Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@esmee3 baby top test mne nikdy neduchoval ani kanáliky nerobil 😊 takýto test som mala deň pred ms, ktorá neprišla, takže u teba to vyzerá veľmi veľmi nádejne 🤞🤞🤞❤️
@zuzanaa2010
@daniela988
@levandulova111
Ďakujeem 🙈 ale nemám žiadne príznaky ani prsia niič, tak sa bojím aby to nebolo ako min.mesiac že boli // a po 5dnoch prišla. Ale teraz po vyschnutí je ten test riadne ružový 😍 neverím tomu 😀
@esmee3 ja som mala takto.. prvý je deň pred ms, druhý v deň keď mala prísť ms, tretí je o dva dni (nesilnel tak som sa zľakla) a posledný je v ten istý deň poobede už silnejší... A odvtedy už silnejú, len sa mi to asi pomaly rozbiehalo... Takže verím, že aj tebe čoskoro ukáže koľajnice a všetko bude ok ❤️🤞
@esmee3 a takto po 6. dňoch meškania... Momentálne mešká 8 dní ešte len, takže som opatrná v tešení ešte, ale silno dúfam, že to bude tiež ok 🤞❤️
@levandulova111 waaau pekne čiarky 😍 ja neviem skúsim vyskúšať zajtra ten test z ranného mocu. Teraz som vybrala ten môj dnešný z poličky a tam je ešte silnejšia čiarka ako predtým 🥹😂 dúfam že nepríde ms
@esmee3 gratulujem ❤️❤️❤️ už len nech je všetko v najlepšom poriadku 🥰🥰🥰 ja som tiež nevydržala, už deň pred ms, veď som písala 😅 ja si dneska asi behnem kúpiť alebo zajtra a počas týždňa skúsim kontrolne otestovať, istota je guľomet ❤️
@esmee3 krásne,ja som teraz vo veľmi zlom stave,ms mešká 3den(už sme nechali snaženie tak)a hľa,mám na teste duchov od včera,ale dnes bol už slabší,ako včera,a k tomu už 3dni spinim,a dnes už aj trocha krvi,takže u mňa opäť biochemické,už 4x za sebou,tak už nebudeme vôbec nič ďalej riešiť.muzov spermiogram to len potvrdil,že to už nikdy zdravé tehotenstvo nebude,tak som sa s tým už zmierila,a tento cyklus má v tom len utvrdil 😞len nech rýchlo príde ms,všetko prejde a budeme sa tešiť na letnu dovču
@levandulova111 ďaaaakujem 😍😍 tak aj mne má prísť až zajtra/v nedeľu podľa ovulácie, tak snáď nepríde lebo min.mesiac // a po 5dnich meškania prišla. Ale vtedy bol digy na 5.deň negatívny.
@mirus11 ale to je tiež pekná čiarka. A neskusala si progesteron neudržalo by to?
@levandulova111 no vidis;) klop klop klop
@esmee3 👍❤️
@mirus11 veľa žien písalo na MK, že mužov spermiogram nula bodov... Že nikdy tehotné nebudú... A predsa sa stalo ❤️ nestracaj nádej... Ja na oboch vidím čiarky a ešte taká poznámka k tomu, že sú to rozdielne testy, každý môže mať inú citlivosť... Možno sa drobec snaží čo najviac uchytiť a preto tá krv 😔 budem sa za teba modliť 🤞🤞🤞🙏
Tiez sa mi nechce verit zeby to bolo az tak zle so spermiogramom ked dokazu oplodnit vajicko... Skor maternicu nejako posilnit aby ho vedela poriadne vcucnut... Ved biochemicke je o tom ze uhniezdenie nevyslo poriadne. Ci sa mylim? Poriadne si vypi ananasoby dzus 😉
@domie321 Podla mna je negativny.
@simiis všetko je možné, čas ukáže 🙂
@mirus11 nevzdávaj sa, šanca je vždy, ak nie tento cyklus tak další. A v každom prípade si treba letnú dovolenku užiť ☺️
@juliannnnnna ale ja to už beriem úplne v pohode.preto už nič neriešim.nemeriam,nesledujem,len teraz ma to akosi mletie,že ms sa akosi nechce poriadne sa rozbehnúť.
@juliannnnnna no my si ju aj užijeme.len súrne potrebujem aby sa už ms rozbehla normálne,lebo toto je nič čo mam teraz.ani na slipovu vložku,len na papieri.a z toho mam väčšie obavy,testy slabé.

@esmee3 čiarka, krásne hrubá, veeeeľmi držím palce! ❤