Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat ved barz by bola 🙂 Prajem jej to .
@kvietok2021dt jasne uvidím ako a či vôbec bude silnieť.
@zuzsat spravila som ešte mamatest 😂
@mirkasan tu to vyzera slubne! pfuj pfuj drzim paste.
@kvietok2021dt už som spravila aj ten druhý, nedal minpokija 😂
@mirkasan ja si myslim ze sa tesime 😂❤️
@kvietok2021dt ešte nie 😁
@adela232 dakujeeem
@mirkasan gratulujem😍
@niky1141997 vidím 🍀
@niky1141997 kolko dpo si? Urobila by som iny test. Ja som tu asi slepa
@zuzsat Mám 5dní do MS ešte.Tak som skúsila🙄Lebo sa ozaj cítim divne,úplne ako keď som syna čakala🤢.Ešte počkám a spravím iný test.Ďakujem😊
@mirkasan Ahoj...pozerala som aj fóra ohľadom pepino testov,ale každý písal niečo iné.Tak ja sa už v tom naozaj nevyznám😂😂😂
@niky1141997 hej vyskusaj iny... Drzim palce
zeny al nekrvacam nemam ani len spinenie neboli ma brucho ani nic je vsetko v poriadku? dnes by som mala byt 11/4tt o 2 dni ma caka poradna prva ale to cakanie je neunosne a moja psychika je taka ze boze moj :D jednak nedockava a nejak nemam ziadne priznaky
@kvietok2021dt hmmm je tu niekto?
@kvietok2021dt ved ja 🥹🥹🥹
@kvietok2021dt ukludni sa... Ked nekrvacas nespinis bude vsetko ok. Ja sa tym tiez ukludnujem stale ked idem na wc... A saham na prsia a ked zabolia sa ukludnim ze by malo byt vsetko ok. Nepripustaj si nic ine.... Pohladkaj fazulku a lahnite si.... Inak aj ty si tak unavena ze by si zaspala vsade? Aj po stojacky v tescu v rade na sunku?
@zuzsat ja v robote som sedim a jemne ma picha v podbrusi nic hrozne a len bradavky mam take jemne citlive inak nic. :D ach katastrofa
@kvietok2021dt tvoje prve tehu?
@zuzsat dnes doma som vyskusala anglesounds ale to som natrafila na svoj tep ale to bude aj tym ze mam viac ako 100kg ze je ta brusna stena sirsia
@zuzsat ano po 3 rokoch snazenia 🙂
@zuzsat vysledky z krvy vsetko fajn bolo a este dva dni a caka ma ta poradna ale to je nekonecne cakanie :D vlecie sa to jak fras tie 4 tyzdne od poslednej
@kvietok2021dt sme.na tom rovnako... Pokial viem angel sound by mal zachytit srdiecko od 14tt. Ale uz som citala ze vraj aj niekomu v 11tt ale mozno ze si to pomylili s tepom ako ty pises ... Ja som to skusala pred 5 rokmi a podarilo sa mi to dva krat lebo mala sa vrtela velmi.. plus velke brucho kopa slaninky.. ale vyskusam aj teraz... O par tyzdnov

A mne pride silnejsia ako ta prva .. 🤷