icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mamazuk
31. dec 2021

@sunshine_18 wau, ok tak to som asi v šoku trochu 😲 skúsim zase o dva dni 🙏

sunshine_18
31. dec 2021

@mamazuk držím palce, ta ciarocka je ružová, mala by silniet

mamazuk
31. dec 2021

@sunshine_18 vďaka ❤️

mamazuk
1. jan 2022

@sunshine_18 šťastný nový rok ❤️
Dnes ráno som si urobila Mamatest, už nemám drmax testy doma. A asi do minúty sa tam objavila ale taká slabá čiarka, fakt úplný duch ale ružový. Nemôžem to za boha odfotiť poriadne iba takto keď dám filter. 🙄

mamazuk
1. jan 2022
luciah187
1. jan 2022

@mamazuk stastny novy rok. Ja nejako nevidim, ale moze to byt fotkou.

mamazuk
1. jan 2022

@luciah187 no je fakt strašne slabá, skúsim zase o deň, dva 🤷

sense
1. jan 2022

@mamazuk prepac ja nic nevidim, ak ms nepride skus o 2 dni a kym ms nepride nadej je vzdy, drzim palce..

mamazuk
1. jan 2022

@sense vďaka ❤️❤️

luciah187
1. jan 2022

@mamazuk jasne skus, daj vediet. Drzim palec. Ja som robila vcera, tiez nic. Ale brusko pobolieva. Skusim buduci tyzden znova. Som len 8 DPO.

mamazuk
1. jan 2022

@luciah187 držím palce aj tebe 🙏❤️ mňa presne tiež pobolieva a mám strašne kyselo v ústach keď jem. Ale ktovie 🤷

sunshine_18
1. jan 2022

@mamazuk šťastný nový rok aj tebe!! 😊No je to veľmi slabé naozaj, ale hcg rastie každému individuálne. Koľko si dpo?

mamazuk
1. jan 2022

@sunshine_18 dnes 10 predpokladam ale kto vie kedy mohlo potencionálne dôjsť k oplodneniu (ak vôbec). Viem len že cca 6-7dpo som mala bolesti/kŕče. U prvého dieťaťa som mala také tmavé testy od 10dpo 😅

sunshine_18
1. jan 2022

@mamazuk počkala by som na tvojom mieste 4dni a ak to bude negat máš to isté a nemusíš hľadať ciarky , silno ti držím palce nech mate novoročné prekvapko 😊a keď nie tak aspoň nech je pre vás tento rok úspešný á podarí sa vám ❤️

mamazuk
1. jan 2022

@sunshine_18 ďakujem ❤️ ja už som taký hladac duchov 😅 uvidíme 🙏🤞

luciah187
1. jan 2022

@mamazuk dakujem, dam vediet aj ja.

mamazuk
2. jan 2022

@luciah187 @sunshine_18 ráno Mamatest úplný neviditeľný duch a naobed Drmax (a celkom bledy moč a duch, po zaschnutí tmavý ale bol tam od začiatku). 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Neviem čo si myslieť o tých Drmax testoch

sunshine_18
2. jan 2022

@mamazuk no ale 😃ja by som ešte nestrácala nádej veru. Ešte ma napadlo, ze môžeš mať poobede vyššie hcg ako ráno. Drmax sú kvalitnejšie ako mamatesty. Ako vyzerá po zaschnutí?

mamazuk
2. jan 2022

@sunshine_18 toto je už po zaschnutí, keď bol čerstvý tak nebola taká tmavá samozrejme ale bola hneď zo začiatku nie až po 🤷 no Mamatesty nikdy viac teda

mamazuk
2. jan 2022

@sunshine_18 ešte som robila Pepino z toho istého moču ako tento max a ten bol Neg

luciah187
2. jan 2022

@mamazuk no tuto cosi vidim, je to riadne napinave 🙂 ja mam v zasobe este jeden woman secret, neviem, kedy ho pouzit. Dnes som 9 DPO, tak este cakam. Mrchu mam dostat 7.1. Drzim palce, asi budes musiet zopakovat o par dni. Som zvedavaaaa

mamazuk
2. jan 2022

@luciah187 no ja som napnuta ako struna 😅 mám chuť ísť zajtra do nemocnice a zaplatiť si HCg test lebo je to lacnejšie ako tieto testy stále 😅 mám ísť 4.1. darovať krv takže by som to potrebovala vedieť naisto 🤬 od rána mi bolo strašne zle od žalúdka a stále ma bolí brucho, dnes 12dpo. Myslíš že to vydržíš čakať? 😊

luciah187
2. jan 2022

@mamazuk tak asi skoda testu, robit skor. Robila som si pred dvoma dnami a uplne biely. Brusko pobolieva. Pockam aspon do 12 DPO, nech to mam istejsie.

mamazuk
2. jan 2022

@luciah187 obdivujem tvoje sebazaprenie a trpezlivosť. Ale máš pravdu, 12dpo je istejšie.

domcatko1811
2. jan 2022

@mamazuk no ja som mala tiež tak, ráno nič a poobede čiarka 🙂 a Pepino bol medzi poslednými, ktorý mi ukázal 🙄 A už ťahám 7. mesiac 😊
Takže držím palce 😊😊

luciah187
2. jan 2022

@domcatko1811 dobre vediet, ak rano nic, skusim aj poobede 🙂

luciah187
2. jan 2022

@domcatko1811 a ktory test je myslis taky, ze ukaze skor?

luciah187
2. jan 2022

@mamazuk hihi no tiez by som rada uz hned, ale tak nechcem byt zase smutna, ze tam nic nie je a rozmyslat, ci o dva dni tam nieco bude. A tie testy tiez nie su zadarmo a mam uz len jeden, nechystam sa teraz do lekarne, nemam zial poruke.

mamazuk
2. jan 2022

@domcatko1811 to je dobré vedieť. Ja dúfam že ak to aj je pozitívne, že to neskončí ako chemické ako posledné dva razy 🙄 držím palce, materstvo je úžasné 😊

mamazuk
2. jan 2022

@luciah187 chápem 🤞🤞🤞 držím palce moc moc