Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@esmee3 hehe, tie testy, čo som mala, skákali rôzne, tak som ich zahodila. Potom som kúpila Mamatest a tam pekne rastie čiarka. vtedy som písala lekárovi, to som bola cca 4+2 a že mám prísť čím skôr, aby vylúčil mimomaternicové tehu. Tak reku okej, prišla som, spravil sono a vraví, Veď vy nie ste tehotná.... Hovorím že mi MS mešká len 2 dni tak to je ešte skoro nie? On že nič nevidí, nie som a ak budú meškať viac, mám prist na vyvolávačku 🙈
Vravím ale mám pozitívny test, že to nie je spoľahlivé. Hovorím no dobre, a čo zvýšená BT nad 37 už 20dní? Že to môže byť všeličo. Na to sestrička, že a nie ste v strede cyklu? Vravím, že nie, keďže mi mešká MS....... reku ok tak to nie ... Akurát riešim presun k inému DR. Lebo toto ma teda dostalo do kolien... Testy mám stále pozitívne, už aj nevoľnosti pomaličky idú, kríze cítim a aj podbruško... U nového dr. Pôjdem rovno na sono a to už aj uvidí verím drobátečko 💖
@zuzsat Ver ci nie, ani na tej pohotovosti tu krv zobrat nemusia. Ja som bola v predchadzajucom tehotenstve, krv mi nezobrala, vyzerala lekarka ze ju strasne otravujem, ze to ani nemusi byt tehotenstvo a teda som si aj zaplatila 10 eur ako netehotna.. Co tehotne neplatia inak. A nic viac neurobila len tolko ze mam ist v dany termin ked som objednana k svojmu lekarovi..
@tulipanicek no teda..to kde sa tak chovaju... Mne vzali vzdy ked som sla na pohotovost ked som bola tehotna. A prave takto na zaciatku si to musia potvrdit. Ked povie ze ma bolesti v podbrusku a neviem co nemozu to zanedbat.
@zuzsat Ver, ze mozu. Ja som mala dokonca krvnu zrazeninu a s tym prisla na pohotovost. DS. Ale napr s inou castou pohotovosti som mala dobre skusenosti.. A to som zdravotnik takze mne bolo jasne ze tu krv zobrat mali..
@zuzsat Zuzi to je pre mňa úplne zbytočný stres a navyše mám drobca, ktorého ešte kojím. Na pohotovosti vždy strávim aspoň 4 hodiny, čo by bolo bez kojenia pre syna nepríjemné a zbytočne stresujúce a tam ho so sebou do prostredia nie zrovna najzdravšieho brať nechcem. Všetko má svoj čas. Nič neujde 🙂 presunie sa dokumentácia a pôjdem k novému lekárovi. Všetko je tak, ako má byť 😊
@denkanr Že si tehotná, gratulujem
@tulipanicek fuuu tak toto je teda pristup 😭

@mala_kari tento vyzera veľmi dobre 👌 dufam ze sa podarí 😊