Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ciarafan posledná ms mi meškala 2-3 dni. Možno sa mi zmenil nejakým spôsobom cyklus. Síce mám menstrucny kalendár ale asi to nieje vždy úplne presne.. za 4 dni by som mala dostať ale zatiaľ žiadny náznak väčšinou mávam už dávno bolesti prsníkov a extrémnu chuť do jedla a teraz nič…
@val9 Nevešaj hlavu. Počkaj dva, tri dni a uvidíš. Ja som z takej čiarky mala už dve deti. 😊 Ale raz som mala takúto čiarku a o dva dni som dostala ms so strašnými bolesťami. Ležala som akurát s malým v nemocnici. Potom ďalší potrat - kyret a teraz som v 22 týždni a verím že už to dobre dopadne. Držím ti moc palce. Ak to náhodou teraz nevýde. Výde nabudúce. Drž sa! 😊
@val9 ja by som nikdy nerobila z ranneho. Mne testy ukazali takto pred ms ciarky-duchov prave okolo 10-11.00 a nie z ranneho. A pepino nakolko ukazuje za mna ako najposlednejsi test ciarku tak ten by som rpbila ozaj neskor. Ale ak pepino duchuje iny test uz musi mat regulerne ciarocky.je spolahlivy len ma menej farbiva ako ine testy
Realne je pri istom uhle ta ciarka do ruzova, tu to vyzera ako kanalik. Tak nevieme. Teda vieme, cakat a testovat neskor, ak nepride MS...😇

@ciarafan vidno tam na zivo cosi ...ale neverim tomu...uvidime ci pride ms