Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@esmee3 je to tam len možno ti pomalšie stúpa hcg ale alebo si mala skutočnosti neskôr ovulaciu aj 3 dní sa odrazí na testoch testuj už len stymto dr.max a uvidíš zajtra či silneje ak nie môže ísť o biochemické alebo niečo ale podľa mňa je všetko ok a každý test inej značky inak zachutí ja som mala takéto prvé testy za mňa je to pozitívny a neboj sa na začiatku pomalí vydno rozdiel to by si musela testovať aspoň s 2 dní odtupom poslala som ti svoje testy
@esmee3 ako dačo tam vidím, tak stále máš dosť veľkú šancu 🤷🏽♀️🙂 každej žene rastie hcg inak rýchlo. Predstav si ze ja som bola na krvi 14dni po iui a hcg som mala len slabých 51 a teraz ťahám už 26tt a malý ma 900g 🤷🏽♀️😁 držím palce určite informuj co a ako 🙂 pripadne ak nevydrží čakať tak chod ku doktorke nech ti vezme krv 🙂 mne vzali na repro klinike krv doobeda a poobede sme mali výsledky 🤷🏽♀️🙂
@dadaberkova v stredu sme mali ísť na spermiogram a na krv, nooo tak asi počkám rovno do stredy 😀 to by som už vtedy ale mohla vedieť aj ja 😂
@esmee3 to už bude raz dva ale viem aké je to čakanie 🤣 a nepoteším ta, potvrdením tehotenstva ta čaká ešte veľa hrozneho čakania 😂 napr ja teraz čakám do utorka na kontrolné morfo, a potom na piatok kedy nás čaká naše prvé 3d/4d dúfam ze uvidíme prcka. Pred tým bolo čakanie na prvý krvný screening, potom druhy, potom morfologicke sono 🤣 bože stále dačo na čo človek čaká. A potom už len čakáš kedy konečne príde 😂 každopádne podávaj hlasenie, som zvedava😁
@dadaberkova a po koľko mesiacoch Vám to vyšlo? Ale taaak to bude take prijemne čakanie už potom 😀 najhoršie sa mi zdá práve prísť k tým dvom čiarkami, ja vidím ducha po 2 rokoch konečne prvýkrát 😂 ja ale aj u psíkov chodím na sono 2x a neviem sa dočkať a to čakajú len 9tyzdnov 😂😂
@esmee3 ja som to mala také zložitejšie v 2017 mimomaternicove po stimulácii a roku snaženia. Potom teraz sme sa snažili rok a po roku som zmenila doktorku, poslala ma na repromedicu a tam akože úplne som odpadla hneď prvý mesiac, clostylbegit + ovitrelle + iui a bum zrazu to tam bolo 🤷🏽♀️😁 my sme mali asi šťastie ze manžel má dobrý spermiogram len so mnou sú problémy kvôli polycystyckym vaječníkov.
Po otehotnenia asi 3 týždne som začala spinit prvý krát, potom niekoľko krát krvácať, že sme behali na pohotovosť stále, tak myslím ze aj preto bolo pre mňa to čaká ie stále na výsledky ohľadom chorôb atď také hrozné, dlhé a stresujúce 😁 našťastie to vyzerá ze náš malý bojovník je zdravucky a krvácania spôsoboval hnusak hematom v maternici 🤷🏽♀️ ja už ledva čakám aby bol november 🤣 ale poviem ti ze po iui sme skoro skrachovali na testoch, najprv som sledovala kedy zmizne ovitrelle a potom som chcela vedieť ci už som a keď som to tam videla stále som neverila a robila ďalší a ďalší 🤣🤣🤣🤦🏼♀️
@esmee3 ježiš sorry fajne som sa rozpisala🤣🤦🏼♀️ vieš to je tak keď už 6 mesiacov som doma s nohami hore 🤣🤦🏼♀️
@simbatko ja myslím ze ohľadom tehotenstva tie ovu testy vôbec nieje dobre brat do úvahy, predsa len kvôli niečomu vznikli tehotenské testy. Mne napr ovu neukázal nič a tehotná som bola 🙂 treba vyčkať a robiť tehotenský potom 🙂 držím palec
@dadaberkova jasneee...Mám ešte jeden tehu test..ale budem robiť...keď bude meškať
@dadaberkova Držím palce nech to dotiahnete do úspešného konca a už nič ťa neprekvapí ❤️❤️❤️
@simbatko a skúšali ste aj teraz? Ak bola ovulka, možno bola posunutá, a keď tak skús potom o týždeň 😊
@dadaberkova
@ciarafan
@simbatko
Tak nič baby, 3značky testov, všetky duchovia, ale akurát som už mala krv na papieri 🥲 na tom dnešnom po chvíľke zaschnutia tiež duch, takze aj dr max duchuje 🤷♀️😞
@esmee3 jooj to mi je ľúto 😒 krv som mala aj ja na začiatku malinko (a ešte veľa x veľa) najprv uhniezdovanie, potom hematom. Ale už by si mala myslím tmavšiu čiarku 😒 nevadii na budúci mesiac to vyjde isto 🙏🏼 budem myslieť na teba 👍
@daniela988 veď to že stále duch a na 3 rôznych značkách 😞
@dadaberkova
@lela123 Ďakujem baby snáď áno. A snívalo sa mi že som mala take pekne čiarky keď som testovala 🙈🤦♀️
@esmee3 jooj mne moja babka povedala keď som jej ešte nepovedala ze som ze ona snívala že mám veľké brucho 😂 aj mojej mamine tak na to skôr prišla ako ona ze moja snívala som ze čakáš babo ideš k doktorke 😂 a tak aj bolo, 😅 babka čarodejnica 😅 a moje sny teraz si zas robia čo chcú. Napr dnes som mala celý deň nočné mory že som krvacala, skoro porodila a neviem co. Pred tým deň som bola spiderman 😂😂🤦🏼♀️ ale za tie moje vraj môžu tehotenské hormóny 🤷🏽♀️
Daj sa hlavne do kľudu a isto sa podarí. Napr my sme išli na tu repro a hneď prvý krát som tam išla s tým ze som si istá ze sa to podarí ani som nepripustala nejakú inú alternatívu, ani neviem prečo 🤷🏽♀️ proste som to brala tak ze idem si pre bábätko 😂😂 a tak aj bolo, zatiaľ si musím zaklopať 🙂 držím palce 🙏🏼❤️
@dadaberkova veď aj ja som dúfala že to vyšlo keď sme sa už odhodlali ísť na kliniku, a aj keď všade bol duch. No škoda to sa neoplatí už testovať vážne 🙈
@dadaberkova ja som tiez v januari mala sny s pozitivnymi testami a az taky zivy bol ze som musela si ist kupit test no bol negativny. Ale dalsi mesiac oci zo mna vypadly krd som mala na teste 2 ciarky. Som 5 testov urobila, aby som uverila. Teraz som 25tt.

@simbatko ovulacny test vie byť v tehu pozitívny ale tento test je negatívny. Určite par dni počkaj týždeň do MS je príliš skoro. Máš odsledovanu ovuláciu ?