icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

romcanator
21. mar 2022

@mala_kari tento vyzera veľmi dobre 👌 dufam ze sa podarí 😊

zuzsat
21. mar 2022

@mala_kari tfuj tfuj tfuj...toto nie je duch 🤗👏👏👏

lela123
23. mar 2022

@mala_kari držim palce😊

mala_kari
23. mar 2022

Dnes deň MS, zdá sa mi že zosilnela 🧡

bridzit34
23. mar 2022

@mala_kari jasne, je viditelne silnejsia 🙂

zuzsat
23. mar 2022

@mala_kari jasne ze zosilnela .. super.

bridzit34
27. mar 2022

@mala_kari ahojko, no ako s odstupom dni? ;).

mala_kari
27. mar 2022

@bridzit34 ahojky 🧡 menzes nikde a test vyzerá takto 🍀 je to taká nepodarená fotka ale snad to vidieť 😁 čiarka nabehla hneď 🧡

bridzit34
28. mar 2022

@mala_kari supeer, tesim sa s tebou 👌🤗

esmee3
31. mar 2022

@sunny_g a si teda tehu máš potvrdené?😍 Ja som dnes cca 8dpo a tiež je tam duch. Som tiež tak skoro testovala ako ty 🤣

sunny_g
31. mar 2022

@esmee3 hehe, tie testy, čo som mala, skákali rôzne, tak som ich zahodila. Potom som kúpila Mamatest a tam pekne rastie čiarka. vtedy som písala lekárovi, to som bola cca 4+2 a že mám prísť čím skôr, aby vylúčil mimomaternicové tehu. Tak reku okej, prišla som, spravil sono a vraví, Veď vy nie ste tehotná.... Hovorím že mi MS mešká len 2 dni tak to je ešte skoro nie? On že nič nevidí, nie som a ak budú meškať viac, mám prist na vyvolávačku 🙈
Vravím ale mám pozitívny test, že to nie je spoľahlivé. Hovorím no dobre, a čo zvýšená BT nad 37 už 20dní? Že to môže byť všeličo. Na to sestrička, že a nie ste v strede cyklu? Vravím, že nie, keďže mi mešká MS....... reku ok tak to nie ... Akurát riešim presun k inému DR. Lebo toto ma teda dostalo do kolien... Testy mám stále pozitívne, už aj nevoľnosti pomaličky idú, kríze cítim a aj podbruško... U nového dr. Pôjdem rovno na sono a to už aj uvidí verím drobátečko 💖

simbatko
31. mar 2022

@sunny_g to som zažila podobne...Že mám poruchu menštruácie doktor povedal ja testy pozitívne...akože niektorý dr ..by mali ukončiť profesiu....a. Áno bola som tehotná mám 7rocneho syna

simbatko
31. mar 2022

@sunny_g a odišla som od toho doktora

esmee3
31. mar 2022

@sunny_g
@simbatko to vážne? Joj baby tak to sa už ani lekárovi nedá veriť. Ja neviem no nám zas všetci hovoria že sme ok a 3 roky nič nevieme otehotnieť :/ a nikto ani nevie prísť na problém to ke najhoršie 😄

sunny_g
31. mar 2022

@esmee3 veľa je na úrovni psychosomatiky. Odporúčam vyriešiť ;)

Našťastie už sa presúvam k novému Dr. takže verím, že to bude fajn 🙂

esmee3
31. mar 2022

@sunny_g a počkaj tak niesi tehu? Či máš testy stále pozitívne? No veď ja soľ zistila za posledný rok že každý doktor má svoj názor a upne iný ako ten predtým 😄

sunny_g
31. mar 2022

@esmee3 som, testy mám pozitívne, MS vynechala už 10ty deň. Čakám len na presun k novému Dr aby som mohla riešiť potvrdenie o tehu ;)

esmee3
31. mar 2022

@sunny_g tak ten prvý doktor bol degeško riadny 😄 ale inak to ho mohlo napadnúť že vo 4.týždni neuvidi nič ešte, mal radaej zobrať krv aby si bol istý. Veď sono sa robí v takom 6.až nie 🙈

sunny_g
31. mar 2022

@esmee3 to som mu vravela

zuzsat
31. mar 2022

@sunny_g A to ja v takom pripade by som sla na pohotovost akoze mam bolesti a ze som asi tehotna. Vzali by krv urobili sono a hned by si vedela vsetko a uz len s vysledkami by som sla k novemu lekarovi

tulipanicek
31. mar 2022

@zuzsat Ver ci nie, ani na tej pohotovosti tu krv zobrat nemusia. Ja som bola v predchadzajucom tehotenstve, krv mi nezobrala, vyzerala lekarka ze ju strasne otravujem, ze to ani nemusi byt tehotenstvo a teda som si aj zaplatila 10 eur ako netehotna.. Co tehotne neplatia inak. A nic viac neurobila len tolko ze mam ist v dany termin ked som objednana k svojmu lekarovi..

zuzsat
31. mar 2022

@tulipanicek no teda..to kde sa tak chovaju... Mne vzali vzdy ked som sla na pohotovost ked som bola tehotna. A prave takto na zaciatku si to musia potvrdit. Ked povie ze ma bolesti v podbrusku a neviem co nemozu to zanedbat.

tulipanicek
31. mar 2022

@zuzsat Ver, ze mozu. Ja som mala dokonca krvnu zrazeninu a s tym prisla na pohotovost. DS. Ale napr s inou castou pohotovosti som mala dobre skusenosti.. A to som zdravotnik takze mne bolo jasne ze tu krv zobrat mali..

sunny_g
1. apr 2022

@zuzsat Zuzi to je pre mňa úplne zbytočný stres a navyše mám drobca, ktorého ešte kojím. Na pohotovosti vždy strávim aspoň 4 hodiny, čo by bolo bez kojenia pre syna nepríjemné a zbytočne stresujúce a tam ho so sebou do prostredia nie zrovna najzdravšieho brať nechcem. Všetko má svoj čas. Nič neujde 🙂 presunie sa dokumentácia a pôjdem k novému lekárovi. Všetko je tak, ako má byť 😊

denkanr
1. apr 2022

A moje testy co hovoria?

sunshine_18
1. apr 2022

@denkanr Že si tehotná, gratulujem

simbatko
1. apr 2022

@denkanr si tehulka gratulujem....máš nejaké príznaky?

denkanr
1. apr 2022

@simbatko áno mam len tomu neverím ešte 🙏😀

zuzsat
1. apr 2022

@denkanr tie nehovoria...tie priam vrieskaju 👏👏👏👌✊

zuzsat
1. apr 2022

@tulipanicek fuuu tak toto je teda pristup 😭