Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simonka121 skoda. No nic to, dalsi mesiac, dalsia sanca
@zuzana92521 ajoj a ty ako?
@kvietok2021dt zajtra chcem foto malej fazulky 🥰🥰🥰
@zuzsat zuzi ked bude nieco vidno a ze mi daju foto z ultrazvuku tak urcite pridam ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@kvietok2021dt ktory tt si? Teda poslednu ms si mala kedy
@zuzsat 12.3.2022 som mala poslednu podl vsetkeho mi 7 tyzdnou meska ms
@zuzsat podla apky a vypoctov som 7tt🙂
@kvietok2021dt takze 7+4 cize prebiehajuci 8 tyzden...o uz bude bit srdiecko ❤️
@zuzsat boze bodaj by si mala pravdu ❤️❤️❤️
@zuzsat uz aj srdiecko bolo❤️❤️
@kvietok2021dt krásna správa
@mirus11 Ďakujem vam velmi pekne ❤️
@kvietok2021dt vravela som ti.... Tfuj tfuj tfuj nech sa malej fazulke dari ✊
@kvietok2021dt jeeeeejo❤️❤️❤️
@kvietok2021dt krasne tfuj tfuj tfuj,len tak ďalej😊
@esmee3 pepino test? neodporucam kup nejaky inu znacku z trta drogerie bud baby top test alebo dr max test . Pepino duchuju. A hlavne to dvojbalenie .
@kvietok2021dt ja viem že duchuju aj včera tam bol duch, ale druhý mesiac za sebou mešká? Veď vždy bola presná ako hodinky, na 27.-28.deň prišla 🥺🥺🥺 a akurát teraz keď som mala ísť na krv aby sme šli na ivf zas mešká 🙈🤦♀️
@esmee3 skus este nejaky test inej znacky , ❤️ drzim palce
@adela232
@kvietok2021dt skúsim spraviť ale až v pondelok. A uvidiime. Teda ak dovtedy nepríde 😊 inak áno ten pepino to nemá skoro žiadne farbivo podľa mna len take akože 😀
@esmee3 moje testy pepino boli slabe pozri pepino zelene oproti inym znackam hanba ja pepino neuznavam 🙂
@diana411 nieco sa mi mari 🙂 drzim palce ms meska?
@kvietok2021dt to je teda aj riadny rozdiel tie Pepino a tie ostatne 😀posledný mám dr max ale aj ten duchuje 😀
@diana411 no je tam niečom vidieť
@kvietok2021dt nie v nedeľu /pondelok by mala dôjsť
@kvietok2021dt ďakujem
@diana411 to testujes este skoro zbytocne 🙂 pockaj ked vynecha . A potom daj vediet 🙂
@diana411 drzim palce silno! 🙂

@bridzit34 nie nič... prišla MS.... takže nevyšlo 😔