Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lilith14 vies co nesledujem to len mi meskaju a bojim sa lebo som sa dala ockovat ale to som nevedela nic ze ci som tehu alebo nie a mam ist na druhu davku tak sa bojim ak by som nahodou bola ci to nejako neublizi
@zuzanaa2010 bola som v tete (drogéria 😁) a mali ho tam...reku ok skusim a ahaho💁♀️
@val9 no nieco tam je..ako citala som recenzie ze niekomu tieto testy ukazali skor ako ine..ja som tam mala uplne peknu jasnu ciarku...a mozno mame obe falosne🤣🤷♀️
@liliputka23 verim ti, ja tiez este nie som ockovana a zistila som, ze som tehu. A teraz sa bojim, co ak dostanem covid😩
@liliputka23 ked skusis dalsi test daj vediet✊No ja tiez este nie som ockovana, ale poznam jednu osobne co sa dala v tehotenstve, vraj sa to moze. Len to nikto nevie na 100%..
@zuzanaa2010 no aj dnes rano tam bola tak uvidime💁♀️
@val9 ja uz som dostala ms..tak bohuzial..u mna falosny duch..
@zuzanaa2010 vazne🙄 to ma mrzi..no uvidime ako to u mna bude. Ja mam o 2 dni dostat. 💁♀️
baby pomoc meska mi 6 dni som 35dc minuly mediac som dostala na 25dc menzes od 25 dna cyklu som zacala vrat progesteron 100mg , chcem sa spytat ked speavim tehotensky javi sa druha volnym okom neviditelna ciarka po podsvieteni telefonom je tam ja ju vidim myslite ze moze byt este skoro, ? ktora ste booa tehotna ale tehu test to nezachytil az po urcitej dobe , ? par dni dozadu som mala dost vytoky 🙂 mam nepravidelny cyklus a ovulaciu si neviem sledovat kazdy mesiac to mam do bludu budem vdacna za odpoved . pekny den
@kvietok2021dt od 15Dna cyklu som zacala brat progesteron nie 25dna pardon
@kvietok2021dt kamoske ukazal az po tyzdni od vynechanej ms
@kvietok2021dt zle rozliate farbivo treba urobiť iny
@zuzanaa2010 mrzí ma to nabudúce skús racej women Secret alebo dr.max test lebo práve mamatest chvália že má veľa farbivá ale práve tie ukazujú falošných duchov čo raz viac čo citam
@klarini17 ja som trosku vyssie tiez pridala test tejto znacky,robeny vcera..ja som este tak nahrane,este nemeskaju..ale tiez neviem,ci to je kanalik alebo ciarka? Dnes som si kupila rapidclear v lekarni a neukal mi nic,resp.to iste co vcera tento 🤷♀️...ale ani jeden som nerobila z rannejo mocu, tak asi o 2 dni skusim len z ranneho,to by som mala akurat dostat ms. Inak drzim palce,aby to bolo pozitivne 😉
Ešte sa chcem spýtať skúsenejších.. je ok keď ma večer bolelo dosť silno brucho ako keby každú chvílu mala ms doraziť? Aj ked som napriklad zakašlala tak ma dole pichalo.

@liliputka23 aj ja vidim, kolko dpo si?