Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela988 Tiež tam niečo vidím. Inak ja som testovala okolo 13. Ale ja vôbec neverím že u mna z toho cosi bude
@tulipanicek ja tiež nie, testujem už asi len zo zábavy 😀
@tulipanicek
@daniela988 baby ja stále dúfam 🤣 aj keď asi zas nič z toho nebude
Joj, tak my sme na tom úplne rovnako 😆☺
@daniela988 Tak dúfam že aspoň jedna si nájde o pár dni ozaj pozitívny test 😁
@daniela988
@tulipanicek žienky tak ja som robila ráno dr max, dnes je 10dpo a nič 🙈 vidím tam max kanalik
@daniela988 Noo vyzerá že tam niečo je
@esmee3 no vyzerá, ale čo z toho bude boh vie...
@esmee3 ešte nie je nič stratené, ja som pri synovi mala až na 12 dpo slabučkú čiarku... 😉
@esmee3 no niečo malinko tam vidno.. Mne 2 testy ukázali peknú čiarku podotýkam večer a na druhy deň ráno na Dr max bolo vidno asi ako tebe ale až po vyschnuti a cez filter.. Na iných testoch čiarka silnela.. Držím palce a nevzdávajte sa ❤️všetko je tak ako ma byt.
@sunshine_18 len ai myslím že to bude len kanalik či. No nič skúsim v pondelok, a v stredu krv. Ale už na ďalšiu iui nepôjdem lebo je to zbytočne mám taký pocit 🤣
@daniela988 Jezis, ten je krásny. Toto je už podľa mna pozitívny test určite. Gratulujem
@esmee3 Akože niečo sa mi marí. 10 dpo by aj takéto mohlo byt. Skús v pondelok ešte. Uvidis či tak bude niečí silnejšie ale nie.
Držím prsty
@daniela988
@esmee3 Ja skúsim najskôr zajtra
@tulipanicek drziiim palce 😊 ja si zajtra radšej pospím 😅
@tulipanicek ďakujem, idem urobiť večer ďalší ale iný, lebo tomu nejak neverím... ale bolo by to super. Tiež držím palce, je to napínavé. Dnes som 10dpo, takže sa to môže zmeniť :/
@daniela988 Krásne. Gratulujem 🙂 Pamätám na tu radosť spred pár rokov 🙃 Veľmi sa s tebou teším
@daniela988 waaau gratulujem 😍 vážne si iba 10dpo? Ach kiežby som sa aj ja aspoň raz dočkala ❤️
@esmee3 Mne tento výsledok ako @daniela988 tiež vyšiel na 11 dpo pred troma rokmi 🙃
@tulipanicek ja pred 5 rokmi a 11 mesiacmi :D
@esmee3 vážne, trpla som čo výjde keďze len 10ty deň, ale chvála bohu! Po tichu sa teším 😊😆
@daniela988 jeeej teším sa paráda 😍🥰
@tulipanicek a snáď my budeme mat tieeez v dohľadnej dobe 🥰 ale vy obe už jedno aspoň máte 😄
@daniela988 Wow. A ako dlho ste sa teraz snažili? Ak smiem vedieť 🙃
@sunny_g Fotila si už zaschnutý alebo hneď po testovaní?
@esmee3 Vieš čo, zistila som, že vlastne je asi jedno po ktorom dieťati v poradí túžiš. Stále je ta túžba podľa mna rovnako veľká 🙃 Ale rozumiem. Tiež si vravím že mame šťastie že mame dcérku

Teraz 😀😀😀