icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

diana411
6. máj 2022

@kvietok2021dt viem že skoro len mi to akosi nedalo 🙈dam vedieť 🙂ďakujem pekne 🙂

kvietok2021dt
6. máj 2022

@diana411 nedakujte drz sa❤️

zuzana92521
7. máj 2022

@aurora1992 ahojky, prepáč, len teraz som sa po dlhých dňoch dostala v kľude na net. No robila som si potom testy a nie jeden, všetky boli negatívne. Čiže to bol len chybný test. 😅

zuzsat
10. máj 2022

Ahojte babule. Mojmu telu sibe... Od minuleho roka som mala ovulacne bolesti na 18-19dc... Minuly a tento mesiac mam nejak okolo 15-16dc...dnes som 16dc a urobila som si posledny ovu test ktory mam... Je negativny ja viem, ale teda je normalne zeby som mala ovu bolesti na 15-16dc ale ozajstna ovu prebehne az na ten 18-19dc? Myslela som ze prave pri tych bolestiach praska folikul a vypluje sa vajicko von... Viete ma niektora zasvätit do toho?

esmee3
10. máj 2022

@zuzsat a máš aj taký riadne pozitívny ovu test? Lebo čo poznám veľa babám ani neukáže ovulaciu, alebo ukáže neskoro. Minule som dokonca čítala že jedna mala presne hlien, bolesti, na 15dc a ale ovu test ukázal až na 18dc a dllho sa im nedarilo. Gyn jej povedal nech počúva telo, ona to vyskúšala práve v deň bolesti a bola tehotná hneď.

sewie
10. máj 2022

@zuzsat ahoj u mna to bolo vzdy tak ze v den ovulacnych bolesti som mala aj pozitivny ovu test a v ten den som aj vzdy otehotnela 😊

zuzsat
10. máj 2022

@esmee3 no presne.. mala som ovu hlien vcera rano .... Nikdy som nemala pozitivny ovu test... Aj ked som robila na 18-19 dc... Ale asi od septembra som zacala vnimat tieto ovulacne bolesti a vychadzali na ten den a ked sa podarilo v novembri tutu mutu v ten den tak bolo aj tehu.... Len to nedopadlo dobre a teraz po potrate to sa akosi vsetko akoby pomiesalo a citim bolesti skor tak som z toho pomätena... Akose teraz aj tak nic nebude az cez vikend ale rada sa dozviem cosi nove od vas no

esmee3
10. máj 2022

@zuzsat no presne to mávam aj ja cca 1-2dni ovu hlien a na další deň väčšinou vždy večer je ovu. A teraz keď máš bolesti na 15.deň, príde ms kedy? Aj podľa toho si to vieš overiť či bola, ak príde o tie 2 týždne po. Alebo ešte ideálne merať teplotu to je najpresnejšie

zuzsat
11. máj 2022

@esmee3 cisto teoreticky ked v nedelu vecer bolo tutu mutu mohlo by sa zadarit teda nie? Nechcem si merat bazalnu teplotu a sz prehnane sa sledovat skor chcem vnimat telo... Minuly mesiac som si merala telesnu teplotu po ovu asi a bola 37.2-37.4 kym ms nedosla na 30dc. Len sme sa nemojkali ked sa malo no... U nas sa da len cez vikendy lebo cez tyzden je chlap nepouzitelny robi na smeny 3

esmee3
11. máj 2022

@zuzsat tak vždy je šanca záleží podľa hlieny a spermií koľko prežijú ale 2 dni by určite mali. Mne vraveli baby že mali ovulku a sex na další den a aj vtedy otehotneli. A led si dostala na 30dc tak áno to si mala presne na ten cca 16.den

aurora1992
11. máj 2022

Baby co myslite? Opat zla vyroba pepina ? 🤭

simbatko
11. máj 2022

@aurora1992 druhá čiarka tam je...skús ešte spraviť Zajtra...

aurora1992
11. máj 2022

@simbatko takto na svetle
No len my sme mali uz raz podozrenie a taketo ciarky a napokon som tehotna nebola,test ocikal moj muz a tiez mal taku ciarku tak uvidime

zuzsat
11. máj 2022

@aurora1992 zlatko a preco si zasa kupovala pepino? Ciarku vidiet ale snad nebude to ten pripad ako minule. Kolku dc si? Resp. Do ms kolko dni este či uz meska?

aurora1992
11. máj 2022

@zuzsat vcera som robila intimed a Bol tam akoby kanalik tak som si hovorila ze kupim dnes este no iny nebol v bille som bola
Ja sa vzdy testujem kazdy mesiac pre istotu ( dlhy pribeh ked zlyhala antikoncepcia pred 6 rokmi a pobehuje mi tu dcerka) a odvtedy co vyslo muzovi hento boli pepina a ine testy biele a teraz toto zas 😅😅

Tak ked tak kupim iny v drogerke zajtra
Jesus ale zas nervy 😅

zuzsat
11. máj 2022

@aurora1992 no ja som zvedava... Skus dr.maxa alebo livsane...

zuzsat
11. máj 2022

Babule jedna taka blba otazka ohladne ovu testov.... Existuju vobec ovu testy 10tkove? Ja som si vsimla ze co som mala kupene boli 20tkove a nikdy som nemala ciarky rovnako silne a toboz ze testovacia by bola silnejsia.... A pri tom ovu prebehla ved som bola 3x tehu...

mirus11
11. máj 2022

@zuzsat neviem koľko si tieto moje,ale nejako mi to ukazuje divní,ja už ocakavam ms,aj spinenie mám,brucho má bolí,a test takto.tieto mu najlepšie ukazovali

sense
11. máj 2022

@zuzsat áno sú aj 10tkove

aurora1992
11. máj 2022

@mirus11 mozes byt aj tehotna ak ti takto ukazuju ovu testy

zuzsat
11. máj 2022

@mirus11 odkial ich mas prosim? Citala som ze lh stupa 1-2 pred prichodom ms preto urcovanie tehotenstva s ovu testami je holy nezmysel...tak mozno to je tvoj pripad a zajtra budes uz mat ms

zuzsat
11. máj 2022

@sense dakujem pekne za info

mirus11
11. máj 2022

@aurora1992 to určite nie,už spinim aj krv,tak zajtra to je tu ako na koni.ale ja už testujem len tak,mi sa už vôbec nesnažíme,ja už len aby sominula tie,čo mam ešte doma

mirus11
11. máj 2022

@zuzsat tieto mám z Amazonu

sense
11. máj 2022

@zuzsat ja som mala 10tkove najprv ale keď mu ukazoval pozitívny 3 dní a aj 2 dní pred MS tak som prešla na 20tkove

zuzsat
11. máj 2022

@sense ale to by malo byt v poriadku pokial viem... Pred ms ako som pisala vyssie je to normalne a aj tie tri dni po sebe pozitivne su ok. Teda s tym som sa tiez stretla u inych bab a je to sice ojedinele ale v poriadku...

sense
11. máj 2022

@zuzsat ale keď som znížila citlivosť tak druhu čiarku som mala vždy, zakaždým inak silnú ale pozitívny len raz

zuzsat
11. máj 2022

@sense ja nikdy 😭

esmee3
13. máj 2022

Žienky 😀 aj toto je duch? 🙈 Podľa kalendára mi ms mešká 9dni 🤣 ale keďže som mala ovulku podľa gyn až minulú sobotu, ms by som mala dostať zajtra. Bolo to hneď ružové fotku ani nemusím vôbec upravovať. Duchuje aj ten baby top test?

zuzanaa2010
13. máj 2022

@esmee3 podla mna velmi pekny duch🙏❤