Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dakujem vam baby... Pri dcerke som na 28dc mala hcg 126... Tak snad aj teraz bude dobre
Tak sestricke som trochen zaklamala ze mi meska jeden den ms... Ze preto chcem odber krvi... A teraz na otazku ci ta hodnota je dostacujuca napisala ze vzhladom na to ze mi ms meska den je hodnota v poriadku... V konecnom dosledku kedze mavam 31-33 dnove cykly ms este nemeska tak by to mohlo byt na dobre ceste... O 14 dni idem na sono .. tak ako som aj chcela.. 6.6
@esmee3 uz mam vybavenych. V stredu odber diabetolog aj internista a hematolog predpisal fraxiparin a mam sa ozvat ked sa potvrdi akcia srdiecka....takze super to vyslo...chvalabohu ze som to takto urobila lebo napr. Internistka robi len tento tyzden a potom dva tyzdne dovolenku ma... Takze by mi mala stihnut predpisat ine lieky na tlak co sa mozu v tehu...
@esmee3 ja beriem xarelto, dozivotne, vrodena trombofilia vraj...a tie tabletky brat v tehotenstve nesmuem...a varfarin som odmiestla. Takze v tehu mozem iba fraxi...uz mam v chladnicke dve balenia
..som spokojna ze som to takto so vsetkymi lekarmi poriesila... Stalo to za tych 10€ co som platila odber na vlastnu ziadost. Hematologicka mi cez mailovu konverzaciu poslala elektronicky recept a po sone ked bude akcia srdiecka tak mam napisat a dohodneme si yermin na odber. A kedy to bude ma uz netrapi 😁
@zuzsat Noo to máš teda 🙈 mne ale zatiaľ len v car zistili niečo, ale musí to byt potvrdené min 2x aby to bolo potvrdené, a to by spôsobovalo zrazeniny hlavne v 2.-3.trimestri keď už funguje placenta. Ale tak som sa radšej objednala na hemato a uvidíme. Jaaj dúfam že to dobre všetko dopadne a budeme mat krásny januaaaar ❤️

@zuzsat by som jej povedala ze som 31dc,pripadne ten krvy test zaplatila keďže musíš zmeniť lieky