icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

esmee3
5. apr 2022

@mirkasan no ja som videla veľa fotiek že duchuju ale ten jeden test už nebol duch ale dve ružové čiarky. Veľakrát duchuju tak že vidieť kanáliky, ale dnes som videla že tam som nič nevidela. Ale tak to možno aj preto že som posledné obdobie stále v strese. Musím sa dať nejak do kľudu nech je budúci mesiac pozitívny už nastalo

mirkasan
5. apr 2022

@esmee3 mne tiež tak vychádzali. Žiadny duch ale pekne čiarky. Už som tomu začala aj veriť 🤦‍♂️ Nechápem čo sa to deje s tými testami

mitilushka
6. apr 2022

Ahojte čo myslite? Dva dni do MS

wwrrooppll
6. apr 2022

@mitilushka no niečo sa tam rysuje skús v deň ms ak je všetko ok bude už krásne vidieť druhú čiarku

desire_64
6. apr 2022

Nevydržala som... samozrejme🙈 ráno som skúsila len ten pepino z dm... Horný včera ráno ... Spodný dnes ráno 8 deň po KET

mitilushka
6. apr 2022

@wwrrooppll takze mi nešibe 😁 dik, skúsim, snáď už nepríde 🥰

esmee3
6. apr 2022

Baby ms neprišla. Jasne že test som ráno nerobila. Ale skúsila som inú značku a tam je duch. Tak čo teda 🙈😅 robila som to teraz o 12 po dopustí kavy akurát 🙈

desire_64
6. apr 2022

@esmee3 skus digitálny 😊 ten by mal tuším ukázať už okolo očakávanej menštruácie 😊 ja mam 2 nachystané... Vyskúšam piatok - sobota asi

esmee3
6. apr 2022

@desire_64 no chcem si vybaviť pn lebo mám stresy v práci a potom zajtra alebo v piatok by som kúpila. Ale ja som si dnes všimla že prvý mesiac sa mi nespravili vyrážky. Normálne nechápem lebo každý mesiac pred ms mám celu bradu raz takú a teraz nič🙈

zuzanaa2010
6. apr 2022

Dievcata vidite nieco ?😉
Dolny zaschnuty,horny cerstvy

desire_64
6. apr 2022

@zuzanaa2010 ja moc nie... Nedá sa ti lepšia foto?

desire_64
6. apr 2022

@esmee3 a teraz ti už mešká?

denkanr
6. apr 2022

Môj test spred 2 dní 🥰

esmee3
6. apr 2022

@desire_64 áno u som mala dostat áno dnes/včera
@denkanr waau

desire_64
6. apr 2022

@esmee3 tak nám obom držím palce nech nájdeme také koľajnicky ako @denkanr 😊

denkanr
6. apr 2022

@desire_64 držím vám palce dievčatá 😊🥰🥰 nech mate riadne koľajnice už čoskoro 😍

zuzanaa2010
6. apr 2022

@desire_64 toto je pepino test

desire_64
6. apr 2022

@zuzanaa2010 ja keď som mala takého slabého dusíka spravila som čiernobielu úpravu a tak vidno lepšie

zuzanaa2010
6. apr 2022

@desire_64 co ty na to?😉

desire_64
6. apr 2022

@zuzanaa2010 niečo sa tam črtá tuším 😊

mitilushka
6. apr 2022

Ahojte, mám toto brat ešte ako ducha, kanalik alebo čiarku? Bojím sa aj dúfať 🙈

desire_64
7. apr 2022

@mitilushka mne takto ukazovali a dnes 9ty deň po Ket... Tak držím palce 😊

mitilushka
7. apr 2022

@desire_64 krása, gratulujem 🙂 tak mám skúsiť digi?

desire_64
7. apr 2022

@mitilushka ešte som opatrná lebo minulý KET napriek pozitívnym testom nevyšiel(tehotenstvo trvalo cca 2 tyzdne) .. Zatiaľ sa tešíme len potichučky... Minule bolo + ale iba 1-2tyzden...Takže vyzerá to nádejne 😊 dnes budem vedieť aj krv
Digi je citlivosť 25 a myslím ze nerobí falošné nádeje takže určite by som ho skúsila

mitilushka
7. apr 2022

@desire_64 ja už dve detičky mám, 9r a 6r dievčatá, našťastie obe tehu úplne v pohode všetko, no tento krát mi prišlo divne jedine to, že žiadne PMS (čo ja bývam ako furia), tak som kludna a strašne som sa vyhadzala. Skúsim teda ten digi ešte 😅 tebe veľmi veľmi držím palce, aby všetko išlo ako má. Je to síce náročné, ale krásne obdobie a na konci ťa odmena stojí za to ☺️

desire_64
7. apr 2022

@mitilushka ďakujem krásne ❤️ daj potom vedieť výsledok 😊

mitilushka
7. apr 2022

@desire_64 ja sa zbláznim, je to tam 😍😍😍

dominika532
7. apr 2022

Ahojte baby dnes má prísť MS, vidíte tam nieco ? 😚

mirus11
7. apr 2022

@dominika532 tu už podľa mňa ms nepríde,potichucku gratulujem