Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanaa2010 Já také vidím 🙂 Mohu se zeptat, zda v limitu nebo po? 🙂
@misha_19 bolo to tak max 5-7min...ale neviem uz som mala viac takychto testov tak zatial neverim..ani by som si ten test nerobila keby som nemala zdrav.problemy..
@mamazuk toto je po zaschnuti..
@zuzanaa2010 mne to príde ružové 😊
@mamazuk to máš pozitívne testy 😊
@mamazuk uvidime o 2 dni..ty mas ale velmi pekne testy 🙂
@zuzanaa2010 vďaka, len dúfam že zosilneju 🤞
@sunshine_18 jj, len dúfam že zosilneju, už som mala 2 biochemické. 😩
@mamazuk urcite ano..su to fakt krasne ciarky🙏🙏❤
@mamazuk nedalo mi to a urobila som este jeden..aj tu nieco je..ale teda nie je to z ranneho mocu..vidis tam //??😉
@zuzanaa2010 ja vidim. Kvalitnejsiu foto sa ti neda urobit? Je to rozmazane. Vdaka
@zuzanaa2010 aj ja vidim a vobec nevadi ze nie je z ranneho. Ja som napr mala silnejsie testy vzdy medzi 10-11 alebo 20-21
@luciah187 uz som to vyhodila🙂 ale moc tomu neverim..uz som zazila viac duchov na teste 😉
@zuzanaa2010 ok tak ak neveris, nas nazor ti asi velmi nepomoze 😉
@luciah187 je to skor sposob obrany pred opatovnym sklamanim 😉ak je to realne tak stastie bude obrovske..
@zuzanaa2010 zopakuj zajtra/pozajtra a daj vediet. Drzim palec
@mamazuk
@simbatko
@daniela988
No baby myslim, že z toho nič nebude 😔
@tulipanicek 😩 to ma mrzí 🥺
@tulipanicek to ma mrzi, ja presne tak isto. Vcera vecer naznak a dnes rano nic
@luciah187 dakujem❤
@tulipanicek niečo sa tam rysuje 😊
@tulipanicek kolko si DPO? Prepac, ak som to niekde prehliadla.
@luciah187 8-11 (odhadujem 9) ale nie som si istá
@mamazuk Už len nech sa vyrysuje v niečo viditeľne 🙏 Napriek tomu ostávam skeptická. Nejako neverím, že to vyšlo, keď stále nie je poriadne vidieť čiarky 😔
@tulipanicek mne príde že tieto lacné testy ukážu poriadne koľajnice až dosť neskoro
@mamazuk myslis ze nie su realne pozitivne?😔

@zuzanaa2010 to je krásna ružová čiarka ❤️