Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luciah187 No pozri moje testy asi 4 strany spat. Tehotná som vtedy nebola..
@tulipanicek hej hej vidim, ved uvidime. Ja som pripravena na to, ze nic.
@tulipanicek ja vidím na oboch 🤞
@tulipanicek vidno na oboch slabý dusiik...koľko si po ovulke?
@tulipanicek vidím aj ja
@mamazuk
@simbatko
@daniela988
Ooo baby neverím. Myslela som, že proste len vidím to, čo chcem. Som 8-10 dpo (neviem presne ktorý z 3 dni prebehla ovu)
@tulipanicek aj ja vidim na oboch, ja som bola dnes kupit dr maxa a takto 😕
@luciah187 Môj prvý je Dr. Max len fotené v kúpeľni tak vyzerá taký tmavý. Ale bolo to vidieť lepšie po zaschnutí. Pockaj aj ty a uvidis.
Ja aj tak stále neverím, že by moje mohli byt pozitívne. Som dosť skeptická 🤷♀️ Uvidím ďalšie dni
@tulipanicek ja som to fotila na dennom svetle, skusim aj ja kupelnovku 🙂 ved uvidis, ale vyzera to nadejne. A mas este cas.
@luciah187 Ja sa na denne svetlo s testami veľmi nedostanem. Dcérka by hneď zisťovala, čo to mám 😁
Druhý ale bol cez spánok, tak bol fotené v kuchyni ale toez nič moc svetlo no 🤷♀️
Ďakujem. Snad je čas ešte. Koľko dpo si ty?
@tulipanicek tak moja kupelnovka - este horsie ako na dennom svetle 😂🙈 ja som uz 11 DPO, uz by asi malo byt cosi vidno. I ked mali sme s muzom srandu aj na Silvestra, ale to uz som nemala davno ovu, tak neviem, ze by zrovna vtedy? To je asi blbost.
@luciah187 Ak si 11 dpo tak nemohlo byt že na Silvestra bola ďalšia ovu.
Hej, 11 dpo by už mohlo byt niečo vidieť. Podľa čoho vieš, že si 11 dpo? Robíš testy, merias BT?
@luciah187 Skúsila som tvoju fotku upraviť, Ale nevidím nič 😔 Ale môže to byt kvalitou cez MK
@prea Podľa mna krásna čiarka. Koľko si dpo?
@tulipanicek ja neviem vôbec nakoľko ja mám nepravidelný a o dieťa sa sa nesnažili a ani ďalšie nechceme mame 14m chlapca už doma…
@simbatko ďakujem ale ešte sa tomu neradujem ešte som taká že na vaskach😂
@dominika532 ja teda nie, bohužiaľ a ja vidím čiarky všade 🙄
@dominika532 aj keď vlastne, teraz na to pozerám poriadne a veru...na tom spodnom niečo asi je 🤔🤔🤔
@dominika532 mne sa zda na oboch..na tom hornom je to viac vidiet-na tom vpravo

@mamazuk ano 11, skusim rano nejaky, to uz teraz budem asi skusat kazdy den, kym mi nepride MS 😂 ja tiez dufam za teba, daj vediet. To by bolo ake dobre, keby nam to obom vyslo. Dame potom kavu 😄