icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzanaa2010
8. júl 2021

@sense 19DC ale mala som len 3 dni ms po vyvolavacke..uvidime,je tomu treba asi len cas 🙂tazko povedat co sa deje..

sense
8. júl 2021

@zuzanaa2010 tak to môže byť ovulácia, skus test ešte zajtra pripadne dnes večer... Je možné že zajtra už bude bledsia a vrchol dosiahne bud večer al v noci... Ak by to bolo tehu by ti tehotenský test ukázal už silnú čiarku...

summersunny94
9. júl 2021

Ahojte dnes som 17 DC a viem že na testy je až moc priskoro, o dieťatko sa snažíme už 5 mesiacov, ale naposledy MS bola slabšia ako inokedy trvala len (4-5 dní) inokedy trvá cca tých 7 dní. Mala som doma v zálohe ešte jeden test a keďže mám nejaké príznaky tak som si ho ráno spravila (neviem, či vidíte aj vy druhú slabú bledoruzovu čiarku, objavila sa do pár sekund). Je možné, že som mala ovuláciu na konci cyklu? Stalo sa vám to už? (cyklus mám rozhádzaný lebo mám polycystické vaječniky, teda aj ovulácia si príde kedy sa jej zachce, niekedy ani nepríde ). Ďakujem vám vopred za vaše odpovede .🙂

summersunny94
9. júl 2021

Toto je po zaschnutí...

sense
9. júl 2021

@summersunny94 raz som spravila omylom tehu test namuesto ovulacneho (maju takmer identicke obaly)a mala som takeho kvazi ducha po zaschnuti ...potom som spravila smozrejme aj ovulacny a ten bol pozitivny... cize osobne by som toto ako pozitivny test nebrala.... skor si myslim ze prebieha ovulacia... ale nie som lekar mozem sa mylit, veavim len zo skusenosti...

summersunny94
9. júl 2021

@sense oki ďakujem ti za odpoveď, veď uvidím no skúsim zajtra spraviť. Ak bude náhodou zas pozitívny tak aj tak to môžem ešte brat že prebieha ovulácia?

sense
9. júl 2021

@summersunny94 ak si tehotna mala by byt ciarky vyraznejaia ale nie po zaschnuti, pripadnes pockaj 2 dni a skus digitalny.... ja nemam sice pco ale mavam kratsie cyklya tiez mam ms niekdy 4 dni niekedy 7 a ked mam dlhsie ms tak hlien zacinam mavat uz niekdy na konci ms, kedze ovulaciu mavam 8-9-10dc

zuzanaa2010
9. júl 2021

@summersunny94 ja prave tiez nechapem ci moze byt duch na tehu teste ak je ovulacia?🤷‍♀️ja mam ducha na vsetkych testoch ale stale je rovnaky uz 2 dni..

lela123
10. júl 2021

@summersunny94 mne to pride ako pozitivny,no skusaj ak bude silniet je to ono.

mirkasan
10. júl 2021

@summersunny94 vyzerá pozitívny. Ale mamatest mi už porobil dosť falošných druhých čiarok. Držím palce nech silnie

biolo
10. júl 2021

@zuzanaa2010 moj prvy test a syncek uz ma cez dva roky 🤣

zuzanaa2010
10. júl 2021

@biolo no ja som mala este silnejsie "plusko"a mam pocit ako to tu vsetko citim ze vsetky testy robia falosne ciarky🤷‍♀️pri prvom tehu mi vysiel 1x duch a bola som tehu😀

vandica
11. júl 2021

Ahojte baby, pridávala som tu dva dni dozadu slabý test a dnes je 1den meškajúca MS, testy pomalicky silnejú. Čo poviete? Nie je to slabá čiarka na 1den mesk?
Len má strašne udivuje, že sa mi nič nedeje s prsiami, ani nerastu ani nebolia. Ako ste to mali vy? Boleli pri každom tehotenstve? Pri prvom som myslela že mi vybuchnú skoro dva týždne pred MS. A teraz absolútne nič.

adela232
11. júl 2021

@vandica Jasné tehotenstvo gratulujem. Ja som na pepino teste v deň ms nemala ešte nič a už som v 20 týždni. Ovulacia môže byť o dva, tri dni, týždeň aj viac posunutá každý cyklus môže byť úplne iný aj keď si doteraz mala možno všetko pravidelne. 😊😊

adela232
11. júl 2021

@vandica A prsia začnú bolieť neboj sa. Mňa boleli vždy pred ms a pri tehotenstve teraz začali bolieť neskôr a vracala som ako divá 3 mesiace. 😄

vandica
11. júl 2021

@adela232 ďakujem ♥️ no ovulaciu som mala 25.6. potvrdenú testom, a aj sex bol vtedy. Potom sme už tuším sex ani nemali 🙈 😂
Áno ja viem, že tie prsia nemusí cítiť každá, no som myslela, že keď pri prvom boleli nenormálne, tak to tak bude pri kazdom tehu. V druhom ma boleli len trošku, a to som potratila (pred 3mesiacmi) a teraz že nič. Preto, sa teraz strašne sledujem 😏

zuzsat
11. júl 2021

@vandica mna prsia zacali boliet iba jeden krat tyzden pred porodom. Skor palit ako boliet. Ale iba jeden krat v noci a cele tehu nic...

kattky
11. júl 2021

@vandica mne tiez na zaciatku nic nebolo a uz ked som boka cca v 6 alebo v 7tt tak zacaly boliet bradavky a nevolnisti take brutalne ze nic som v sebe neudrzala. Teraz sim v 20tt a zvraciam este stale aj ked ti uz nieje taka brutalita ako bola na zaciatku. Drzim palce ✊

vandica
11. júl 2021

@zuzsat
@kattky
Ďakujem baby, za odpovede 🙂

esmee3
12. júl 2021

Ahojte baby, tak zasa nič :/ ms mala prísť včera 🤷‍♀️

zuzanaa2010
12. júl 2021

Skusila som Clearblue vcasny-mam 7 dni do ms...verite tomuto testu??🤷‍♀️

bublanina1
12. júl 2021

@zuzanaa2010 nie neverím ..tak isto mi ukázalo a nebola som tehu

alica65
12. júl 2021

Ahojte mam sice 7 dni do ms ale skusila som🤦‍♀️😁 vidite nieco🤔🤔

zuzanaa2010
12. júl 2021

@alica65 nieco sa tam crta...🙏❤

ciarafan
12. júl 2021

@vandica u mňa začali prsia neskôr vôbec si to nevšímaj je to individuálne

alica65
13. júl 2021

@zuzanaa2010 uvidime😇😄 ale pozeram, ze sme na tom rovnako. 🙂 dnes si nekusala?

zuzanaa2010
13. júl 2021

@alica65 nie..netestujem..pockam az ci pride ms..aj ked cyklus mam nepravidelny..ale mam pocit ze kazdy teet ktory spravim robi ducha..takze kaslem na to..👍a ty ako?

alica65
13. júl 2021

@zuzanaa2010 no to bol jediný co som mala doma..pockam par dni a testnem opat💁‍♀️ uvidime ako to dopadne😁

kaci1265
13. júl 2021

@zuzanaa2010 mě ukázal duchy a bola sem těhu, už 9dpo. Neukazují falešně 🙂

zuzanaa2010
13. júl 2021

@kaci1265 myslis ten clearblue vcasny?ten sa moze robit 6 dni pred ocakavanou ms