icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzsat
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
19. máj 2022

@zuzkacik4 tak skus dat neupravenu sem

zuzsat
19. máj 2022

No ja na dnes koncim. Ale na 25dc sa mi zdaju celkom pekny dusikovia.horny rano spodny teraz

sunny_g
19. máj 2022

@zuzsat vyzerá to ozaj nádejne 🙏

zuzsat
19. máj 2022

@sunny_g hej vyzera. Snad do tretice s novym priatelom to bude uspesny koniec uz

bridzit34
19. máj 2022

@zuzsat vidiiim ;)

bridzit34
19. máj 2022

@zuzkacik4 ja vidim 🙂 a ja som na 11 dpo mala tiez len uplneho ducha, priatel sa mi smial, ze mi sibe 🙂

sofia567
20. máj 2022

@zuzsat mne dr Max testy robili takéto kanáliky a nebola som tehotná ale dúfam že to nie je tvoj prípad a držím palce nech silnie ♥️

zuzsat
20. máj 2022

@sofia567 kazdy jeden aj tycinkovy? Mne sa zda ze to silneje. No skusim aj dnes lebo tie ciarky su s ruzovym nadychom

kvietok2021dt
20. máj 2022

@zuzsat tak som testovala aj ja cize chapem ta uplne 🙂 no je mi luto trosku tych peniazkov :D lebo to bolo nespocetne mnoznstvo :D vyse 50 testov :D ked ne viac

zuzkacik4
Autor odpoveď zmazal
simbatko
20. máj 2022

@zuzkacik4 neboj dobre to bude držím ✊

zuzkacik4
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
20. máj 2022

@zuzkacik4 kym je hnede je to dobre. Je to stara krv a niektore v case ocakavanej ms mavaju aj taketo spinenie den dva... Neprivolavaj nic zle .. ver ze to bude dobre. Aj lekar ti povie ze kym nemas jasnu cervenu krv niet sa coho bat

fiirsttiime
20. máj 2022

Kocky ja len ze prečo si nekúpite tehu testy cez bazar modry kon... idu to po 25 centov... ušetríte mna zatial nesklamali...to len na margo toho ze aj ja som testovala o dušu aj 3x denne 😄

zuzsat
20. máj 2022

@fiirsttiime som ani nevedela ze sa takto da. No co uz

zuzkacik4
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
20. máj 2022

Potrebovala som cvrknut a aj ked som chcela testovat o 10 🤷 podla mna stmavla .. jeden test len viacero uhlov bez uprav

kvietok2021dt
20. máj 2022

@zuzsat rysuje sa to nechcem zakryknut pfuj pfuj vela stastia zuz 🙂

zuzsat
20. máj 2022

@kvietok2021dt dakujem pekne. Je pekna ruzova ta ciarka realne ..hlavne ze tmavne ...to nie je kanalik

simbatko
20. máj 2022

@zuzsat tmavšie to je....super držím ✊

zuzsat
20. máj 2022

@simbatko dakujem pekne... Vyzera ze hcg pekne stupa kedze kazdy den je to tmavsie

kvietok2021dt
20. máj 2022

@zuzsat nieje to kanalik to urcite je to ruzove vidim to aj ja a presne take som mala aj ja a to som take mala ciarky druhy den po meskani nato ze si 25 dc tak perfektne klopem! a drzim prsty budem sledovat tvoju cestu zeby sme sa vsetke ( nakazili? ) 😂

kvietok2021dt
20. máj 2022

@zuzsat ja som mala este slabsieho dusika tak to asi ani nevidno taky jak tvoj realne vyzeral

esmee3
20. máj 2022

@zuzsat drziiim palce 😍❤️

simbatko
20. máj 2022

@zuzsat a ako sa cítiš?

zuzsat
20. máj 2022

@simbatko chce se mi blejt velebnosti... Prave preto som si tak skoro robila tie testy lebo rano mi byva nevolno ale negrcam...ale citim kyselinu ...a boli ma dost brucho nie stale ale par krat za den ho na par sekund citim...niekedy neviem ci je to ze potrebujem na wc alebo sa maternica roztahuje 😁.. A citim sa nafuknuta...

zuzsat
20. máj 2022

No dnes som 26dc... A dakujem vam baby.... 😘

zuzanaa2010
20. máj 2022

@zuzsat ja dnes takto..8dpo