icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luciah187
4. jan 2022

@tulipanicek asi mas pravdu, no. Co uz.

simbatko
4. jan 2022

@zuzanaa2010 mne sa zdá...Že máš //čiarky...😚

dominika532
4. jan 2022

@zuzanaa2010 no uvidím skupín urobiť test tak za 2-3 dni 🙂 ale keď mešká menzes už by mala byt čiarka dostatočne viditeľná nie ? 🙂
@mamazuk keď ja tam raz vidím raz nie :D take divne to je

zuzanaa2010
4. jan 2022

@simbatko no to neviem...ci to nie je kanalik🤷‍♀️uvidime..ale je to divne lebo pred 2 tyzdnami som mala ms

zuzanaa2010
4. jan 2022

@dominika532 nie vzdy..je to individualne..aspon podla mna 🙂

simbatko
4. jan 2022

@zuzanaa2010 tak si možno otehotnela po menzese....

mamazuk
5. jan 2022

@dominika532 občas sa stane že sa uchytí neskôr, aj okolo 11dpo cca 🤷 je to veľmi individuálne

simbatko
5. jan 2022

Ahojte dievčatá...od 7-12.12 som mala MS..28.12som mala ovulačny test pozitívny...Kedy by som si mohla spraviť tehu test..?aby som skoro nerobila..ďakujem za radu

prea
5. jan 2022

@simbatko je to individuálne niekoho zachytí skôr mna v prvom tehu v 1 deň meškania ale kľudne 2-3 deň meškania 🙂

mamazuk
5. jan 2022

@simbatko ja by som takto o týždeň, možno v utorok? Ale záleží, môže vyjsť falošne neg ešte

sense
5. jan 2022

@simbatko ak nechceš zbytočne robiť tak aspoň na 14 deň od ovulácie, a najlepšie keď bude 2-3dni meskat

simbatko
5. jan 2022

@prea ďakujem 😚

simbatko
5. jan 2022

@mamazuk Ďakujem 😚

simbatko
5. jan 2022

@sense ďakujem..😚.noooo asi to bude najlepšie tak...Teda ak nepríde skôr MS ... snáď nepríde

sense
5. jan 2022

@simbatko držím palce nech nepríde...

mamazuk
5. jan 2022

@simbatko ja nie som zástancom tohto až po meškaní pretože ti môže prísť menzes bez toho aby si vedela že si bola tehotná a je to chemické 🤷 a chemické je skorý potrat. Napr ja som mala dva za sebou a doktorka povedala že to už by sa riešilo špeciálnymi vyšetreniami, ako hematologicke a pod... Si vezmi že niekto testuje až niekoľko dní po vynechaní, takto si rok myslí že nemôže otehotnieť a začnú sa vyšetrenia a pritom mohla otehotnieť viackrát ale mala chemické. 🤷

simbatko
5. jan 2022

@sense tak snáď..😚😚

simbatko
5. jan 2022

@mamazuk ja som zažila v auguste biochemko...a dúfam že už to nezazijem..🙏🙏že pán Boh dá aby sme mali ešte jedno dieťa.. máme 7rocneho syna...

misha_19
5. jan 2022

@mamazuk Můžu se, prosím, zeptat, jak vypadá u Tebe testování? Mně Dr Max včera udělal také dost viditelného ducha, ale až po limitu, tak se obávám, že dělají prostě polimitní falešňáky. Spíš mě zarazilo, že je to ale až tak bez jakéhokoliv natáčení viditelné.

mamazuk
5. jan 2022

@simbatko moc držím palce 🤞🤞 ❤️

mamazuk
5. jan 2022

@misha_19 hmm mne teda drmax zatiaľ neurobil takého ducha aby bol viditeľný poriadne. To už je pozitivne nie? 🤔 Toto sú moje dr max testy. Ale vždy už vidím čiarku ako začína v limite, aj keď tie prvé dva boli doslova vyhrabame z koša a bol na noch duch po limite

misha_19
5. jan 2022

@mamazuk No super, a vypadá to, že sílí, že? 🙂 Ten poslední test je z dnešního dne?

misha_19
5. jan 2022
mamazuk
5. jan 2022

@misha_19 to boli včera, dneska som 14dpo ale budem testovať až večer, mám asi viac HCG v moči večer než ráno

mamazuk
5. jan 2022

@misha_19 no to nevyzerá na ducha 🤔🤔🤔

misha_19
5. jan 2022

@mamazuk Já u prvního těhotenství měla také více hcg večer ,-) Tak držím pěsti, vypadá to u Tebe nadějně 🙂

zuzanaa2010
5. jan 2022

Tiez dr.max?duch alebo ??

misha_19
5. jan 2022

@mamazuk No, ale zase je to opravdu až po limitu. Po 15 min jsem test uklidila a šla do vany a ráno mi to nedalo a podívala se znovu..Tento měsíc vůbec nedokážu odhadnout, kdy jsem měla ovulaci (jinak mívám silné ovulační bolesti), cylus pravidelný 25-26 dní. Teď jsem 32 dc, menstruační bolesti byly v době, kdy měla přijít ms - to jsem chodila pořád se kontrolovat, teď mě jen silně tlačí v podbřišku.

domcatko1811
5. jan 2022

@zuzanaa2010 no to vyzerá na ducha, resp. slabunku čiarkočku 🙂

mamazuk
5. jan 2022

@misha_19 moje 2 biochemické sa mi tiež najprv ukazali po limite na druhý deň a bola som tehotná, takže verím tomu 🤞🤞🤞