icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luciah187
2. jan 2022

@mamazuk dakujem podobne, daj vediet

luciah187
Autor odpoveď zmazal
domcatko1811
2. jan 2022

@luciah187 mne takto skoro ukázal Intimed Pregnancy test... Zo 101 drogérie.

luciah187
2. jan 2022

@domcatko1811 vdaka za info, 101 nemam poruke, ale dobre vediet. Ja som teraz 9 DPO, chcem este tri dni pockat. To uz hadam bude presnejsie.

zuzsat
2. jan 2022

Za mna dr.max testy ukazali najskor. Maju viac farbiva ako pisali aj ine baby... Pepino vzdy ako posledny ..ale dr.max ani pepino nesklamali...bud to tam bolo alebo nebolo... Nikdy mi neduchovali zbytocne tieto dva testy

luciah187
2. jan 2022

@zuzsat skusim nabuduce dr max

mamazuk
2. jan 2022

@zuzsat no ja som predtým bola v Anglicku takže som pri prvom tehotenstve používala také iné, preto tu nemám takú skúsenosť ale tie drmax sa mi zdajú dobré. Jediné mi ukázali slabých duchov od cca 9dpo, takže uvidíme najbližšie dni 🙏🙏

luciah187
2. jan 2022

@mamazuk nooo ja som 9 DPO, ma neprovokuj, lebo zajtra bezim do dr max 😂🙈

mamazuk
2. jan 2022

@luciah187 prepaaaac 😅😅 ja si to sledujem kvôli chemickemu, a aj preto že som zjavne úplne na hlavu 😅

luciah187
2. jan 2022

@mamazuk v pohodeee, a urcite nie si. Ja tu tiez teraz vsetko citam, je to zaujimave, ako to baby prezivaju, sleduju. Ma to celkom zaujima, castokrat sa s nimi potesim, ked //. Ma to nejako chytilo 😂🤷‍♀️

mamazuk
2. jan 2022

@luciah187 mňa to tiež teší, občas mi aj slzy tečú 😊 pre mňa je to testovanie ako keď si kúpiš los 😅😅 ten pocit či tam niečo bude alebo nie 😅😅

luciah187
2. jan 2022

@mamazuk tak tak, empatia a vzruso 🙂

luciah187
3. jan 2022

@mamazuk tak nakoniec som si ten test urobila 🙈 nadranom som sa zobudila na strasnu bolest v podbrusku a kedze som mala nedavno zapal mechura, chcela som vediet, ci je to tehu alebo sa mi vratil ten zapal 😭 chcem ist dnes na kontrolu k lekarovi, on sa bufe pytat, ci nie som tehotna. Co myslis? Ja tam pri velkej fantazii cosi vidim, ked sa zapozeram, ale neviem teda. Hneva ma to, chcela som s tym testom pockat, no ale aby som vedela, z akeho dovodu ma to bolelo.

tulipanicek
3. jan 2022

@luciah187 Aj mne sa tu niečo marí ale ja som mala kopec testov, kde som to videla výraznejšie a tehotná som nebola 😔 Ale Snad to nebude tvoj pripadn

mamazuk
3. jan 2022

@luciah187 ahoj! Ja to tam vidím!! Bože držím všetky palce 🤞🤞🤞🤞🤞

mamazuk
3. jan 2022

@tulipanicek a nemala si chemické?

tulipanicek
3. jan 2022

@mamazuk Nemyslím si. Podľa mna to boli falošné čiarky.

luciah187
3. jan 2022

@mamazuk dakujem krasne, no uvidime. Chystam sa akurat k doktorovi. Ak to tam aj je, obavam sa aj toho zapalu :(

luciah187
3. jan 2022

@tulipanicek dakujem, ja by som tak skoro ani netestovala, nebyt obavy z toho zapalu. Ale je to ozaj velmi slabunke az ziadne, ved uvidime.

mamazuk
3. jan 2022

@luciah187 to bude určite ok 🙏🙏🙏❤️ mne práve vyšlo toto 😳

mamazuk
3. jan 2022

@luciah187 je silnejšia ale aj tak sa desím chemického 🥺🙄

luciah187
3. jan 2022

@mamazuk ano vidim, a kolko si DPO?

mamazuk
3. jan 2022

@luciah187 13 dnes. Pri prvom som mala tmavšie čiarky rýchlejšie ale uvidíme 🙄 bola si si kúpiť tie Drmax?

luciah187
3. jan 2022

@mamazuk nakoniec som si kupila Pepino, lebo som sla okolo DMky a Clearblue, Maxa som nemala po ceste. Bola som u lekara, tak zial vratil sa mi ten zapal. Dal mi dalsie ATB, mal dost pacientiek, tak som s nim nechcela teoretizivat. Ale lekarnicka vravela, ze v prvych tyzdnoch tehotenstva ich mozem v pohode uzivat, ze ona v strede tehotenstva uzivala ovela silnejsie. Hlavne, aby mi odisiel ten zapal. Robila som si teraz zatial ten Pepino, vysiel takto. Nazivo tam cosi vidno, ale ci to nie je sive, neviem posudit 😭 Skusim este o dva dni, ale asi skor nic no … 🤷‍♀️

luciah187
3. jan 2022

@mamazuk to je poodla mna este sanca, zopakuj zajtra. Ja tam na tvojom poslednom cosi vidim.

mamazuk
3. jan 2022

@luciah187 ja tam vidím a Pepino je vraj najslabší! Držím palce nech aj zápal prejde 🤞

mamazuk
3. jan 2022

@luciah187 inak som zistila že som len 12dpo 🤦‍♀️

luciah187
3. jan 2022

@mamazuk no vidis, tak to je fajn, to sa moze este pekne zafarbit. Drzim palce 🍀
Sa ti zda? Mne tiez, ale aj vzhladom na ten hlupy zapal som taka opatrna. Zajtra/pozajtra skusim este rano. Budes zajtra testovat? Mne v lekarni dali este test Livsane, okrem Clearblue mali len ten, ale citam, ze nie je moc dobry. Mozno ho zajtra skusim a tie Clearblue si necham na neskor.

luciah187
3. jan 2022

@mamazuk inak dakujem ti za tieto rozhovory, velmi mi to pomaha 🙏☺️

mamazuk
3. jan 2022

@luciah187 ty už zajtra budeš 11dpo že? To už by možno aj Clearblue mohlo ukázať 😊 ale vidím tam čiarku takže dúfam aj za teba 😊😊 no za málo, mne to pomáha tiež 🙏🙏