icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzsat
14. jún 2022

@kvietok2021dt ja idem zajtra na krv... A na sono 23.6... teda asi poradna

kvietok2021dt
14. jún 2022

@zuzsat ale to je v podvedomi , kazda zena ma strach o svoje dieta 🙂 nemam ziadne zle skusenosti ani kvapka krvy ani ukrutne krce ba bolesti nic vobec nic len naladovast a unava :P tak sme sa trosku ukludnili 🙏🫶🏻 horsie by bolo ak by som mala nejake priznaky na zlu predzvest ale to len moja salena hlava lebo uz tuzim aby som mala nejake priznaky a nakoniec budem dakovat ze mi nebolo zle .

kvietok2021dt
14. jún 2022

@zuzsat no ja som bola dvakrat na kontrole prvykrat mi povedala ze ked bude bit srdiecko aj na buducej vypise mi knizku a vezme krv a bilo aj brala krv aj vypisala knihu a poradnu mi poznacila do knizky na 16.6 o 8:00 cize teba caka este kontrola si este len v 6tyzdni to je skoro

zuzsat
14. jún 2022

@kvietok2021dt ja som pri dcere nemala absolutne ziadne priznaky. Ani prsia ma neboleli az v 9 mesiaci... Inak absolutne nic. Ani chute ziadne..keby sa nehybala tak ani neviem ze som tehotna kedze ja som velka a mam velke brusko tak sa mi len vyplnilo... Takze nic si z toho nerob. A myslim ze zena tak nejako vyciti ci sa nieco ozaj deje ci nie

kvietok2021dt
14. jún 2022

@zuzsat tak tak :D usmiata som aj teraz beham na vc nic nestipe nepali ziadne vytoky , vecer vkladam progestanelle 2x200mg co mi predpisali a nic voac a kedze mam dost kil tak si z toho nebudem bic robit :D v takom tyzdni ani chude necitia nic ne to este my 🙂 takze dakujem za pomoc

kvietok2021dt
14. jún 2022

@zuzsat a mam 23 rokov a aj interne vyslo vyborne dokonca aj stitna zlaza uplne vynikajuce vysledky takze vazne nemam mat dovod na obavy zuzi diky fakt za povzbudive slova

kvietok2021dt
14. jún 2022

@zuzsat 27.juna zacinam 4 mesiac 🙂

zuzsat
14. jún 2022

@kvietok2021dt no ak bude bit srdiecko tak ja jej poviem ze bud nech mi vypise PN alebo mi da knizku.lebo ja sa idem roztrhat... Mam cukrovku,trombofiliu a vysoky tlak.ako tehotna budem castejsue kontrolovana a to sa neda stihat popri praci. Napr. Zajtra rano odber gynekologicka, stvrtok odber a sono obliciek pecene a vnut.organiv internistka, v piatok o 13 diabetologicka...paragrafy uz nemam. Takze to si oen odbehnem z prace stale.. ale musim sa vratit vzdy... A je to teda stresujuce vsetko stihat...
Keby som bola PN v klude vsade idem...
Alebo keby som mala tehu knizku.mohla by som oznsmit zamestnavatelovi ze som tehotna a ze ho ziadam o uvolnenie z pracoviska na vsetky potrebne vysetrenia suvisiace s tehotenstvom. To mozem mat neobmedzeny pocet paragrafov...

zuzsat
14. jún 2022

@kvietok2021dt aaaaaale...ako rychlo to ubieha... Vlastne ja som tiez uz v druhom mesiaci... 7+2tt

kvietok2021dt
14. jún 2022

@zuzsat vazne?

kvietok2021dt
14. jún 2022

@zuzsat ja knizku mam a pcka uz nemam tak cerpam dovolenku -.-

zuzsat
14. jún 2022

@kvietok2021dt ty si ťuťko....
Je to tak ako som napisala ale musis pisomne oznamit zamestnavatelovi ze si tehotna, prilozit tehu knizku a zaroven poziadat o to uvolnenie....
Na priepustke musi byt ale potom od lekara napisane ze vysetrenie suviselo s tehitenstvom...ja som tak chodila pri prvej...upozornila ma na to nasa mzdarka... Ze zo zakona mam na toto pravo...

kvietok2021dt
14. jún 2022

@zuzsat moj veduci je moj kamos robim vo fitku na recepcii vzdy mam tu brugadnikov ktory zamna tahaju smenu to nenivobec problem s tym a vie ze som tehotna :D povedal manzel ze sa bude informovat s ekonomkou nasou ako to je , lebo aj on je v tej firme verejny obstaravatel a v podstate kolega mojho veduceho:D takze dik za info

zuzsat
14. jún 2022

@kvietok2021dt nie je zac 😉

niky1141997
14. jún 2022

Žienky,tomuto naozaj nerozumiem😂Kamoška si tiež robila pepino testy ako ja a nič snehovo biely.Tak som sa nasrala a spravila aj ten druhý čo bol v balení asi o 17:00 a porovnala som to.Neviem či som vadná ja alebo tie testy🙃Žeby som natrafila na duchujúcu šaržu?😂😂Každopádne skúsim aj inú značku.

mirkasan
15. jún 2022

@zuzsat áno aj lieky aj injekcie

zuzsat
15. jún 2022

@mirkasan ja som brala lieky a stacilo ked som poslala mail na hematologiu ze podla vysledkov krvi som tehotna a hned mi poslali recept do lekarne na fraxiparin ktory mi nahradil lieky co som uzivala

mirkasan
15. jún 2022

@zuzsat ja si momentálne picham clexan preventívne. Už mám aj výsledky zo včera z krvi, hcg 16. Takze asi z toho nič nebude. Aj keď sestrička hovorila že na začínajúce tehu je ro akurát. Ale neviem no

antkar1
15. jún 2022

Prosim Vas je možné aby mi robil duchov každý jeden test?Ja viem,že s mamatestami je všetko možné,ale skôr naberali na intenzite a dnes je to slabšie.Chcela by som len vedieť či sú to len falošné čiarky,alebo ak dôjde MS či rátať s biochemickým.Nazivo sú ružovej farby len mi to nejde odfotiť.Robene z hora dole,čiže dnes posledny.Priklanam sa k tomu že nič z toho nebude ale predsa mi to nedá.😞Aky máte nato názor?

simbatko
15. jún 2022

@antkar1 robila si si testy v ten istý čas?

antkar1
15. jún 2022

@simbatko práveže nie.Vrchny a ten pod ním je deň za dňom a dnešný je po 2 dňoch čo by už malo byť pekne vidno ak by to bolo ok.Je pravda že som šla neskoro spať a veľa som pila v práci ale aj tak by malo ukázať čosi iné.Tu je 2 dni spať test a dnešný je ten posledný hore na foto.😒

juliannnnnna
15. jún 2022

@antkar1 stále je tam ciarocka, aj keď nesilnie jednoznačne. Dala by som tomu ešte šancu asi, že spraviť test s odstupom času, teda pozajtra a uvidí sa.

lela123
15. jún 2022

@juliannnnnna no mala by silnieť😏

antkar1
15. jún 2022

@juliannnnnna keď nepríde MS tak určite urobím,lebo mi nejde do hlavy,že každý jeden test mi ukázal aspoň niečo a nechce sa mi veriť,žeby až tak falošné duchoval každý jeden tak sa prikláňam k biochemickemu ak už nezosilnie.Nervozna som z toho čakania.

antkar1
15. jún 2022

@lela123 tiež si to vravím 😒 už nečakám žiaden zázrak len som chcela vedieť názor ozaj nato či sú všetky falošné alebo či je možnosť že niečo bolo čo už nieje.

lela123
15. jún 2022

@antkar1 ja som to takto mala pri biochemickom.Dva dni silnel,potom slabol😏Ale o mesiac som otehotnela znova a už v poriadku

lela123
15. jún 2022

@juliannnnnna to malo byť @antkar1 som zle označila

antkar1
15. jún 2022

@lela123 my sa moc nenasnazime,keďže sme často od seba 500 km a netrafime sa v čase kedy by sme mohli aj keď s týmto som ani nepočítala aj keď sme si to veľmi priali..dnešným dňom to asi uzavrieť a čakať kedy príde MS.😞

juliannnnnna
15. jún 2022

@antkar1 rozumiem ti.. mala som biochemické tiež s mamatestom a HCG potvrdené, ale len 2 dni čiarku takto ako na fotke, na tretí deň už snehovo biely test. Ale stotožnila som sa s tým až keď prišla MS.

antkar1
15. jún 2022

@juliannnnnna ono už mám 39 rokov takže už to také jednoduché nebude a ešte k tomu keď sme skoro stále od seba.Pockam na MS už si nadeje nedávam vôbec.V každom prípade ďakujem a snáď mi to ukázalo aspoň to že ešte šanca je a že nešlo o falošné testy.