icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ciarafan
7. aug 2021

@esmee3 pekných disikov máš dúfam že pravdivý ja by som skúsila inú značku woman Secret alebo dr.max tento sa mi zdá aj trošku silnejší oproti včerajšku ale babám robil mamatest duchov tak sa aj bojím povedať že je to tam

ciarafan
7. aug 2021

@esmee3 ale i tak si myslím že ms ti už nepríde a že sú to ozajstné ciarky

esmee3
7. aug 2021

@simbatko
@ciarafan a dr max je dobrý test? Keď tu veľmi na vyber veľa testov nemajú ani ten už nemali, a to som bola už v 4lekarnach nejaké sú vypredané všetky značky 😅 nemám už viac testov ani ja, ak nepríde zajtra, spravím ten digitálny, a uvidíme. Dnes som ho robiť ešte nechcela, ak by náhodou prišla skôr 😅

ciarafan
7. aug 2021

@esmee3 no mne zas mamatest ducha neurobil bolo síce vydno hneď po namočení kanalik ale potom do 3 minút to zmizlo bol snehovou bieli a dr.max som testovala veľa krát a vždy bol bieli az teraz keď som tehu mi ukázal slabé dve ktoré každý deň silneli ale vieš 100 ľudí 100 chuti každý má inú skúsenosť no asi najlepšie bude počkať na ten Digi ak si sledovala tak val9 to tak mala dusikov ktorý Digi test potvrdil

simbatko
7. aug 2021

@esmee3 držím moc ✊✊✊Nech suu koľajnice...❤️

mirus11
7. aug 2021

@esmee3 takýto som mala mamatest minulý týždeň,a tehu to nie je.ani nemohlo byť,keďže sa n snažíme,lebo sme po očkovaní.ale ostatné testy biele,ja týmto testom už vôbec neverím

esmee3
7. aug 2021

@mirus11 ale po ockovani môžeš mat babo, či 😄 a mala si ho ružový aj potom keď vyschol? Lebo ja som teraz pozerala a stále je jemne ružová tá druha čiarka. No veď uvidíme či príde alebo nie.

@ciarafan
@simbatko Ďakujem baby, no som zvedavá lebo už som veľmi nedufala, lebo aj tá ovulacia bola neskoro tento mesiac😊

mirus11
7. aug 2021

@esmee3 bol pekne do ružova,aj po vyschnúť,ale my sme opatrní,my radšej počkáme ten mesiac či dva.ale u teba držím palce,aby ti pekne silnel.

esmee3
7. aug 2021

@ciarafan
@simbatko
@mirus11
Baby robila som teraz ten digitálny a on je negatívny, ale nieje to z ranného moču 🥲😞 nechápem to, ten mamatest žeby vážne tak duchoval a aj všetky tie predtým? Na tom mamatest je ešte teraz tá čiarka taká pekná ružová 🤷‍♀️🤦‍♀️ Ja sa už asi nedočkám šťastného konca nikdy 🥺😅🤷‍♀️

ciarafan
7. aug 2021

@esmee3 moja ten Digi ešte nemusel zaznamenať mala si počkať ešte teraz sa budeš zbitocne stresovať neboj ak si tehu čiarky nezmiznú duchovat môžu aj pri biochemickom tehu ale to by mali čiarky slabnúť nie silnet

klarini17
7. aug 2021

@esmee3 vyskúšaj ten dr max, mne ho odporucali a za dobru cenu su tam 2ks.. ale pockaj aspoň 2dni aby ti hcg stuplo ☺️ Drzim silno palceky

esmee3
7. aug 2021

@ciarafan No veď mňa práve vystresovala @mirus11 že ona nebola 😂😂😂 už som stihla aj upiecť koláč zo stresu 😅
Ale tak ovulka bola až v utorok v noci/stredu ráno, my sme sa snažili hneď v stredu, štvrtok, sobota. Čiže ešte by mohla byt tá hodnota hcg nízka ale neviem neverím tomu 😅 a to som si povedala pred rokom, že keď bude tento mamatest pozitívny, že vtedy určite budem, lebo vtedy bol vždy snehobiely 🤰😅

esmee3
7. aug 2021

@klarini17 vyskúšam alee až zajtra ráno ak ešte nedostanem, pôjdem pozrieť do auparku či ho majú 😊

ciarafan
7. aug 2021

@esmee3 dr.max kúpiš asi len v lekárni dr.max

mirus11
7. aug 2021

@esmee3 tu som našla tie moje minulotýždňové testy,krásne dolár ružová druhá čiarka,a naskočila hneď po namočení,nehovorím že ty nie si tehu,ale u mňa to tak nebolo

esmee3
7. aug 2021

@mirus11 Noo len žeby aj tieto testy robili duchov? 😀 to sa mi práve nezdá. Lebo na 3 mi vyšiel duch, 2 rôzne značky každý deň na jednom😀

ciarafan
7. aug 2021

@esmee3 urob ešte inu značku podľa mňa pekne vidno no bolo by to dosť od veci že by ti všetky druhy len duchovali falošné

esmee3
7. aug 2021

@ciarafan veď to, zajtra alebo v pondelok ráno spravím a dám vedieť 😊

ciarafan
7. aug 2021

@esmee3 Dúfam že tam budú pekne dve držím palce a budem čakať 🍀

mirus11
7. aug 2021

@esmee3 ja nehovorím,že u teba sa nejedná o tehotenstvo,len že s tým jedným testom nemám dobré skúsenosti.tebe držím palce,aby to tam bolo,a aby pekne testy silneli.

dadaberkova
7. aug 2021

@esmee3 jeej tiež som mala ovitrelle a sledovala som kým vyprchá 😁 5 dní pred MS bol biely a potom ten 4 už s čiarkou. Aaa digi mi potvrdil po meškani tuším. On ma citlivosť 25. 😊

esmee3
7. aug 2021

@dadaberkova Jeej vaazne? Tak to je super že ti to takto vyšlo 😍 mne zatiaľ neprišla tak som zvedavá na ráno, už mám dr max test kúpený 😅

ciarafan
7. aug 2021

@esmee3 zohnala si ?ja budem viac zvedavá jak ty že čo heheee

esmee3
7. aug 2021

@ciarafan Anoo 😊 aj keď neviem či bude treba je mi nejak zle dnes 😅

ciarafan
7. aug 2021

@esmee3 no uvidíme keď už na ňom bude tak to bude to 🥰

dadaberkova
7. aug 2021

@esmee3 drziim všetky palce aj na nohách 🙏🏼❤️ daj potom vedieť 😊

evita1233
8. aug 2021

@esmee3 digi test treba robiť, keď mešká aspoň 5 dní ms... Inak je to zbytočné... 😊

simbatko
8. aug 2021

@esmee3 ahojjjj., testovala si?,🤗

simbatko
8. aug 2021

Ahojte baby teraz 10minut do zadu som robila ovulacny..Mám týždeň do MS...Také čiarky som ešte nemala...Včera som písala že má podbruško boli tak divno.. Neviem...Či aj tehu vám ukázalo ovulacny...alebo nie...ja som už s toho mimo trochu

esmee3
8. aug 2021

@simbatko
@evita1233
@dadaberkova
@ciarafan
Ahojte 😊 áno skúšala som ten dr max ale neviem. Naživo je tam fakt taký slabý duch, že sa ani nedá skoro odfotiť, ale tak naživo je minislaboruzovy. Ale menejviditelny ako pri mamatest. Ms stále nič. Tak neviem

@simbatko ovu testy som takto neskusala 😄 počkaj ešte paaar dni a uvidis potom skús tehotenský 😊