icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ragaca
20. feb 2022

Ja mám takéto pred menštruáciou už druhý krát ,čo si myslíte?

tulipanicek
20. feb 2022

@ragaca Za mna negatívne. Môžem sa ale mýliť

prvosienka88
20. feb 2022

@ragaca ja tam tiež nič nevidím:/

ragaca
20. feb 2022

Keď som to priblížila a upravila tak asi takto ale možno je to blbosť asi

ankare
20. feb 2022

@ragaca ja tam nič nevidím

tulipanicek
20. feb 2022

@ragaca Ja viem čo vidíš. Toto nie je podľa mna čiarka. Za mna negatívny test

ragaca
20. feb 2022

@tulipanicek a čo potom to je?

tulipanicek
20. feb 2022

@ragaca Kanalik. Presvitanie farbiva. Čokoľvek. Ak si ty presvedcena že je to čiarka, potom ne sem zbytočne pisat. Ja som sa tých duchov nahladala až až.. viem že chceš počuť že je to čiarka. Držím prsty aby bola

sense
20. feb 2022

@ragaca test je negatívny, to vyzerá skôr na kanálik.... Ak si presvedčena ze je to pozitívny test sprav ďalší keď bude ms meškať alebo o dva dni ak si tehu bude duch viditeľný aj bez upravovaná foto

kvietok2021dt
22. feb 2022

@zuzsat vyborne vydledky zo stitnej teda hormonalny profil jej vysiel skvely ms ma len nevie ci ma ovulaciu uz riesia aj CAR dakujem za vsetke zeny ❤️

simiis
23. feb 2022

ahoj žienky, chcem sa spýtať či tam na tom ľavom niečo vidíte, pretože voľným okom tam niečo slabulinké vidím alebo si to len nahováram, robila som ho dnes ráno pravý včera večer, včera som mala dostať MS, ale neprišla, posledný týžden a pol sa mi točila i točí hlava, mala som také divné pichanie v podbrušku, prsia ma neskutočne boleli aj bolia a každú chvíľku chodím na WC, o bábo sa snažíme, ďakujem za odpoveď 🙂

tulipanicek
23. feb 2022

@simiis Za mna sú testy negatívne. Skús o deň, dva. Držím prsty

vlocka5
Autor odpoveď zmazal
vlocka5
23. feb 2022

Ahojte, včera mi na preventivke dr povedala, ze sliznicu mma velmi hrubu 2,16cm ...som 24 Dc...robila som teda test, pepino...viem ze duchuje....ale je toto duch? Kym bol test mokry videla som to ale odfotit mi to nešlo...az ked vyschol

adela232
23. feb 2022

@vlocka5 Vyzerá to tak že áno. Ak pepino je veľká šanca že je to tam. Skús iný test. Bude už čiarka.

vlocka5
24. feb 2022

@adela232 ano je to pepino ale sa mi to zvyraznilo az po zaschnuti...kym to bolo mokre som to raz videla raz nie...velmi slabo... a po zachnuti to netreba ani hladat... volakedy boli pepina nespolahlive, kupila som ho teraz len narychlo v Dm cestou od dr...dnes cez obed zbehnem kupit iny.

sense
24. feb 2022

@vlocka5 mne tieto testy vždy po zaschnutí nechávali takúto čiarku, tehu som nebola ... Ale počkaj. Zo 2 dní a skus znova. Držím palce

adela232
24. feb 2022

@vlocka5 Ja som zase mala takúto neviditeľnú čiarku v den očakávanej ms na pepine a na druhý deň som si urobila iný a bola tam výraznejšia. Každopádne otestuj sa ob deň aj tým istým. Ak si tehu malo by to silnieť. Držím palce. Ja mám z takéhoto testu už dvojmesačnú dcérku. 😊

vlocka5
24. feb 2022

@adela232
@sense
@adela232 Mamatest....este cerstvy...ja na tomto nic nevidim, pride mi cely biely

sense
24. feb 2022

@vlocka5 počkaj 2 dní a skus znova ak ms nepride

simiis
24. feb 2022

Ahojte, píšem znovu, dnes je 3deň meškajúcej MS, spravila som znovu test z ranného moču, znovu voľným okom je vidieť slabulinkú 2hú čiaročku, snažila som sa odfotiť test ale vôbec to nieje na foto vidieť, vyskúšala som dať foto do negatívu a nieco som zbadala tak sa chcem spýtať vidite tam niečo alebo zasa si namýšľam? 😌🙂

adela232
24. feb 2022

@vlocka5 počkaj dva dni a skús znovu.

sense
24. feb 2022

@simiis ja nevidím nic prepáč

bridzit34
24. feb 2022

@simiis tri dni meskajucej ms by uz mohlo byt vidno aspon rozoznatelnu slabu ciarku.. jedine, ze by si mala posunutu ovulku... ak nepride ms, tak opat obden testni 🙂

simiis
24. feb 2022

@bridzit34 MS mávam pravidelnú plus mínus jeden deň 🙂 tak keď nepríde mrška vyskúšam testnúť po zajtra 🙂

tulipanicek
24. feb 2022

@vlocka5 Negstivny a za mna negstivny aj ten včera. Skús o 2 dni

tulipanicek
24. feb 2022

@simiis podľa mna negatívny, prepáč

aurora1992
24. feb 2022

Ahojte baby
Pripajam sa k vam duchoňkam a rada by som sa opytala,beriem antikoncepciu no posledne dva tyzdne som skrz zapalu brala antibiotika dvoje dokonca. Mala som menstruaciu pred 2 tyzdnami ktora mi ale dosla dost skoro a bola 9 dni.. a dnes ma zacali neskutocne boliet prsia.. neviem preco ale napadlo mi kupit si test.. a poviem vam pravdu ze som ho ocikala a aj zabudla na neho🙃🙃 a teraz som ho nasla po hodine a toto na nom..je to duch? Kanalik? Je to mozne ci to vidim iba ja? Dakujem za odpovede babulky

tulipanicek
24. feb 2022

@aurora1992 Tieto som už Videla robiť falošné čiarky. Vyskúšaj o 1, 2 dni tým istým testom a uvidíš, či bude čiarka silnejšia

aurora1992
24. feb 2022

Este prikladam trochu lepsie odfotene