icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

domie321
14. máj 2022
esmee3
14. máj 2022

@domie321 a koľko si dpo? Alebo koľko ti už mešká?

aurora1992
14. máj 2022

@domie321 ja tam vidim jasnu ciarku

zuzanaa2010
14. máj 2022

@domie321 ja tiez vidim👌

mirus11
15. máj 2022

@levandulova111 no ako pokračujes?

esmee3
15. máj 2022

Ahojte baby tak tu je test po 2 dňoch. Trošíčku ružovejší duch asi ako v piatok. Ja sa bojím toho aby zas neprišla ms po 5dnoch meškania ako minule 🙈 dnes je od ovu 15dpo 😊

mirus11
15. máj 2022

@esmee3 u mňa to tiež duchuje,dnes by som mala mat 4den ms,a nič,len špinenie,testy nesilneju,tak u mňa to bude zasa MA,len dúfam,že sa telo rýchlo zobudí a príde normálna ms,lebo piatok ideme s mužom na koncert,tak dufam,že mi nebude zle,ak sa to konečne rozbehne.

esmee3
15. máj 2022

@mirus11 a robíš rovnaké testy? Aj si ich skúsiš porovnať? Lebo ja napr to mám takto piatok-nedeľu. Ideálne robiť rovnaký test. Alebo nezajdem zajtra k dr nech tá pozrie?

levandulova111
15. máj 2022

@mirus11 zatiaľ v pohode... Len keď mám raz za čas silnejší výtok, už sa zľaknem a utekám sa kontrolovať.. k dr by som chcela ísť nejak v piatok, to budem mať už vyše 2 týždňové meškanie, tak snáď bude všetko ok...

@esmee3 ja som to mala takto tiež , v deň ms v stredu a o dva dni v piatok, len ja som tam nemala žiadny rozdiel, ty pekne viditeľný 🤞 rozdiel som videla až z testu piatok poobede, keď mi to nedalo, že by po dvoch dňoch nesilnela... Ráno rovnaká čiarka ako pred dvoma dňami ale poobede chvalabohu už silnejšia... ❤️

esmee3
15. máj 2022

@levandulova111 to je super že takto to stúpalo 😍 tak v podstate ja som tiež len 2 týždne, další si spravím až v stredu 😅 tak snáď už bude krajšia čiarka 😊 a tiež som rozmyslala či cez deň nebude silnejšia čiarka ako rano 😀

levandulova111
15. máj 2022

@esmee3 ja si spravím ďalší asi zajtra ráno a potom asi v stredu, pokiaľ budú pekne silné stále, vo štvrtok volám doktorke a dohodnem sa s ňou čo a ako ďalej ❤️ tebe tiež silno držím prsty, nech všetko dobre dopadne 🤞❤️🥰

esmee3
15. máj 2022

@levandulova111 daame si vedieť držím palce nech to dotiahneme do konca ❤️😍 aj ja budem zajtra volať že čo, tak som zvedavá na kedy má objedna. Asi aj do car zavolám či niečo nepotrebujem.

levandulova111
16. máj 2022

@esmee3 ja rozmýšľam, že tento týždeň musím odrobiť, dosť som v poslednej dobe v práci vynechala, tak ich nechcem zbytočne rozčuľovať mojim vynechavanim, keď ani neviem, či všetko bude v poriadku, stále sa bojím no 🙄 tak ja zavolám asi až ten štvrtok, ale s tým, že k dr pôjdem až 26., to mi vychádza aj termín u detskej dr s dcérou, máme tam byť na 7:00 a odtiaľ by som sa zastavila u svojej gynekologičky. Potom by som dcéru zaniesla k matke a šla na sono (dúfam, že má pošlú), lebo moja gyn sono na ambulancii nemá 🙈 držím nám palce aj ja, silno silno ❤️🤞 len ja som strašne oplašená z každého výtoku, mala som to aj pred tým v tehu, ale pred tým som si nepripúšťala, že by sa niečo malo stať, alebo že by som to nemala dotiahnuť do konca... Teraz sa proste bojím, hlavne keď čítam tu na MK koľko žien o babenko prišlo 😔😔😔

esmee3
16. máj 2022

@levandulova111 no ja som volala do car zajtra tam pôjdem na hcg, a k mojej dr som objednaná až 6.6. Čiže este 3tyzdne čakať to bude nekonečné. Ale aspoň som rada že to hcg z dráhu či stúpa ako má.a tak stačí aj 26.5 to je už budúci týždeň uvidis 😊 mňa ľavý prsník bolel v noci ale tak vnútri, žeby prvý priznal? A vôbec sa mi nedalo spat. Ale našťastie sa vôbec necítim žeby mi mala prísť ms len keď cítim niečo hneď idem na wc či náhodou 😅

levandulova111
16. máj 2022

@esmee3 veď toto, aj ja stále behám na wc, či náhodou 😔 mňa prsia bolia v pohode, zo začiatku extrémne, keď som dávala dole podprsenku, až mi do plaču bolo... Ale už je to lepšie... Inak sa cítim v pohode, no som zvedavá čo a ako... Ja by som behla na krv tiež najradšej, ale už ten týždeň vydržím... Snáď bude všetko ok 🤞❤️ do práce zatiaľ chodiť normálne budem, ak by však bol hociaký problém, že by som sa necítila dobre, alebo začala špiniť, čokoľvek, hneď by som sa dala na PN... To zas riskovať nebudem...mám celom fyzicky náročnú prácu, ale šetrím sa, robota nie je zajac, tá mi neujde... 😁

esmee3
16. máj 2022

@levandulova111 ja som teraz 2 týždne doma lebo budeme mat šteniatka už jedna fenka dychci q druha až koncom týždňa 😅 tak mám o zábavu postarané. No som zvedavá strašne na zajtra ako to vyjde, dúfam že bude všetko ok. Kúpim po ceste aj nejaký test 😅

daniela988
16. máj 2022

@esmee3 ja sa taaaak teším, hlavne nech je všetko ok. Držím palce 😍 Akoby to bolo včera čo sme naraz robili testy minulý rok 😀

esmee3
16. máj 2022

@daniela988 ďakujem ❤️❤️ anoo ale ešte si neporodila či už áno? 😍 duufam že aspoň teraz to vyjde 😊

daniela988
16. máj 2022

@esmee3 výjde, musíš veriť 🙂 ja mám ešte mesiac a pol pred sebou

levandulova111
16. máj 2022

@esmee3 ja som bola doma teraz streda až piatok, deti boli choré, ale zdá sa mi, akoby som bola doma dva týždne 😅 tento nejak vydržím, budúci mám aj vybavovačky plus s malou tej doktorke, takže budúci týždeň si zas oddýchnem 😁 hlavne, nech už to je, nech sa tento týždeň rýchlo šuchne, lebo moc nevládzem robiť 😅
Btw milujem šteniatka ❤️ nech všetko dobre dopadne 🥰

esmee3
17. máj 2022

Ahojte baby 😊 no robila som dnes test (testy sú zvrchu piatok-nedeľa-utorok, po2dnoch), dnes podľa ovu mešká ms 3dni. Som čakala že bude už silnejšia tá čiarka či? 🙈 o týždeň v utorok idem na sono tak sa straaasne bojím či bude všetko ok

simbatko
17. máj 2022

@esmee3 pomaličky silnie...neboj všetko bude dobre

levandulova111
17. máj 2022

@esmee3 mne takto pomaly tmavli tiež 🙂 neboj, určite bude všetko ok 🤞❤️ ja budem doktorke volať až vo štvrtok a dám sa objednať až na ďalší týždeň štvrtok, to budem 3 týždne už meškať... Išla by som aj skôr, ale bojím sa, čo by mi už povedali v robote 😅😅😅 moc v poslednej dobe vynechávam kvôli doktorom 🙈

esmee3
17. máj 2022

@simbatko
@levandulova111 baby budem robiť test v piatok a v pondelok tak uvidíme dám vedieť 😀 snáď tam už budú čiary 😍 a v utorok sa uvidii ako na tom som 🙈
@levandulova111 ešte len budeš vynechavat kvôli doktorom nech si zvyknú 🤣🤣🤣

zuzsat
17. máj 2022

@esmee3 testni pred obedom alebo vecer

zuzsat
17. máj 2022

Silno drzim palce ale ked vies ze 30.4 bola isto ovu tak by si mala mat na 17den uz fakt ze kolajnice. Mne tiez pomaly stupalo hcg a bola to anembryomola.cize prazdnu gestacny vak bez plodu 🤷

esmee3
17. máj 2022

@zuzsat ty vždy tak potešiš človeka 🤣🤣🤣 ale tak keď mešká len 3dni tak nemusia byt koľajnice nie? 🙈 ovu bola v sobotu vecer ale vajíčko sa oplodnilo asi niekedy v nedeľu poobede najskôr, lebo sme sa snažili až okolo 10-11 ráno v nedeľu 😅 uvidíme o týždeň no sono ukáže

juliannnnnna
17. máj 2022

@esmee3 zrejme ešte koľajnice byt nemusia, plus kto vie koľko trvala implantácie a t.d. Ja som koľajnice mala po asi 2 tt mesky a to som testovala už len zo zvedavosti 😀 Držím palce, nech to vyjde 💪 prikladám fotku.

zuzsat
17. máj 2022

@esmee3 odpust...neber to v zlom... Ja prajem kazdej babatko (aj sebe este) len stavaju sa rozne veci.. pri prvej dcerke to u mna bolo takto a na 14.den som mala hcg 126

zuzsat
17. máj 2022

@juliannnnnna ale vidis aj ty si mala 14dpo uz jasnu ciarku .. esme je 17dpo