Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat ale to je v podvedomi , kazda zena ma strach o svoje dieta 🙂 nemam ziadne zle skusenosti ani kvapka krvy ani ukrutne krce ba bolesti nic vobec nic len naladovast a unava :P tak sme sa trosku ukludnili 🙏🫶🏻 horsie by bolo ak by som mala nejake priznaky na zlu predzvest ale to len moja salena hlava lebo uz tuzim aby som mala nejake priznaky a nakoniec budem dakovat ze mi nebolo zle .
@zuzsat no ja som bola dvakrat na kontrole prvykrat mi povedala ze ked bude bit srdiecko aj na buducej vypise mi knizku a vezme krv a bilo aj brala krv aj vypisala knihu a poradnu mi poznacila do knizky na 16.6 o 8:00 cize teba caka este kontrola si este len v 6tyzdni to je skoro
@kvietok2021dt ja som pri dcere nemala absolutne ziadne priznaky. Ani prsia ma neboleli az v 9 mesiaci... Inak absolutne nic. Ani chute ziadne..keby sa nehybala tak ani neviem ze som tehotna kedze ja som velka a mam velke brusko tak sa mi len vyplnilo... Takze nic si z toho nerob. A myslim ze zena tak nejako vyciti ci sa nieco ozaj deje ci nie
@zuzsat tak tak :D usmiata som aj teraz beham na vc nic nestipe nepali ziadne vytoky , vecer vkladam progestanelle 2x200mg co mi predpisali a nic voac a kedze mam dost kil tak si z toho nebudem bic robit :D v takom tyzdni ani chude necitia nic ne to este my 🙂 takze dakujem za pomoc
@zuzsat a mam 23 rokov a aj interne vyslo vyborne dokonca aj stitna zlaza uplne vynikajuce vysledky takze vazne nemam mat dovod na obavy zuzi diky fakt za povzbudive slova
@zuzsat 27.juna zacinam 4 mesiac 🙂
@kvietok2021dt no ak bude bit srdiecko tak ja jej poviem ze bud nech mi vypise PN alebo mi da knizku.lebo ja sa idem roztrhat... Mam cukrovku,trombofiliu a vysoky tlak.ako tehotna budem castejsue kontrolovana a to sa neda stihat popri praci. Napr. Zajtra rano odber gynekologicka, stvrtok odber a sono obliciek pecene a vnut.organiv internistka, v piatok o 13 diabetologicka...paragrafy uz nemam. Takze to si oen odbehnem z prace stale.. ale musim sa vratit vzdy... A je to teda stresujuce vsetko stihat...
Keby som bola PN v klude vsade idem...
Alebo keby som mala tehu knizku.mohla by som oznsmit zamestnavatelovi ze som tehotna a ze ho ziadam o uvolnenie z pracoviska na vsetky potrebne vysetrenia suvisiace s tehotenstvom. To mozem mat neobmedzeny pocet paragrafov...
@kvietok2021dt aaaaaale...ako rychlo to ubieha... Vlastne ja som tiez uz v druhom mesiaci... 7+2tt
@zuzsat vazne?
@zuzsat ja knizku mam a pcka uz nemam tak cerpam dovolenku -.-
@kvietok2021dt ty si ťuťko....
Je to tak ako som napisala ale musis pisomne oznamit zamestnavatelovi ze si tehotna, prilozit tehu knizku a zaroven poziadat o to uvolnenie....
Na priepustke musi byt ale potom od lekara napisane ze vysetrenie suviselo s tehitenstvom...ja som tak chodila pri prvej...upozornila ma na to nasa mzdarka... Ze zo zakona mam na toto pravo...
@zuzsat moj veduci je moj kamos robim vo fitku na recepcii vzdy mam tu brugadnikov ktory zamna tahaju smenu to nenivobec problem s tym a vie ze som tehotna :D povedal manzel ze sa bude informovat s ekonomkou nasou ako to je , lebo aj on je v tej firme verejny obstaravatel a v podstate kolega mojho veduceho:D takze dik za info
@kvietok2021dt nie je zac 😉
Prosim Vas je možné aby mi robil duchov každý jeden test?Ja viem,že s mamatestami je všetko možné,ale skôr naberali na intenzite a dnes je to slabšie.Chcela by som len vedieť či sú to len falošné čiarky,alebo ak dôjde MS či rátať s biochemickým.Nazivo sú ružovej farby len mi to nejde odfotiť.Robene z hora dole,čiže dnes posledny.Priklanam sa k tomu že nič z toho nebude ale predsa mi to nedá.😞Aky máte nato názor?
@simbatko práveže nie.Vrchny a ten pod ním je deň za dňom a dnešný je po 2 dňoch čo by už malo byť pekne vidno ak by to bolo ok.Je pravda že som šla neskoro spať a veľa som pila v práci ale aj tak by malo ukázať čosi iné.Tu je 2 dni spať test a dnešný je ten posledný hore na foto.😒
@antkar1 stále je tam ciarocka, aj keď nesilnie jednoznačne. Dala by som tomu ešte šancu asi, že spraviť test s odstupom času, teda pozajtra a uvidí sa.
@juliannnnnna no mala by silnieť😏
@juliannnnnna keď nepríde MS tak určite urobím,lebo mi nejde do hlavy,že každý jeden test mi ukázal aspoň niečo a nechce sa mi veriť,žeby až tak falošné duchoval každý jeden tak sa prikláňam k biochemickemu ak už nezosilnie.Nervozna som z toho čakania.
@juliannnnnna to malo byť @antkar1 som zle označila
@antkar1 rozumiem ti.. mala som biochemické tiež s mamatestom a HCG potvrdené, ale len 2 dni čiarku takto ako na fotke, na tretí deň už snehovo biely test. Ale stotožnila som sa s tým až keď prišla MS.
@juliannnnnna ono už mám 39 rokov takže už to také jednoduché nebude a ešte k tomu keď sme skoro stále od seba.Pockam na MS už si nadeje nedávam vôbec.V každom prípade ďakujem a snáď mi to ukázalo aspoň to že ešte šanca je a že nešlo o falošné testy.

@kvietok2021dt ja idem zajtra na krv... A na sono 23.6... teda asi poradna