Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@diana411 nedakujte drz sa❤️
@aurora1992 ahojky, prepáč, len teraz som sa po dlhých dňoch dostala v kľude na net. No robila som si potom testy a nie jeden, všetky boli negatívne. Čiže to bol len chybný test. 😅
Ahojte babule. Mojmu telu sibe... Od minuleho roka som mala ovulacne bolesti na 18-19dc... Minuly a tento mesiac mam nejak okolo 15-16dc...dnes som 16dc a urobila som si posledny ovu test ktory mam... Je negativny ja viem, ale teda je normalne zeby som mala ovu bolesti na 15-16dc ale ozajstna ovu prebehne az na ten 18-19dc? Myslela som ze prave pri tych bolestiach praska folikul a vypluje sa vajicko von... Viete ma niektora zasvätit do toho?
@zuzsat a máš aj taký riadne pozitívny ovu test? Lebo čo poznám veľa babám ani neukáže ovulaciu, alebo ukáže neskoro. Minule som dokonca čítala že jedna mala presne hlien, bolesti, na 15dc a ale ovu test ukázal až na 18dc a dllho sa im nedarilo. Gyn jej povedal nech počúva telo, ona to vyskúšala práve v deň bolesti a bola tehotná hneď.
@esmee3 no presne.. mala som ovu hlien vcera rano .... Nikdy som nemala pozitivny ovu test... Aj ked som robila na 18-19 dc... Ale asi od septembra som zacala vnimat tieto ovulacne bolesti a vychadzali na ten den a ked sa podarilo v novembri tutu mutu v ten den tak bolo aj tehu.... Len to nedopadlo dobre a teraz po potrate to sa akosi vsetko akoby pomiesalo a citim bolesti skor tak som z toho pomätena... Akose teraz aj tak nic nebude az cez vikend ale rada sa dozviem cosi nove od vas no
@esmee3 cisto teoreticky ked v nedelu vecer bolo tutu mutu mohlo by sa zadarit teda nie? Nechcem si merat bazalnu teplotu a sz prehnane sa sledovat skor chcem vnimat telo... Minuly mesiac som si merala telesnu teplotu po ovu asi a bola 37.2-37.4 kym ms nedosla na 30dc. Len sme sa nemojkali ked sa malo no... U nas sa da len cez vikendy lebo cez tyzden je chlap nepouzitelny robi na smeny 3
@aurora1992 druhá čiarka tam je...skús ešte spraviť Zajtra...
@simbatko takto na svetle
No len my sme mali uz raz podozrenie a taketo ciarky a napokon som tehotna nebola,test ocikal moj muz a tiez mal taku ciarku tak uvidime
@aurora1992 zlatko a preco si zasa kupovala pepino? Ciarku vidiet ale snad nebude to ten pripad ako minule. Kolku dc si? Resp. Do ms kolko dni este či uz meska?
@zuzsat vcera som robila intimed a Bol tam akoby kanalik tak som si hovorila ze kupim dnes este no iny nebol v bille som bola
Ja sa vzdy testujem kazdy mesiac pre istotu ( dlhy pribeh ked zlyhala antikoncepcia pred 6 rokmi a pobehuje mi tu dcerka) a odvtedy co vyslo muzovi hento boli pepina a ine testy biele a teraz toto zas 😅😅
Tak ked tak kupim iny v drogerke zajtra
Jesus ale zas nervy 😅
@aurora1992 no ja som zvedava... Skus dr.maxa alebo livsane...
Babule jedna taka blba otazka ohladne ovu testov.... Existuju vobec ovu testy 10tkove? Ja som si vsimla ze co som mala kupene boli 20tkove a nikdy som nemala ciarky rovnako silne a toboz ze testovacia by bola silnejsia.... A pri tom ovu prebehla ved som bola 3x tehu...
@mirus11 mozes byt aj tehotna ak ti takto ukazuju ovu testy
@aurora1992 to určite nie,už spinim aj krv,tak zajtra to je tu ako na koni.ale ja už testujem len tak,mi sa už vôbec nesnažíme,ja už len aby sominula tie,čo mam ešte doma
@esmee3 podla mna velmi pekny duch🙏❤

@kvietok2021dt viem že skoro len mi to akosi nedalo 🙈dam vedieť 🙂ďakujem pekne 🙂