Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adela232 skusila som clear blue..
@zuzanaa2010 vyzera byt ako pozitivny🤷♀️
@zuzanaa2010 Nie že vyzerá. Je pozitívny. Gratulujem a držím palce. ❤️
@adela232 vazne sa ti zda pozitivny??❤🙏
@zuzanaa2010 určite počkaj aspoň 2 dní a sprav test znova
@zuzanaa2010 naznak + tam vidiet je. Pfuj pfuj pfuj
@zuzanaa2010 žienky ja tento plusový clearblue neodporúčam... Ukazuje falošné... Ale držím palce... Nech je toto plus naozaj... Ale radšej iné testy...
@evita1233 no ja som skusala viac a vsade je duch..inde slabsi inde silnejsi..tento test som skusila 1.krat..nopri mojom stasti to bude "falosne"plus😄🤷♀️🤧
@monika_277 ánoo krásna čiarka 🍀
@monika_277 anooo vidieť , skús opäť zajtra držím palce 😊
@monika_277 áno je tam... Gratulujem..
@monika_277 krasna ciarka❤🙏
@sense dnes test+ovulacny...
@zuzanaa2010 pre mňa ovulacny test nie je relevantným ukazovateľom tehotenstva, a nie je ešte ani pozitívny ... Sprav test tehu o 2 dní ak bude čiarka silniet je to tam... Držím palce... 🙏
@zuzanaa2010 je pozitivny tiez som takeho mala a bola som tehu drzim palce.
@vandica je to ciarka...skus o 2 dni 🙏
@dlucy mne uz pride ze vsetky robia falosne ciarky..pri 1.dietati mi vysiel test raz a bol duch a bola som tehu..😒
@vandica to je Pepino, vsak? Ten mi vždy ukázal ako posledný. Ma veľmi málo farbiva. Ak by si skúsila Woman Secret, DrMax, alebo Intimed z drogérie Teta, iste uz budeš mat peknú čiarku. Držím všetky prsty ✊
@vandica v kazdom pripade na Pepino je to veľmi slušný duch ♥️ po tisku gratulujem
@akopprincezna áno je to pepino. Musela som to fakt dávať do všelijakých uhlov aby to bolo vidno. Kúpila som teraz Livsane test, uvidím aký bude ten, keď tak skúsim tie čo radiš. Ďakujem za povzbudenie, a za to že tam niečo vidíš 🙏 začiatkom apríla som potratila, tak sa velmi bojím a dosť na to myslím.
@akopprincezna ja som nevydržala a robila som teraz cez obed.
Nie je to divné, že z rannajsieho skoro ani vidno nie je a tento takto? Bude to ozaj tým testom pepino?
@zuzanaa2010 skus ten digital podla mna je najpresnejsi
@sense toto je dnesny ovulacny..stale negativny?snazim sa len rozlusknut ci mam ovulaciu alebo som tehu🤷♀️
@zuzanaa2010 toto vyzerá byt už takmer pozitívny test koľko DC si?

@akopprincezna super😊drzim palce