Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko krasna ciarka☺️
@zuzanka012 ďakujem 🤗
Ahojte žienky...otazocka na vás..ak budete vedieť poradiť..od4do9maja som mala MS,A ovulácia som malaAŽ 4a5.juna ..15.6som zistila že som tehotná ..v kolkatom týždni môžem byť,?ide mi len Oto aby som nešla moc skoro k doktorovi.. ďakujem
@lela123 nedalo mi to včera tak som urobila ešte jeden keďže nič nenasvedčovalo žeby mala MS prísť a dnes ráno tiež nie až okolo 10hodiny som cítila že ma bolia kríže aj trocha spodok.Sla som na wc a už sa pomaly spúšťa.Volala som aj sestričke tak ta mi povedala že normálna MS a že testy môžu byť skreslené že prichádza menštruácia a keď som sa pýtala či môže byt že šlo o biochemické tak mi neodpovedala len že mám prísť aj na preventivku po menštruácii čiže cítim sa totálne na hovno keďže som len chcela že hoc by mi povedala že to sa stáva ale že k oplodneniu zřejmě došlo len sa neudržalo.Odbila ma úplne.
@antkar1 tak toto uz je pekne pozitivny si myslim.No niekedy maju fakt divny pristup odbornici.Este som nevidela skresleny test kvoli ms,skor ovulačny keď tak.Urob ten test po ms aby si vedela co aj dr pocedať uvidis.Moze to byt hocico,mimomaternicove ak by bolo stale pizitivne,neprosperujuce a dokonca aj prosperujuce tehotenstvo.Pojdes a budeš aspom vedieť.
@antkar1 ja mám takého gyn že na nejaký takýto test mi povedal že negatívny 🙈 ale v ten mesiac som mala biochemické ms prišla normálna aj keď neskoro. Podľa mna klasicky gynekologovia berú až riadne koľajnice za pozitívny test a riešia to neskoro keď už vidia na sone niečo, kde to v car by riešili aj menej zvýšené hcg že je pozitívne
@antkar1 súhlasím s ostatnými babami, že určite nejde o chybné testy, a veľmi pekná čiarka už do konca aj na poslednej fotke. Takze k oplodneniu podľa mňa určite došlo. Uvidis ako a ci pokračuje MS. Držím palce
@antkar1 samotné bolesti by nevadili.. ani nejaký jemný hnedý výtok. Ja som mala v čase očakávanej menštruácie (keď som otehotnela) teda v priebehu 7 dni take bolesti, ako pri najhoršej menštruácii, čo som zazila. Len to bolo “na sucho”.
@antkar1 tento test je už krásne poz. Pokiaľ sa MS nerozbehne a máš možnosť oddychuj.
Ľahni si a setriaci režim hoď.
Ja som pri treťom mala také stavy ,že vždy v období očakávanej ms som skončila v nemocnici .vždy som sa silno rozkrvacala vždy ma prijali s tým,že čo tam chcem že som normálne potratila a môžem byť rada,že sa sama vyčistím .No chvala bohu urobili sono a krpec pekne si hovel na svojom mieste kopkal si ,srdiečko nám bilo ako zvon .
Ten prístup podaktorích dr. a sestričiek 🤦♀️
@rebeca40 keďže mi nechceli vziať ani krv na HCG tak som kúpila ešte digital aj pre krvácanie aby som si potvrdila aspoň to či to bolo biochemické lenže ten mi ukázal minus pred hodinou a zbytočne vyhodené peniaze keďže až teraz čítam že to je citlivost 25ml..tak už len čakať na vyšetrenia keď doznie MS keďže má objednali čo sa týka hormonalneho obrazu a iných veci poprípade priechodnosť.Ten ich prístup ma už úplne zmiatol a mám zlosť.Co sa týka oddychu tak na ten môžem zabudnúť prave som na smene do 23 keďže robím na slovnafte.😏

@adela232 daco slabe vidim aj ja.😁Ak bude zajtra pozajtra silnejsia je to jasne.A kolko meska ms?