si opäť robila testy, sú silnejšie, ale stále mi prídu slabé. 3 dnovy rozdiel. Nemali by byť už tmavšie?
@akopprincezna Podľa mňa sú tie testy krásne. Jasná čiarka. Jasné tehotenstvo. Už len počkať či sa uchytí, udrží a či je tam kde má byť... Bude dobre. 😊
@adela232 ďakujem, modlím sa 🙏
@akopprincezna na 13dni po su akurat 😉
@akopprincezna ved uvidis o dva dni sprav dalsie...zbytocne sa stresujes
@zuzanaa2010 To je pepino? Skús iný test. Mne keď na pepine ukazovalo takúto čiarku na iných som už mala peknú. Môžeš byť tehotná podľa mňa. Moja sestra mala čiarku az na 47 deň cyklu.
@adela232 nie je to Plus lekaren test..uz si pripadam ako psycho ale proste ja to tam vidim..ale po tej vyvolavacke a tej ms som myslela ze je to fuc..ale takyto test mam mesiac v kuse nonstop..🤷♀️
@zuzanaa2010 no to je zaujimave.Jasne pozitívny🤔Ked som mala napriklad ja biochemicke tak este pred ms som uz mala negatívny.Dr. ani cisty ani nič nevidel?Ak tehotenstvo,tak zaujimave.
@lela123 bola som u Dr este pred vyvolavackou ani sa na mna nepozrel automaticky mi ju pichol..neviem ci mozu byt testy natolko falosne...
@zuzanaa2010 obávam sa, že môže, kľudne si pozri spätne, aké palice mne spravil mamatest a nebola som tehotná 😒 pozri, ak si tehotná, počkaj pár dní a sprav si test znova, čiarka by mala silnieť. Budem držať palce. ✌🏻🍀
@zuzanaa2010 skus digi test ako ukaze
@monka105 len ja mam ten test rovnaky uz mesiac..medzitym vyvolacka aj ms..tak to nechapem
@zuzanaa2010 Tak tam môže byť nejaký iný problém.
@adela232 uz som bola u 2 lekarov..ze vsetko v poriadku..ziadne cysty..vsetko ok..akurat tie testy divne😄🤷♀️asi uvidime dalsi cyklus..
@zuzanaa2010 Nechápem. Je to čudné.
Tak, dnes som bola o5 na krv u môjho gynekológa, keďže sa ma drží sialena nádcha a necítim sa dobre, povedal, že ma chce vidieť. Babatko (samozrejme) ešte nevidel, keďže je to tak krátko. Videl iba zvysenu sliznicu 14 mm a zlte teliesko, čím mi potvrdil tehotenstvo 😍 HCG 219 ♥️ som pokojnejšia. Ale vraj stále málo, treba to skontrolovať, ale objednal ma az na 12.7.