Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat aj ja velmi drzim palce❤❤
Dakujem vam baby... Pri dcerke som na 28dc mala hcg 126... Tak snad aj teraz bude dobre
@zuzsat krasne silne
@zuzanaa2010 no dusik tam je.... 🤷
Zeny.... Hcg 73,20... 29dc.... Je to dobre? Dnes som 4+1tt
Tak sestricke som trochen zaklamala ze mi meska jeden den ms... Ze preto chcem odber krvi... A teraz na otazku ci ta hodnota je dostacujuca napisala ze vzhladom na to ze mi ms meska den je hodnota v poriadku... V konecnom dosledku kedze mavam 31-33 dnove cykly ms este nemeska tak by to mohlo byt na dobre ceste... O 14 dni idem na sono .. tak ako som aj chcela.. 6.6
@esmee3 uz mam vybavenych. V stredu odber diabetolog aj internista a hematolog predpisal fraxiparin a mam sa ozvat ked sa potvrdi akcia srdiecka....takze super to vyslo...chvalabohu ze som to takto urobila lebo napr. Internistka robi len tento tyzden a potom dva tyzdne dovolenku ma... Takze by mi mala stihnut predpisat ine lieky na tlak co sa mozu v tehu...
@esmee3 ja beriem xarelto, dozivotne, vrodena trombofilia vraj...a tie tabletky brat v tehotenstve nesmuem...a varfarin som odmiestla. Takze v tehu mozem iba fraxi...uz mam v chladnicke dve balenia
..som spokojna ze som to takto so vsetkymi lekarmi poriesila... Stalo to za tych 10€ co som platila odber na vlastnu ziadost. Hematologicka mi cez mailovu konverzaciu poslala elektronicky recept a po sone ked bude akcia srdiecka tak mam napisat a dohodneme si yermin na odber. A kedy to bude ma uz netrapi 😁
@zuzsat Noo to máš teda 🙈 mne ale zatiaľ len v car zistili niečo, ale musí to byt potvrdené min 2x aby to bolo potvrdené, a to by spôsobovalo zrazeniny hlavne v 2.-3.trimestri keď už funguje placenta. Ale tak som sa radšej objednala na hemato a uvidíme. Jaaj dúfam že to dobre všetko dopadne a budeme mat krásny januaaaar ❤️

@zuzsat by som jej povedala ze som 31dc,pripadne ten krvy test zaplatila keďže musíš zmeniť lieky