Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ano ta ista znacka nechapem uvidime pockam este 🙂
Baby viete mi poradit? Brala som Clostilbegyt na vyvolanie ovulacie a mala som 2 pekne foliky vo velkosti skoro 2 cm. Ovulacia prebehla a kedy by som si mohla spravit prvy test ci sa zadarilo? Je to presne tyzden po ovulacii.
Ahojte mozete mi poradit robila som si test ukazal mi ako keby,ducha ale dneska som zacala kvacat a podbrudko ma bolelo 3 dni neviem co si mam mysliet mam si urobit este test.mozem bit tehotna
@stanka11111
a fotku nám neukážeš?
koľký DC si robila test?
robila si aj nejaký ďalší? napr. o dva dni? bol silnejší?
koľký DC si teraz?
už ti mešká ms?
ak si myslíš, že si tehotná a krvácaš, najlepšie je ísť k doktorovi, ale ak to je ešte len krátko po ovu tak tam ešte nemusí dr. nič vidieť, ale zase bude vedieť určite poradiť
takto ti nikto nepovie či si alebo nie si tehu
@stanka11111 no pravdepodobne, ak si bola tehu, asi uz niesi.
a je to tam take slabe
Tak baby asi z toho nic nebude :(
Baby, snazime sa o babo, a takto mi vysli testy, len nechapem jednej veci, ten druhy z vrchu je zo vcera vecer, ciarka je silnejsia, a ten uplne spodny je z dnesneho ranneho mocu a je slabsia, nemala by byt silnejsia ked je z ranneho mocu?? Inak sa citim akoby som ani tehu nebola, len strasnu migrenu som mala vcera, a kramy by som mala dostat dnes, uvidime🙂 A vam ostatnym prajem, nech sa to coskoro vsetkym podari🙂
@bububu123187 kt.den cyklu si?
@bububu123187 ja to zretelne vidiet tak gratulujem 🙂
@erikavasko ahoj.. nechcem ta sklamat.. ale tieto testy clear blue vychadzaju falosne pozitivne.. mne tak vysli vsetky.. a tehotna som nebola.. skus druhu znacku.. pokial to nie je uplne modre tak to pozitivne nie je
@linda4444 dakujem za to
@linda4444 mala si pravdu uz si tu znacku nekupim
@erikavasko ja som tiez tak tesila.. a verila a dufala.. ale nic sa neboj.. vyjde nejaky .. a dufam ze coskoro..ako mne.. ja uz si spokojne tehulkujem.. som si kupila v Rakusku test v DM a hned po ocikani vysiel pozitivny.. ale najspolahlivejsi na SK je Mamatest.. skus sa testovat s tym
@linda4444 dakujem za radu a dufam ze sa aj ja budem tesit s tehu prajem aj tebe aby tvoje tehu bolo bez problemou
Kocky co poviete.snazime sa nieco cez rok.kazdy mesiac som sa sledovala a mala priznaky a samozrejme nic ; ( tento mesiac som bola chora a potom dovca a vobec som nesledovala plodne ani nic a vo stvrtok na pichlo v bruchu tak ze ma skrcilo.tak kuk kalendar a tot den ms a ta neprisla a dnesny test toto.ihned po namoceny aj uschnuti mini ciarka.je to len kanalik?
@katka1274 no tak ja som asi slepa - nic tam nevidim....co sa tyka priesvitajucich kanalikov - tie niektore testy bohuzial ukazu...jedine, co sa da poradit, urobit test o par dni neskor....ak to je ciarka, bude silnejsia... ale drzim palce 🙂
@bububu123187 ro je preto lebo budeš ako ja poobededne tí ukazujú lepšie uvidis
@hviezdicka111 tak na foto to blbo vidno ; ( no meska len jeden den. No cyklus mam ako hodinky lebo som brala duphik. Sak skusim este rano ci tam bude a ak hej tak nejaka nadej tam je.
ahojte zajtra budem cca 15 -16dpo myslite ze rano by mohlo byt vidno nieco ? ukazalo niekomu uz ?
dakujem

Baby je mozne ze dnes mi neukazalo vobec nic? Nechapem tomu vobec