icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

daniela988
13. máj 2022

@esmee3 čiarka, krásne hrubá, veeeeľmi držím palce! ❤

levandulova111
13. máj 2022

@esmee3 baby top test mne nikdy neduchoval ani kanáliky nerobil 😊 takýto test som mala deň pred ms, ktorá neprišla, takže u teba to vyzerá veľmi veľmi nádejne 🤞🤞🤞❤️

esmee3
13. máj 2022

@zuzanaa2010
@daniela988
@levandulova111
Ďakujeem 🙈 ale nemám žiadne príznaky ani prsia niič, tak sa bojím aby to nebolo ako min.mesiac že boli // a po 5dnoch prišla. Ale teraz po vyschnutí je ten test riadne ružový 😍 neverím tomu 😀

simbatko
13. máj 2022

@esmee3 držím ✊ nech je všetko v poriadku

mirus11
13. máj 2022

@esmee3 krásny duch,držím palce,mne sa konečne rozbieha ms,keďže 3dni len spinim.a ovu testy boli skoro pozitívne,tak nechápem,čo zasa to moje telo vymýšľa

levandulova111
13. máj 2022

@esmee3 ja som mala takto.. prvý je deň pred ms, druhý v deň keď mala prísť ms, tretí je o dva dni (nesilnel tak som sa zľakla) a posledný je v ten istý deň poobede už silnejší... A odvtedy už silnejú, len sa mi to asi pomaly rozbiehalo... Takže verím, že aj tebe čoskoro ukáže koľajnice a všetko bude ok ❤️🤞

levandulova111
13. máj 2022

@esmee3 a takto po 6. dňoch meškania... Momentálne mešká 8 dní ešte len, takže som opatrná v tešení ešte, ale silno dúfam, že to bude tiež ok 🤞❤️

esmee3
13. máj 2022

@levandulova111 waaau pekne čiarky 😍 ja neviem skúsim vyskúšať zajtra ten test z ranného mocu. Teraz som vybrala ten môj dnešný z poličky a tam je ešte silnejšia čiarka ako predtým 🥹😂 dúfam že nepríde ms

esmee3
13. máj 2022

Baby ja som nevydržala 🙈🙈🙈

levandulova111
13. máj 2022

@esmee3 gratulujem ❤️❤️❤️ už len nech je všetko v najlepšom poriadku 🥰🥰🥰 ja som tiež nevydržala, už deň pred ms, veď som písala 😅 ja si dneska asi behnem kúpiť alebo zajtra a počas týždňa skúsim kontrolne otestovať, istota je guľomet ❤️

mirus11
13. máj 2022

@esmee3 krásne,ja som teraz vo veľmi zlom stave,ms mešká 3den(už sme nechali snaženie tak)a hľa,mám na teste duchov od včera,ale dnes bol už slabší,ako včera,a k tomu už 3dni spinim,a dnes už aj trocha krvi,takže u mňa opäť biochemické,už 4x za sebou,tak už nebudeme vôbec nič ďalej riešiť.muzov spermiogram to len potvrdil,že to už nikdy zdravé tehotenstvo nebude,tak som sa s tým už zmierila,a tento cyklus má v tom len utvrdil 😞len nech rýchlo príde ms,všetko prejde a budeme sa tešiť na letnu dovču

esmee3
13. máj 2022

@levandulova111 ďaaaakujem 😍😍 tak aj mne má prísť až zajtra/v nedeľu podľa ovulácie, tak snáď nepríde lebo min.mesiac // a po 5dnich meškania prišla. Ale vtedy bol digy na 5.deň negatívny.
@mirus11 ale to je tiež pekná čiarka. A neskusala si progesteron neudržalo by to?

kvietok2021dt
13. máj 2022

@levandulova111 no vidis;) klop klop klop

kvietok2021dt
13. máj 2022

@esmee3 👍❤️

mirus11
13. máj 2022

@esmee3 keď už je to takto,tak už nič neriešim,keď to má byť tak by sa to udržalo,ale takto to už nema význam

levandulova111
13. máj 2022

@mirus11 veľa žien písalo na MK, že mužov spermiogram nula bodov... Že nikdy tehotné nebudú... A predsa sa stalo ❤️ nestracaj nádej... Ja na oboch vidím čiarky a ešte taká poznámka k tomu, že sú to rozdielne testy, každý môže mať inú citlivosť... Možno sa drobec snaží čo najviac uchytiť a preto tá krv 😔 budem sa za teba modliť 🤞🤞🤞🙏

zuzsat
13. máj 2022

Tiez sa mi nechce verit zeby to bolo az tak zle so spermiogramom ked dokazu oplodnit vajicko... Skor maternicu nejako posilnit aby ho vedela poriadne vcucnut... Ved biochemicke je o tom ze uhniezdenie nevyslo poriadne. Ci sa mylim? Poriadne si vypi ananasoby dzus 😉

domie321
13. máj 2022

Vidíte tam niečo či to mne sa už marí 😊

mirus11
13. máj 2022

@domie321 bohužiaľ nič,aké bolo by lepšie,keby ste dala originál foto

domie321
13. máj 2022
simiis
Autor odpoveď zmazal
sense
13. máj 2022

@domie321 žiaľ nič počkaj dva tri dni a ak ms nepríde skus znova

tulipanicek
13. máj 2022

@domie321 Podla mna je negativny.

juliannnnnna
13. máj 2022

@simiis všetko je možné, čas ukáže 🙂

juliannnnnna
13. máj 2022

@mirus11 nevzdávaj sa, šanca je vždy, ak nie tento cyklus tak další. A v každom prípade si treba letnú dovolenku užiť ☺️

mirus11
14. máj 2022

@juliannnnnna ale ja to už beriem úplne v pohode.preto už nič neriešim.nemeriam,nesledujem,len teraz ma to akosi mletie,že ms sa akosi nechce poriadne sa rozbehnúť.

esmee3
14. máj 2022

@mirus11 možno sa to chce udržať napriek spineniu. Uvidis ako to dopadne 🌸

domie321
14. máj 2022

Skúsila som dnes čo myslite

simbatko
14. máj 2022

@domie321 keď som priblížila niečo sa mi marí...skús to lepšie odfotiť...

mirus11
14. máj 2022

@juliannnnnna no my si ju aj užijeme.len súrne potrebujem aby sa už ms rozbehla normálne,lebo toto je nič čo mam teraz.ani na slipovu vložku,len na papieri.a z toho mam väčšie obavy,testy slabé.