icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

esmee3
23. máj 2022

@zuzsat to je stále kozorožec že? To by som chcela aj ja. A mňa dnes normálne závalu bolieť prsia 🙈 konečne tak žeby prvý príznak? 🤣 lebo doteraz nič okrem hladu mi nebolo 🙈

zuzsat
23. máj 2022

@esmee3 no vidis a to ja som na 10dpo a dalsie dni mala nevolnosti kyselinu... Preto som aj yestovala... Ja by som TP mala 1.2.2023 ale kedze kvoli zdrav.problemom co mam musi byt cisarsky rez v 37-,38tt tak to vychadza na stred januara... A kedze 11.1.2022 som potratila tak mozno yeraz porodim 🤷

natal4
23. máj 2022

Ahojte ženy 😁 toto je dnes tretia téma do ktorej píšem to isté, ale asi je táto jediná aktívna 🙈 chcem vedieť, ktoré testy sa vám osvedčili ? Už som sa prestala testovať, pre každý čudný pocit, keďže už sa snažíme cez tri roky, ale dnes som si predsa jeden urobila, lebo mi je nejak blbo a spravil mi zrejme kanál 🤦 .. mam 33 DC, ale u mňa to neznamená vôbec nič, keďže raz mám cyklus 21 a druhý raz 46 dňový 🤨. Oplatí sa ten digitálny ?

zuzsat
23. máj 2022

@natal4 ten digitalny sa oplati ked uz mas trosju viditelnejsieho ducha kedze ma citlivost 25... Co znamena ze pri tychto palickovych namacacich testovh s citlivostou 10 by si musela mat viditelnejsiu ciarku. Mne sa celkom osvedcili testy dr.maxa... ale posledny krat sa mi zapacil tycinkovy test pepino co ocikas.... V konecnom dosledku je jedno aku znacku pouzijes ale ked chces porovnavat tak rovnake testy... Iba tak uvidis ci to silnie

zuzsat
23. máj 2022

@natal4 mne to az tak ako kanal nepride... Skus este teraz otestovat

natal4
23. máj 2022

@zuzsat ďakujem za odpoveď 🙂, tak robila som si ho poobede a pred tym som bola asi 10x na wc, ale naživo to vyzerá ako kanalik 😏. Ešte mám jeden ten istý tak ho vyskúšam z ranného moču a ak mi ukáže zas kanálik, kúpim neskôr ten digitálny.. na nervy s tou ms.. už keď ju musíme mať, mohla by chodiť aspoň na čas 🤦

zuzsat
23. máj 2022

@natal4 no veru... Aby clovek vedel s cim ratat... Ja som testovala pred obedom a navecer. Z ranneho som nikdy nemala tak viditelne ciarky ako pocas dna

natal4
24. máj 2022

@zuzsat dnes zas to isté rovnaký test 🤦 zajtra pôjdem do lekárne po iné a ak tiež spravia kanál už sa nikdy testovať nebudem 🙈

zuzsat
24. máj 2022

@natal4 skus iny.

zuzsat
24. máj 2022

@natal4 ale toto davas uschnute testy....vidis tu ciarku aj ked je mokry test?

natal4
24. máj 2022

@zuzsat áno hneď vidno ten sivý kanálik, keď vyschne dá sa lepšie odfotiť, no je to takmer rovnaké ako do limitu. Zajtra si spravím iný 😏

zuzsat
24. máj 2022

@natal4 tak chybne testy

esmee3
24. máj 2022

@natal4 ale ak vidieť divy kanalik to je zle, to je len kanalik. Musí to byt ružové

natal4
24. máj 2022

@esmee3 áno len kanálik .. v balení boli oba testy asi chybné 🤦 zajtra skúsim iný test, ale možno ani nebude treba, už cítim kríže ako pred ms

esmee3
24. máj 2022

Baby môj prvý 😍❤️❤️❤️

juliannnnnna
24. máj 2022

@esmee3 krásna bublinka 😍

zuzsat
24. máj 2022

@esmee3 takze gestacny vak....v ktorom tt si?

esmee3
24. máj 2022

@zuzsat no napísala tam zatiaľ podľa ms, 6+4, potom sa to upraví keď bude vidieť embryjko. Lebo reálne asi 5+2
@juliannnnnna Daakujem 😊

zuzsat
24. máj 2022

@esmee3 mne to nikdy neupravili. Vzdy to bolo podla ms... Ja pojdem ked budem 6+1tt tak preto sa pytam. Aby som vedela co uvidia...

esmee3
24. máj 2022

@zuzsat no ja som si šla aj po výmenný lístok a tak chcela ona tak skoro 😅 a objednala ma ešte na 3.6 že už by mohla vidieť potom viac to už bude 6+5 podľa ovu 😊

natal4
24. máj 2022

@esmee3 gratulujem ♥️ ako dlho ste sa snažili ? Ja som sa od včera nejak do toho zas vžila ako pred troma rokmi 🙈 zas pôjde na testy pol mojej výplaty 😅

esmee3
24. máj 2022

@natal4 ďakujeem 😊 dlhoo, 3 roky. Už sme boli aj 2x na iui, a budúci mesiac sme chceli ísť na ivf 🙈

zuzsat
24. máj 2022

@esmee3 waw tak to je zazrak ..

esmee3
24. máj 2022

@zuzsat Jj to áno. 1.5 sme sa spolu nasťahovali pred 3rokmi, Min. rok sme 1.5sa nasťahovali do nášho domčeka. A teraz 1.5 sme zas splodilo bublinku. Tak snáď to bude všetko fajn ❤️ Mne sa piatok 13 snívalo s dievčenskym menom, presne vtedy má meniny keď sa mamina narodila a potom som spravila test že 1-2 😍 a ona mi dnes v deň sona volala, že sa jej snívalo že si má tuli ako keď som bola taká malička 🙈 to tiež ako také znamenie je, ona si tiež priala vnucatko, o tomto ale ešte nevie ešte chvíľku počkám 😅

natal4
24. máj 2022

@esmee3 tak to je úplne úžasné 😍... My sa snažíme tiež cez tri roky, začali sme stavať dom a ak sa nám nepodarí kým dostaviame, tiež pôjdeme do centra.. môj bol na spermiograme 3x a má teratozoospermie, ale v centre mu povedali, že počať môžeme aj prirodzene tak uvidíme 🙂

esmee3
24. máj 2022

@natal4 áno to má aj môj, a plus morfologiu 1%. Ja mám ale všetko v poriadku zas. Pri iui nič ani //, druhýkrát som mala 3 vajíčka vďaka letrozolu a dostala som ms po 12 dňoch 🙈 preto som na ďalšie nechcela ísť a už sme riešili ivf. Doktorka mi dnes vravela že ešte raz mi pohrozí ivf a prídem s tým že čakám dvojičky 🤣 držím palce. Ja som mala tento mesiac velaaaa doplnkov 🙈

natal4
24. máj 2022

@esmee3 mne robila len hormonalny profil a ten som mala na jednotku. Je pravda, že som kvôli chrbtici prestala športovať a teraz vážim skoro 90 kíl tak možno aj tam je problém 🙈 aké doplnky berieš ? Ja naplno začnem s doplnkami po lete, teraz musím ešte troška zamakať na sebe 💪🏼

esmee3
24. máj 2022

@natal4 no ja som mala od 1DC alchemilku a aloe vera gél som si objednala náš, femibion mám stále, a potom som si študovala takú štúdiu z hardwardu čo zvyšuje úspešnosť ivf uhniezdenia - bromelain (ten som mala 5dni z gym bean), jedla som asi 3x tiež sushi a Áziu so shitake hubami 😀 a ešte tretia vec je trstinová melasa, tu som tiež si dávala po oplodnení. Tieto tri veci by vraj podľa nich mali dopomôcť. A dva týždne vkuse som mala strašnú chuť na chilli, aj do polievky som si to dávala nemohla som bez toho nič zjest. Inak nejak extra štipľavé jedla nejem bežne 😀

natal4
24. máj 2022

@esmee3 ooo 😲 tak dobre vedieť 😁 shitake máme dosť často, mám rada všetko okrem sushi a čili pcham do všetkého úplne, milujem pikantné no môj znesie menej štipľavé ako ja 😬.. ja urobím ešte jeden test zajtra a ak nič tak po lete si dám kúru 🙂 .. no ako poznám môj cyklus, budem čakať ešte dva týždne, miniem na testy aj gate a nakoniec mi prídu na 55 dc 🤦

zuzsat
24. máj 2022

Ty kokos... Jake jedalnicky.... Ja som volakedy jedavala od 1dc 1 grapfruit denne - ma vytvorit kvalitny plodny hlien...a od ovu som pila ananasovy dzus - ma vytvorit na sliznici maternice taky lepkavy povrch ze sa vajicko lahsie prichyti... Neviem ci to pomohlo ale ked som tak urobila pred 3. Iui tak ta vysla a mam terwz 5.5 r dcerku .. teraz som vypila tiez dzus ananasovy (kupila som si na pinacoladu ale nakoniec som ho vypila len tak)