Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sayla dovolila som si test decentne upraviť (píšem decentne, lebo nejakou šialenou mega úpravou vytiahneš "ducha" aj na negatívnom teste... o tom som presvedčená 😅 ) Ale tento tvoj sa mi zdá pozitívny... otázka je, ktorý deň cyklu si.... ak vieš kedy bola ovu a mrcha už mešká, tak je to slabý duch. Ak si pred mrchou, tak je to slušný duch 🙂
piacere Dobry vecer menstruacia meska 7 dni 🙂 skusim pockat este aspon dva dni a testnem znova 🙂 6.2 som bola u gynekologa a vraj niesom tehotna ale ani krv mi nebral ... S priatelom sa snazime o babatko 🙂 uvidime musim len cakat 🙂
Ahojte, kedy pred ms by mal zacat maknut krcok? dnes som 11dpo a stale je nizko a tvrdy. Diky
ahojte tehuľky, mamičky, s manželom sme začali pracovať na bábätku od 27.1....Menštruáciu som mala dostať včera (nakoľko mám 31dňový cyklus)..len tak čisto zo zvedavosti som si skúsila spraviť test deň pred termínom a ostala som prekvapená, pretože sa mi zjavila úplne slabulinká čiaročka,.tak som skúsila aj dnes (po 2 dňoch) a čiarka je síce o čosi tmavšia, ale stále podľa tej kontrolnej čiarky slabá. Áno, viem, že sú tu diskusie s podobnými testami, ale chcela by som len počuť názory žien, čo mali takýto výsledok testu, či z toho bolo tehu alebo nie... Neprikladám zatiaľ tomu význam, síce by sme sa veľmi tešili, že sa nám to podarilo tak rýchlo, ale zas nechávam si aj triezvy pohľad vzhľadom na slabosť čiarky.
@simonavrlikova podľa mňa jednoznačne tehu 🙂 ja som tiez mala ttak čiarku 🙂 a dnes už 25 týždeň 🙂 budem držať palce 🙂 a hlavne Gratulujem 🙂
@simonavrlikova podľa mňa tehu, bude to silnieť 😉
@simonavrlikova
jasné tehu,
nezáleží na intenzite čiarky, ak tam je, objavila sa do limitu, je ružová je v krvi hcg
a na tvojich testoch jasne vidieť, že čiarka silnie, tzn. že hcg rastie
blahoželám 🙂
@simonavrlikova gratulujem 🙂 je to tam 😉
@22beba ahoj no takze dnes som 1 DC. nevadi dnes som nacala dalsie balenie infolicu + uvarila si opat alchemilkovy caj . snad o mesiac 😉 ako dlho sa snazite o babo ?
@sayla tmavne 🙂 Ak máš nepravidelnú mrchu, tak ti v podstate vôbec nemusí meškať tých 9-12 dní (či koľko) a možno si len nejaký 10-12-ty deň po ovulácii. Ak nemáš problémy (krvácanie, špinenie, či problémy s krvou, časté potraty), tak ja by som k lekárovi ešte nešla. Čiarka je ešte slabá, hcg bude ešte v takej hladine, že utz nič neukáže a zbytočne ťa to vystresuje.... ešte urob 2-3 testy a ak to bude naozaj pekne tmavnúť, tak je to na dobrej ceste a potom by som riešila gyndu 🙂 Držím palce 😉
@hrcavdeske za dva mesiace to budú dva roky čo sa snažíme ☹ ja som zatial 60 dc a ms nikde včera som bnola u doky a hovorila že mam vysoku sliznicu že to môže byť tehu alebo prichádzajuca ms 🙂 no tak si vyber 😀
Dakujem vam este pockam 🙂 dufam ze sa to konecne po dvoch rokoch podarilo 🙂))
@sayla ja som ti to hovorila gratulujem a presne nemusi tito meskat iste si mala neskor ovulku priklad mohla si mat na 21DC a ptom ked si to vyratas ktomu tvojmu dna cyklu prides nato ze ti nemeska tato ciarka vyzera na taky tipujem 11-12DPO takze odrataj toto minus kolkaty DC mas dnes a prides nato kedy si mala ovu prajem ti vsetko dobre 🙂

@liluska7 tak šanca na mimomaternicové je malá, držím palce každopádne