Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat tak som testovala aj ja cize chapem ta uplne 🙂 no je mi luto trosku tych peniazkov :D lebo to bolo nespocetne mnoznstvo :D vyse 50 testov :D ked ne viac
Kocky ja len ze prečo si nekúpite tehu testy cez bazar modry kon... idu to po 25 centov... ušetríte mna zatial nesklamali...to len na margo toho ze aj ja som testovala o dušu aj 3x denne 😄
@fiirsttiime som ani nevedela ze sa takto da. No co uz
@zuzsat rysuje sa to nechcem zakryknut pfuj pfuj vela stastia zuz 🙂
@kvietok2021dt dakujem pekne. Je pekna ruzova ta ciarka realne ..hlavne ze tmavne ...to nie je kanalik
@zuzsat nieje to kanalik to urcite je to ruzove vidim to aj ja a presne take som mala aj ja a to som take mala ciarky druhy den po meskani nato ze si 25 dc tak perfektne klopem! a drzim prsty budem sledovat tvoju cestu zeby sme sa vsetke ( nakazili? ) 😂
@zuzsat ja som mala este slabsieho dusika tak to asi ani nevidno taky jak tvoj realne vyzeral
@simbatko chce se mi blejt velebnosti... Prave preto som si tak skoro robila tie testy lebo rano mi byva nevolno ale negrcam...ale citim kyselinu ...a boli ma dost brucho nie stale ale par krat za den ho na par sekund citim...niekedy neviem ci je to ze potrebujem na wc alebo sa maternica roztahuje 😁.. A citim sa nafuknuta...
No dnes som 26dc... A dakujem vam baby.... 😘
@zuzsat ja dnes takto..8dpo