icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sense
22. máj 2022

@zuzsat by som jej povedala ze som 31dc,pripadne ten krvy test zaplatila keďže musíš zmeniť lieky

zuzsat
22. máj 2022

@sense to jej aj navrhnem veru

mirkasan
22. máj 2022

@zuzsat skus spraviť poobede. Min 2 hodiny Nepi. Vždy som mala tmavšiu vtedy

zuzsat
22. máj 2022

@mirkasan uz nemam testy uz to necham tak

zuzsat
23. máj 2022

Takze dnes som bola na krvi poobede okolo 13 budem vediet vysledky... Velmi sa bojim

simbatko
23. máj 2022

@zuzsat silnie pekne...🙏🙏🙏❤️a sono nerobili?

zuzsat
23. máj 2022

@simbatko nie. Ze este by nic nevideli.a mne staci krv aby som vedela a mohla kontaktovat lekarov

simbatko
23. máj 2022

@zuzsat držím palce...daj vedieť 🙏🙏

zuzanaa2010
23. máj 2022

@zuzsat aj ja velmi drzim palce❤❤

zuzsat
23. máj 2022

Dakujem vam baby... Pri dcerke som na 28dc mala hcg 126... Tak snad aj teraz bude dobre

kvietok2021dt
23. máj 2022

@zuzsat krasne silne

zuzkacik4
Autor odpoveď zmazal
zuzsat
23. máj 2022

@zuzkacik4 ja mam tiez pepino tieto posledne co som pridala... Ale ty asi tie namacacie mas na mysli ze

zuzanaa2010
23. máj 2022

Ja dnes takto..ale teraz robeny🤞

zuzsat
23. máj 2022

@zuzanaa2010 no dusik tam je.... 🤷

zuzsat
23. máj 2022

Zeny.... Hcg 73,20... 29dc.... Je to dobre? Dnes som 4+1tt

zuzsat
23. máj 2022

Tak sestricke som trochen zaklamala ze mi meska jeden den ms... Ze preto chcem odber krvi... A teraz na otazku ci ta hodnota je dostacujuca napisala ze vzhladom na to ze mi ms meska den je hodnota v poriadku... V konecnom dosledku kedze mavam 31-33 dnove cykly ms este nemeska tak by to mohlo byt na dobre ceste... O 14 dni idem na sono .. tak ako som aj chcela.. 6.6

esmee3
23. máj 2022

@zuzsat podľa mňa máš suoer hodnotu. Na to že máš dlhšie cykly a v podstate podľa nich ti ani nemešká ešte. Teraz sup vybaviť lekárov 😊 ja mám zajtra utz bojimmsa 🙈

zuzsat
23. máj 2022

@esmee3 uz mam vybavenych. V stredu odber diabetolog aj internista a hematolog predpisal fraxiparin a mam sa ozvat ked sa potvrdi akcia srdiecka....takze super to vyslo...chvalabohu ze som to takto urobila lebo napr. Internistka robi len tento tyzden a potom dva tyzdne dovolenku ma... Takze by mi mala stihnut predpisat ine lieky na tlak co sa mozu v tehu...

sense
23. máj 2022

@zuzsat gratulujem, nato ze to ešte nemeska tak je to dobrá hodnota

zuzsat
23. máj 2022

@sense dakujem.tiez si myslim

mirus11
23. máj 2022

@zuzsat pekná hodnota,a aj ti povedala lekárka že je to začínajúce tehotenstvo?Lebo mne doktor pri hodnote 300povedal,že sa o tehotenstvo nejedná a že si to len nahovaram,i keď mi ms meskal 7dni.takze ja už som teraz radšej ani na krv nešla.

zuzsat
23. máj 2022

@mirus11 preboha... Qno mne hned povedali ze je to pozitivne a dobre a 6.6. ma objednali na sono

esmee3
23. máj 2022

@zuzsat musíš mat fraxi? A nejaké tabletky miesto toho niesu? Ja sa toho bojom že mi to zajtra v car dajú tiež. A na hemato mám ísť až niekedy 16.6. Aj to má zobrali len preto že som im povedala že som tehotná 😅

zuzsat
23. máj 2022

@esmee3 ja beriem xarelto, dozivotne, vrodena trombofilia vraj...a tie tabletky brat v tehotenstve nesmuem...a varfarin som odmiestla. Takze v tehu mozem iba fraxi...uz mam v chladnicke dve balenia
..som spokojna ze som to takto so vsetkymi lekarmi poriesila... Stalo to za tych 10€ co som platila odber na vlastnu ziadost. Hematologicka mi cez mailovu konverzaciu poslala elektronicky recept a po sone ked bude akcia srdiecka tak mam napisat a dohodneme si yermin na odber. A kedy to bude ma uz netrapi 😁

mirus11
23. máj 2022

@zuzsat veru tak,hneď NATO,ako som o bábo prišla,som od neho hneď odišla.aj takýto sú lekári ,keď som sa ho spýtala,že ako je možné že mám HCG 300,že to niektoré ženy mávajú aj keď nie sú tehotné a že si to nemám namyslat.tak som od neho hneď šla preč,ako som ukončila PN.

zuzsat
23. máj 2022

@esmee3 a vies ja som diabetologicka na inzuline takze ja si picham 5x denne inzulin a fraxi som si pichala tiez po porode 10 dni. Takze uz mam v tom prax 😁

zuzsat
23. máj 2022

@mirus11 ja nie som lekar a verim ze moze hcg byt vyssie ked sa jedna napr. O cysty ci niektore druhy nadorov ale to musia vylucit najprv tehotrnstvo... Pri hcg 300 nemoze vidiet nic na sone takze uponahlal sa...dobre si urobila ze si odisla

esmee3
23. máj 2022

@zuzsat Noo to máš teda 🙈 mne ale zatiaľ len v car zistili niečo, ale musí to byt potvrdené min 2x aby to bolo potvrdené, a to by spôsobovalo zrazeniny hlavne v 2.-3.trimestri keď už funguje placenta. Ale tak som sa radšej objednala na hemato a uvidíme. Jaaj dúfam že to dobre všetko dopadne a budeme mat krásny januaaaar ❤️

zuzsat
23. máj 2022

@esmee3 jasne ze to dobre dopadne.... Ja som aj vravela.ze 11.1. budem rodit 😁