icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luciah187
5. feb 2022

@tulipanicek rozumiem, tak skusim. Este som tento livsane nemala.

luciah187
5. feb 2022

@tulipanicek ako tak pozorujem sa mi zda, ze okrem farby je dolezity aj tvar tej ciarky, ze je hruba tak, ako ta vedla kontrolna, taka plna, nie len tenucka.

tulipanicek
5. feb 2022

@luciah187 Je to možné. Ale na tom Livsane ak to bude čiarka, určite rozoznas. Aspoň tak zo teraz vnímam. Super je, že je taký širší. Fakt mi príde pouzivatelsky lepší. Daj potom vedieť ako vyšiel

luciah187
6. feb 2022

@tulipanicek ahoj tak asi nic - livsane z prveho a dr max z druheho ranneho 🤷‍♀️ To nebude nic uz podla mna.

tulipanicek
6. feb 2022

@luciah187 Ahoj. To má mrzí.

petra8786
6. feb 2022

@luciah187 no zrejme nič,to ma mrzí ja som mala dnes taký istý test,minulý víkend bola ovulácia,podľa ovulacnych testov,snažili sme sa az do utorka,v stredu,prišlo impl.krvacanie alebo spinenie len pár kvapiek ,dúfala som,že to je uhniezdenie ale od stredy prešlo 5 dni a test úplne negatívny,nemám ani bolesti ani zmenu na prsiach ani zle mi neni ,menštruácia má prísť o cca 7 dní ,tak neviem ,či ešte čakať,že by test mohol byť pozitívny ...hmm

luciah187
6. feb 2022

@petra8786 do ms mas este velmi daleko, este asi sanca je

luciah187
6. feb 2022

@tulipanicek v pohode, uz mi aj prisla ms. Aspon vieme, ze dr max duchuju.

tulipanicek
6. feb 2022

@petra8786 Ty to máš ešte skoro. Ovu zvyčajne prebehne další deň po pozitívnom teste a skôr ako 10 dni po ovu nemá zmysel testovať

petra8786
6. feb 2022

@luciah187 áno rozumiem,ale myslela som,že sa to odpočítava od uhniezdenia,že ak by bolo v stredu ,pretože vtedy bolo pár kvapiek na nohavičkách,tak by tehotenský hormón mal už zrejme vystúpiť na toľko po 5 tich dňoch,aby ho vedel test zaznamenat ,či nemyslíš ?

tulipanicek
6. feb 2022

@petra8786 Uhniezdenie trva najbežnejšie 7-10 dni. Pokojne to mohlo byt ovulacne spinenie keď si mala v nedeľu pozitívny test. Za 2 dni by nedošlo k uhniezdeniu.

petra8786
6. feb 2022

@tulipanicek ja som myslela,že po uhniezdeni ,teda ak to bolo uhniezdenie,by už mohlo na teste ukázat....nikdy sa mi nestalo že by som uprostred cyklu cca 11dni pred menštruáciou mala kvapky krvi a po utreti svetlo červenú krv,zápal nemám ani nic tak vôbec neviem čím to mohlo byť,pri prvom tehotenstve so synom,som uhniezdenie ani krv nespozorovala

zuzanana_zuz
6. feb 2022

Ahojte, nemate prosim skusenosti s porovnanim testulivsane a mamatest ? Na mama teste mam slaboruzovu ciarku a na livsane ani naznak :( ma livsane menej farbiva alebo mama test robi falosne ciarky?

tulipanicek
6. feb 2022

@zuzanana_zuz Mamatest nemám. Livsane sú najlepšie čo som mala

petra8786
6. feb 2022

@tulipanicek lenže nikdy som ovulacne spinenie nespozorovala...ak by aj bolo v stredu...ako píšeš. Myslíš ,že ak sme mali ešte v nedeľu večer o 22hej sex , vydržali by spermie do stredy? Hmm krv som si našla v stredu okolo 12tej na obed. ..teraz neviem ale ovulaciu mi ukázali vo štvrtok pred minulým vikendom ..myslíš že keď ukázalo ovuláciu na teste,mohla by byť až v stredu ? Neviem to je skoro týždeň ,myslela som si,že to skôr vide na víkend

tulipanicek
6. feb 2022

@petra8786 Aha. Ak si mala pozitívny test vo štvrtok Tsk c piatok, sobotu bola zrejme ovu. To spinenie mohla byt prasknuta cievka, proste náhoda. Testni niekedy v stredu alebo neskôr.

petra8786
6. feb 2022

@tulipanicek oki ďakujem ,skúsim teda v stredu alebo v piatok

tulipanicek
6. feb 2022

@petra8786 Držím prsty

nevenka
7. feb 2022

Baby, prosim, vyznate sa...toto je 12- 13 DPO, kazetovy Rapi Clear. Na cerstvom bola slaba ciarka, takto po zaschnuti. Nerobia falosne duchy? Momentalne by som bola radsej, keby to bol falosny 😑

luciah187
7. feb 2022

@nevenka vyzera sivy, ak je sivy tak kanalik. Ci zda sa ti doruzova?

ankare
7. feb 2022

@nevenka podľa mňa pozitívny, gratulujem

nevenka
7. feb 2022

@luciah187 bol do ruzova, takto na foto po zaschnuti vyzera neurcito. No skusim este dnes jeden, inej znacky.

luciah187
7. feb 2022

@nevenka ak ruzovy, tak je pozitivny. Utcite odporucam zopakovat, mozno aj inou znackou. No, kolke by chceli mat pozitivny …

nevenka
7. feb 2022

@luciah187 ja prave viem, len toto by uz bolo 4. dieta, fakt to nebol plan a posunula sa mi ovu na skor. Beriem dost blbe lieky, tak preto sa bojim. Ale ak bude, samozrejme, budeme sa tesit.

luciah187
7. feb 2022

@nevenka chapem, no drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo. Nejdem poucat, take mudre sme vsetky. Hlavne nech ste vsetci zdravi.

nevenka
7. feb 2022

@luciah187 dakujem, cenim si to. Spatne viem, ze sme to mali riesit inak. No cas uz nevratim.

tulipanicek
7. feb 2022

@nevenka Odporúčam Livsane obyčajný palickovy. Ale podľa mna pozitívny test 🙂

luciah187
7. feb 2022

@nevenka jasne, ak bude mimco tak verim, ze sa potesite a bude vsetko v poriadku. Dieta je dar. Drzte sa

bridzit34
7. feb 2022

@nevenka podla mna pozitivny 🤭

nevenka
7. feb 2022

No je to zvlastne, robila som este Woman Secret, volnym okom mozno mini dusik, ze musim otacat test v jednom uhle a ani odfotit sa neda. Ale zase, nebol robeny z ranneho mocu. No uvidim o par dni. Ms ma prist v stredu, stvrtok. Ale ani bazalna teplota nie je presvedciva, stabilne vysoka. Tak neviem.