Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte Bambulky 🙂 snad sa mozem pridat do tejto diskusie 🙂
mam 8 dni do mrsky ... uz asi 5-6 dni sa kazdy den citim nejak inak .... napr. 3 dni ma kazde rano bolel zaludok a krize, a aj hlava a na wc chodim castejsie ako inokedy, najviac ked lahnem do postele idem za 15minut aj 3krat alebo len tolko co lahnem zase mi treba cikat ... nemavala som to predtym .... 2 dni som teraz mala zapchu a nafuknuta som bola aj od zaludka mi bolo zle ked som zacitila nieco tak ma naplo alebo som mala taku hrcu v hrdle ale nezvracala som .... nemam chut na jedlo ale uz ked si nieco dam tak zjedla by som aj vola 🙂 vcera ma palila stitna zlaza co som tiez nechapala .... a vcera v noci som dostala strasne silne krce, bola som ako paralyzovana, trvali tak 20minut a potom som kludne zaspala 🙂 nechapem to, kedy si mozem urobit tehotensky test? mne tak skoro pred ms napr ako teraz 2 tyzdne nebyva zle maximalne par dni a to tak ze ma trosku boli brusko ale fakt ze len trosku a prsia mam citlive ... no teraz je to cudne a skoro , o baby sa nesnazime ale potesili by sme sa 🙂 aj teraz ma tak zvlastne poboluje brusko ale nie tak neprijemne ale tak prijemne, no proste citim sa zvlastne 🙂 poprosim vase nazory,vela nazorov 🙂 dakujem krásne
@bombulka666 Ahoj všetko čo píšeš môžu aj nemusia byť tehu priznaky.Silne kŕče v mojom prípade boli 2x potrat ale nechcem strašiť. Mne ukazal tehu test už tri pred MS čiže jedine čo môžeš je čakať najlepšie do dňa meškajucej MS a otestovať. Držím palce.
@bombulka666
tak s týmto nemám skúsenosti, takže neviem,
podľa toho čo popisuješ tak by to mohli byť aj príznaky tehu
ale aj kadečoho iného
ale podľa mňa si tehu,
test rob najskôr tak 10 dní od ovulky, ak vieš kedy bola (to by ti už mohol čosi ukázať, nejakého malého dušíka)
alebo až na termín ms, (to by ti už mohol ukázať riadne čiarky)
@somtoja13 ahoj, no tak mám 8dní pred sebou ešte... Minula ms mi meškala týždeň a v deň ked som si išla kupit test som dostala :/ a mám pravidelný ms, nikdy mi ešte týždeň nemeškal... Teraz mám dostať 3.3. a to si ešte pockam...
@petra212 potesili by sme sa keby som bola keďže to neplanujeme 🙂 no dnes mám bruško citlive na dotyk a stále mám potrebu si ho hladkat ani si to neuvedomujem 😲 🙂
Od ovulky mám 6dní a do ms 8
@bombulka666 to je ešte skoro môže byť falošne negatívny
@somtoja13 kedy by si ty na mojom mieste robila tehu test?
@bombulka666
tak to čo popisuješ vyzerá nádejne
ale na test je teraz ešte ozaj skoro, tak najskôr o 4 dni skús
@petra212 hmmm tak uvidime 🙂 o 4dní urobím a dam vedieť 🙂
Mám aj slabý biely vytok
@bombulka666
🙂 verím, že tam budú dve //
@bombulka666 asi v piatok kup si taky najcitlivejsi 10tkovy
@petra212 nechajme sa prekvapit 🙂 skusim teda o tie 4 dni ... minula ms mi meskala tyzden a ked som si isla kupit test tak som dostala ... no mne ms nemeska , mam ju pravidelnu stale , 28dnovy cyklus a dostavam skoro presne na den +-1 den niekedy sa stalo, ze bud som dostala o den skor alebo den neskor ale nie tyzden .... no tak teraz neviem co ma caka ... 8 dni do ms este musim pockat ci pride .... no fakt sa citim tak inak ... 🙂 tak uvidime, tie 4 dni este pockam a skusim prvy tesik 🙂
@somtoja13 no ano v piatok skusim prvy testik 🙂 aaaaa dam vediet babulky moje 🙂
žienky drahé .... mali ste napriklad pred ms s pocitom ze mozte byt tehu priznaky typu ze : bolesti hlavy, zaludka, brucha a bolesti ramien? take ine bolesti ako pred ms .... ? castejsie cikanie a tak ...
@bombulka666 ja som nemala, pred MS som mala príznaky ako pred MS - citlivé prsia a pobolievanie brucha, inak nič. Až na to, že potom tá MS už neprišla...
@lavinis pisala som ti spravu 🙂
a ostatne babulky?
@vierkac aby som vedela, kedy mam ovulku kedze mam dlhy cyklus - 31 - 40 dni... takze nikdy neviem kedy si davat najvacsi pozor... No a co sa tyka tohto testu, dnes som ho zopakovala z ranneho mocu a bol negativny. Takze tehotna nie som, chvalabohu, zatial by to nebolo celkom idealne...
@zuzulik1234 uf, tak to mas kopec roboty kym zistis na com si 😒
@andromeda_ja vyzera to krasne.. ciarocka nam pekne silnie🙂
@simusska Blahozelam! Stastne tehulkovanie 🙂
Ahojte, som 10 DPO a vysiel mi takyto test, je to pozitivne?

@emili14 no mne mozno este nemeska ja som si nie ista lebo niekedy mam ciklus 30 dnovi niekedy az 40
len tipujem.. 🙂
dam si zobrat krv vo stvrtok to budem asi najskor vediet.. 🙂
len ak niesom tehotna tak uz neviem co je somnou... lebo niesom vo svojej kožke.. 🙂