Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat ja si to hovorim stale.zial neuspesne🤣kazdy mesiac si poviem ze tento krat to bude inak a vzdy rovnako..aj ked uz 1 dieta mame..v pondelok ideme do CAR do brna..uz to nechceme nechat na nahodu..🤞
@dominika532 ja tam cosi vidim, je to ruzove?
@luciah187 … áno je to take do ružova, taká som z toho zmätená :D neviem či sa mi to zdalo alebo ozaj tam niečo je
@dominika532 Je tam duch..ale vraj mamatesty duchuju 🤷 skusila by som inu znacku
@zuzsat nieje to mamatest ale adiel see now, len som to položila na tu krabičku 😀
@dominika532 Fu. Cosi vidím ale veľmi zle vidno. Za mna skús Livsane obyčajný pruzkovy test - ak máš možnosť kúpiť.
Tak asi nič z toho 🥺 dnes test snehovo biely 🙂 … takže čakám, že príde MS
@luciah187 ja tam teda vidím 👌🏼👌🏼
@luciah187 Vidím. Je to Dr Max? Mne to stále príde ako kanalik, čo som bežne mávala.
@dominika532 aj mne sa zda a bolo to fotene v limite, len velmi neviem rozoznat rozdiel medzi kanalikom a ciarkou. Je to velmi slabe.
@tulipanicek ano dr max, hej, moze to byt aj kanalik, je to slabe tak neviem rozpoznat farbu 😢🤷♀️
@luciah187 mne to príde tak viac do ružová, kanalik by bol biely či ? Ja sa v tom ešte moc nevyznám som v tomto nováčik :D
@dominika532 ved ani ja veru 🙈 kanalik som citala moze byt aj sivy
@tulipanicek a su nejake testy, co ten kanalik nerobia?
@luciah187 kamarátka mala takýto a na druhý deň jej čiarka pekne zosilnela, tiež test Dr. Max.. 🙂
@dominika532 ano to je podobne ako moje, len trolinka silnejsie. Dakujem za nadej, skusim zajtra zopakovat teda. Este stale som len 11 DPO, nadej umiera posledna ☺️
@luciah187 skús, hádam tam budú dve čiarky ☺️ Ja mám dnes dostať MS, tak stále čakám, ale mám neskutočne bolesti krížov a v podbrušku … takže z bábätka asi nič :/
@dominika532 joj, tak daj vediet, ako si dopadla.
@luciah187 Hm. Dobrá otázka. Za mna najlepsia skúsenosť asi s Livsane. Ale.. keď už má byt čiarka tak proste reálne vidíš čiarku aj keď úplne slabucku. A aj na tom Livsane sa mi raz niečo zdalo. Ale vyslovene čiarka to nebola
@tulipanicek chystam sa do dm, tak asi zase skusim pepino. Neviem. Mam po ruke este benu lekaren, tam maju myslim livsane a rapiclear. Alebo woman secret.
@luciah187 Mne ukázalo súčasne na Pepino (ružový), na Dr Max aj Livsane.
Ale ak máš poruke Benu, tam by ozaj mohli mat aj Livsane - za mna super len mu dlhšie trva kým ukáže čiarku. Ale hento taká širšia testovacia palička tak lepšie sa vieš zorientovať. A pripadne aj Clear blue
@tulipanicek dakujem, tak skusim pepino a livsane. Tie pruzky asi stacia, ze? Clearblue mam doma v zasobe aj tycinkovy aj digi, to si ale nechavam az pre pripad vacsej istoty.
@luciah187 Jasne. Za mna jednoznačne pruzkove
@tulipanicek tak pepino mali vypredane, kupila som livsane, mali akciu, dve krabicky plus tretia za cent 😆
@luciah187 Ooo aka super akcia. Mne prvý vyšiel pozitívny cca okolo obed. Večer bol silnejší. A ráno zas silnejší. Tak držím prsty. Kedy ideš urobiť?
@tulipanicek hej to bolo celkovo na vsetky vyrobky livsane 2+1, ja som vzala len testy. No to si prave nie som ista, asi zajtra doobeda.
@luciah187 Ja som už ten večerný mala takýto. Ta čiarka bola reálne ružová. A to bolo okolo 20. A cca 10 (možno 9) dpo. Čiže podľa mna ak je to tam, tak je jedno kedy. Len nech vidíš že je to z takého relatívne koncentrovaného mocu

@zuzanaa2010 netreba smutik.. dalsie kramy =dalsia sanca. Vsetko je hlavne v hlave. Preto sa musime navzajom podporovat a mysliet pozitivne... Co vysielame to od zivota dostaneme nazad.. ✊✊✊