icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luciah187
3. jan 2022

@mamazuk ano 11, skusim rano nejaky, to uz teraz budem asi skusat kazdy den, kym mi nepride MS 😂 ja tiez dufam za teba, daj vediet. To by bolo ake dobre, keby nam to obom vyslo. Dame potom kavu 😄

mamazuk
3. jan 2022

@luciah187 no jasné, som z TN, niekde na polceste 😅😅

luciah187
3. jan 2022

@mamazuk jaaaj ja vidim Petrzalku, co som slepa? To je v pohodeee, ja som povodne z Piestan 🙂 Do TN trafim 😄

mamazuk
3. jan 2022

@luciah187 tiež pozerám že čo to mám v profile, to mi muselo nejako automaticky naskočiť 😅

luciah187
3. jan 2022

@mamazuk no vidis, tak aspon opravis.

tulipanicek
3. jan 2022

@luciah187 No pozri moje testy asi 4 strany spat. Tehotná som vtedy nebola..

luciah187
3. jan 2022

@tulipanicek hej hej vidim, ved uvidime. Ja som pripravena na to, ze nic.

luciah187
4. jan 2022

@mamazuk tak som robila rano ten Livsane, je cisto biely. Tak nic, mozno aj lepsie, aspon sa poriadne doliecim a dam do formy. Ty si si robila?

mamazuk
4. jan 2022

@luciah187 ahoj, akurát som ti napísala správu 😅

tulipanicek
4. jan 2022

Ahojte.
Vidíte na nich niečo? Rôzne testy.

mamazuk
4. jan 2022

@tulipanicek ja vidím na oboch 🤞

simbatko
4. jan 2022

@tulipanicek vidno na oboch slabý dusiik...koľko si po ovulke?

daniela988
4. jan 2022

@tulipanicek vidím aj ja

tulipanicek
4. jan 2022

@mamazuk
@simbatko
@daniela988
Ooo baby neverím. Myslela som, že proste len vidím to, čo chcem. Som 8-10 dpo (neviem presne ktorý z 3 dni prebehla ovu)

luciah187
4. jan 2022

@tulipanicek aj ja vidim na oboch, ja som bola dnes kupit dr maxa a takto 😕

tulipanicek
4. jan 2022

@luciah187 Môj prvý je Dr. Max len fotené v kúpeľni tak vyzerá taký tmavý. Ale bolo to vidieť lepšie po zaschnutí. Pockaj aj ty a uvidis.
Ja aj tak stále neverím, že by moje mohli byt pozitívne. Som dosť skeptická 🤷‍♀️ Uvidím ďalšie dni

luciah187
4. jan 2022

@tulipanicek ja som to fotila na dennom svetle, skusim aj ja kupelnovku 🙂 ved uvidis, ale vyzera to nadejne. A mas este cas.

tulipanicek
4. jan 2022

@luciah187 Ja sa na denne svetlo s testami veľmi nedostanem. Dcérka by hneď zisťovala, čo to mám 😁
Druhý ale bol cez spánok, tak bol fotené v kuchyni ale toez nič moc svetlo no 🤷‍♀️
Ďakujem. Snad je čas ešte. Koľko dpo si ty?

luciah187
4. jan 2022

@tulipanicek tak moja kupelnovka - este horsie ako na dennom svetle 😂🙈 ja som uz 11 DPO, uz by asi malo byt cosi vidno. I ked mali sme s muzom srandu aj na Silvestra, ale to uz som nemala davno ovu, tak neviem, ze by zrovna vtedy? To je asi blbost.

tulipanicek
4. jan 2022

@luciah187 Ak si 11 dpo tak nemohlo byt že na Silvestra bola ďalšia ovu.
Hej, 11 dpo by už mohlo byt niečo vidieť. Podľa čoho vieš, že si 11 dpo? Robíš testy, merias BT?

tulipanicek
4. jan 2022

@luciah187 Skúsila som tvoju fotku upraviť, Ale nevidím nič 😔 Ale môže to byt kvalitou cez MK

prea
4. jan 2022

Ahojte baby môj muž si mysli že to je ešte nič a slabé
1den meškania po limite 😂

tulipanicek
4. jan 2022

@prea Podľa mna krásna čiarka. Koľko si dpo?

simbatko
4. jan 2022

@prea pekná čiarka sa👍 Gratulujem 😘

prea
4. jan 2022

@tulipanicek ja neviem vôbec nakoľko ja mám nepravidelný a o dieťa sa sa nesnažili a ani ďalšie nechceme mame 14m chlapca už doma…
@simbatko ďakujem ale ešte sa tomu neradujem ešte som taká že na vaskach😂

dominika532
4. jan 2022

Ahojte chcem sa opýtať vidíte na testoch niečo? 🙂 zda sa mi že sú negat len tak pre istotu menzes mi mešká 2 dni. S manželom sme sa síce nesnažili ale babu by sme sa potešili

mamazuk
4. jan 2022

@dominika532 ja teda nie, bohužiaľ a ja vidím čiarky všade 🙄

mamazuk
4. jan 2022

@dominika532 aj keď vlastne, teraz na to pozerám poriadne a veru...na tom spodnom niečo asi je 🤔🤔🤔

zuzanaa2010
4. jan 2022

Damy co hovorite??je to woman secret test..mam bolesti brucha,teda hladame priciny a dnes sa ma na internom pytali ci niesom nahodu tehotna..tak som spravila test🤷‍♀️

zuzanaa2010
4. jan 2022

@dominika532 mne sa zda na oboch..na tom hornom je to viac vidiet-na tom vpravo