Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sisk43 Mne urobili duchov. Ale mne asi všetky 🤣
@tulipanicek no paráda 😂 už som si bola kúpiť ďalšie testy, ale kúpila s dr. Max tak uvidíme zajtra 😅
@sisk43 Dr max mi robili horších duchov ako Livsane 🤷♀️ Koľko dpo si?
@sisk43 modré mi robili, nie že duchov, ale krásne čiarky, ale obyčajné ružové boli vždý presné 🙂 ono v podstate mi skoro každý urobil už ducha, ale najlepší je clearblue digitálny, ten vždy ukázal pravdivo 😉
@tulipanicek
@daniela988 mne dr.max tiež ukázal ducha už...ale to som bola po vklade, tak neviem či to bolo falošné alebo nie 🤷♀️ teraz som asi 13dpo... Nemám to vôbec odsledovane, len podľa aplikácii, kedy by som mala zajtra dostať 🤷♀️ mám aj digitálny kúpený, keby dačo 😁
@zuziklc29 už vieš výsledky?
@wwrrooppll negativne. .nevadi. som rada aspoň za jedno bábo čo už máme.
@zuziklc29 to mi je ľúto . Ale treba veriť a príde to keď budeš najmenej čakať . Ja držím palce
@wwrrooppll už nie. Stačí toto naše malé šidlo čo máme. ☺️
@andy3deti Prepáč. Ja nie
Zeny nemam s tymto skusenost. Je mozne mat ovulacny hlien ale podla testu 20tkoveho ovu asi len pride mozno o 5 dni? Bolelo ma brucho a prvy krat som si kupila zo zvedavosti ovu testy ze ci moj pocit ze mam ovu je spravny ale ciarka je slaba cize ovu nie je... Len sa snazim pochopit svoje telo. 11.1 som potratila v nemocnici kde mi potrat vyvolali tabletkami. Hcg mam uz len 0.2 podla vcerajsich vysledkov.
Baby nejako to tu stichlo. Nikto nesnazilkuje?
@zuzsat Podľa mna áno. Len jasne čiarky už baby podľa mna nepridavaju.
A ty ako?
@tulipanicek to je inak skoda, by sme sa aj my ostatne chceli s nimi potesit a kuknut, ako take dve kolajnice vlastne vyzeraju 🙈 ja mozem pridat len krasne biele vyprane v ariely
@luciah187 A druha vec že sa možno boja tie dve čiarky pridať 🤣 po istej dobe im to môže prísť neuveriteľne 😁
@luciah187 Videla som dnes tvoj test. Mrzí ma to 😔
@tulipanicek ja som bola 11.1 hospitalizovana na kyretaz ale dali mi tabletky na potrat a v noci som potratila tak nemuseli ma cistit. Mala som anemryomolu cize prazdny gestacny vacok so zltkovym iba. Teraz cakam na prvu mrchu a ideme zas naplno.... Akurat mam asi ovulaciu tak mrcha sa blizi 👏👏👏
@tulipanicek vdaka, co uz
@zuzsat Mrzí má to. Na druhej strane paráda že máš ovu 🙃💪 držím prsty
@tulipanicek aj mna to mrzi ale ked to nemalo byt dobre tehu tak radsej takto... Horsie by bolo keby prestalo bit srdiecko alebo nieco. Takze som s tym ok. A tento rok to dame isto
@luciah187 asi tak..opat to nevyslo co sem budeme pridavat 😭

@sisk43 myslím že áno. Ja som tam nemala ducha ani raz