Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ragaca Za mna negatívne. Môžem sa ale mýliť
@ragaca ja tam tiež nič nevidím:/
@ragaca Ja viem čo vidíš. Toto nie je podľa mna čiarka. Za mna negatívny test
@tulipanicek a čo potom to je?
@ragaca Kanalik. Presvitanie farbiva. Čokoľvek. Ak si ty presvedcena že je to čiarka, potom ne sem zbytočne pisat. Ja som sa tých duchov nahladala až až.. viem že chceš počuť že je to čiarka. Držím prsty aby bola
@zuzsat vyborne vydledky zo stitnej teda hormonalny profil jej vysiel skvely ms ma len nevie ci ma ovulaciu uz riesia aj CAR dakujem za vsetke zeny ❤️
ahoj žienky, chcem sa spýtať či tam na tom ľavom niečo vidíte, pretože voľným okom tam niečo slabulinké vidím alebo si to len nahováram, robila som ho dnes ráno pravý včera večer, včera som mala dostať MS, ale neprišla, posledný týžden a pol sa mi točila i točí hlava, mala som také divné pichanie v podbrušku, prsia ma neskutočne boleli aj bolia a každú chvíľku chodím na WC, o bábo sa snažíme, ďakujem za odpoveď 🙂
@simiis Za mna sú testy negatívne. Skús o deň, dva. Držím prsty
@adela232 ano je to pepino ale sa mi to zvyraznilo az po zaschnuti...kym to bolo mokre som to raz videla raz nie...velmi slabo... a po zachnuti to netreba ani hladat... volakedy boli pepina nespolahlive, kupila som ho teraz len narychlo v Dm cestou od dr...dnes cez obed zbehnem kupit iny.
Ahojte, píšem znovu, dnes je 3deň meškajúcej MS, spravila som znovu test z ranného moču, znovu voľným okom je vidieť slabulinkú 2hú čiaročku, snažila som sa odfotiť test ale vôbec to nieje na foto vidieť, vyskúšala som dať foto do negatívu a nieco som zbadala tak sa chcem spýtať vidite tam niečo alebo zasa si namýšľam? 😌🙂
@vlocka5 Negstivny a za mna negstivny aj ten včera. Skús o 2 dni
@simiis podľa mna negatívny, prepáč
Ahojte baby
Pripajam sa k vam duchoňkam a rada by som sa opytala,beriem antikoncepciu no posledne dva tyzdne som skrz zapalu brala antibiotika dvoje dokonca. Mala som menstruaciu pred 2 tyzdnami ktora mi ale dosla dost skoro a bola 9 dni.. a dnes ma zacali neskutocne boliet prsia.. neviem preco ale napadlo mi kupit si test.. a poviem vam pravdu ze som ho ocikala a aj zabudla na neho🙃🙃 a teraz som ho nasla po hodine a toto na nom..je to duch? Kanalik? Je to mozne ci to vidim iba ja? Dakujem za odpovede babulky
@aurora1992 Tieto som už Videla robiť falošné čiarky. Vyskúšaj o 1, 2 dni tým istým testom a uvidíš, či bude čiarka silnejšia

Ja mám takéto pred menštruáciou už druhý krát ,čo si myslíte?