Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@aurora1992 to sú pekné, pozitívne testiky, gratulujem, držím palce...
@evita1233 myslis? a co ten Dr Max negativ? ten som robila zaroven s tymto
@aurora1992 no tieto pepino vyzerajú pekne ale potom nechápem prečo ti nevyšiel aj dr Max tak pekne, no môže byť že tie pepino sú nejaké chybné asi
@sofia567 no jedine asi,ale v kazdom baleni? tak to potom je dajaka chybna edicia
@aurora1992 veľa záleží aj na tom, či je test 25ml alebo 10ml atď... A aj od znacky... Takto v začiatkoch kým čiarka naozaj nezosilnie je.vHodne testovať tým istým testom, že ako silnie... Keď už bude pekne farebná, mozestestnut hocikým a ukáže ti... Želám veľa šťastia...
@evita1233 aha cize teda mam ostat s pepinom teda, ten jediny mi robi pozitivne vysledky.
Dakujem moc no uvidime 🙂
@aurora1992 Dr max ma najviac farbiva a je jeden z najcitlivejsich. Asi zla šarža testov. Mne nejako prvy krat v zivote duchoval dr.max pred dvoma tyzdnami🤷 vyzeralo to u teba fajn ale podla mna to tehu nebude .. lebo jeden den ciarka dalsi den nie a dalsi den ciarka... A uz keby aj tak uz by bola jasna ruzova ...
@zuzsat je to mozne, ako vravim.. tesila by som sa ale svet sa nezruti, necakali by sme to nakolko som brala tu antikoncepciu a antibiotika a ostali sme v soku
@aurora1992 Podľa mňa je to tam.
@adela232 dakujem pekne no uvidim dnes mi prisli adiel testy som si objednavala aby som neminala kopec penazi za drogeriove testy zbytocne a nesalela
uvidim aky bude vysledok
@aurora1992 Držím palce. Ja som mala silné koľajnice aj mi už začali rásť prsia aj bruško. K lekárovi som šla až v 11 týždni reku že nech už vidno všetko čo má a čakala ma studená sprcha embryo sa nevyvíja. Takže niekedy sú tie testy aj tak na prd. Potom keď som ďalší krát otehotnela tak som sa tešila až po ultrazvuku keď už bilo srdiečko. Ale držím ti palce moc nech všetko dobre dopadne. Ja som mala takýto pepino deň pred ms. 😊🥰
@adela232 och to ma mrzi :( ja verim ze ci uz som tehotna alebo nejsom moje najblizsie dieta ked budem tehotna bude v poriadku 🙂 mne tie testy tak kolisu, ale jedna baba v inej skupine si takto robila tyzden a kazdy druhy den mala uplne negativ a nasledne pozitive a tak a teraz ma aj digi test pozitivny.. takze podla mna je vsetko mozne 🙂
@aurora1992 Áno určite. Držím palce. Vyzerá to nádejne. ❤️
@adela232 to ze sa embryo nevyvija predsa nie je chyba testu. Ja som mala krasne pozitivne testy a pritom prazdny gestacny vacok, ani embryo sa nevyvinulo,len zltkovy vak...ale to neznameno ze tehotna som nebola predsa.takze testy ukazali tehotenstvo dobre. Len priroda to inak zariadila🤷
@zuzsat Áno však ja som povedala to isté. Nechcela som tým povedať že testy sú chybné, ale že niekedy je zbytočné sa testovať toľko krát a sledovať neviditeľné čiarky, keď aj tak to ešte nemusí byť úplne ok... Že je proste najlepšie to aj tak potvrdi lekár. Aj keď chápem aj tu zvedavosť a netrpezlivosť hlavne keď sa nedarí....
@aurora1992 mne sa zdá byť silnejšia, ako včera... Držím palce...
@aurora1992 mne sa tiez zda silnejsia. Neskusala si digi clearblue?
@aurora1992 no dievca moje zlate ja som zvedava teda... Je to az neuveritelne ako si tie testy robia srandu
@aurora1992 mne sa zdá aj na tom adiel náznak slabulinkej čiarky ale najlepšie ozaj bude keď pôjdeš na krv, som zvedavá na výsledok keďže tie testy sú raz negatívne a raz pozitívne ♥️
Ahojte, som 8 m po porode menstruacia bola ako tak pravidelna a zrazu meska, no mala som len testy pepino a su negativne da sa na ne spolahnut ? Alebo kupit radsej inu znacku ? Dakujem 🙂
@zuzsat
@sofia567 no dievcata, gynda ze na sono nic nevid zatial ale ze je velmi velmi skoro, zobrala mi krv ale podla nej vzhladom na nizku sliznicu to nevyzera na tehotenstvo a aj keby bolo tak nema to dobre podmienky. Sranda ale je, ze mam 2 dni pred ms a mala by byt sliznica vysoka. V pondelok mam volat za vysledky krvi az. takze caka ma dost narocny vikend
@aurora1992 no tak počkas na výsledky a uvidíš 🙂 ale tak asi tie pepino budú chybné
@sofia567 to by bolo mozne ale 3 balenia?
@aurora1992 Podľa mňa nie sú chybné. Niečo sa určite deje. Otázne je či sa to udrží podľa mňa.
Ja si tiez myslim ze zla šarža 🤷 keby bolo nieco tak aj na inych testoch by bol duch..na dr.maxovi 100%tne... Nejako dlho cakas na vysledky krvi ... Ja som bola rano o 7.15 a o 10.30 som volala vysledky ale je pravda ze mali poznamku ze urychlene kvoli hcg... No sama som zvedava co sa to s tebou deje
@zuzsat No to išlo u teba HCG na cito. To musí byt vydaný výsledok do hodiny od prijatia vzorky do laboratória. Bežne byva výsledok na druhý deň (ak je online prepoj s lekarom tak aj v ten deň poobede)

A opat pepino dva
Takze dr max negativ a pepino takto