Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat Hodnota HCG 16 sa rozhodne považuje za pozitívnu.
@tulipanicek no ako kto to berie,.môj bývali gynekológ by ťa s touto hodnotou vysmial.ako mňa vysmial aj pri hodnote 300,že to nie je tehu,že si to domyslam.nehpvorim,že to nie je hodnota,ale každý lekár by bol najradšej,aby nemusel brat ani krve,len keď príde zena,že je tehu,tak už aby bolo aj hneď vidieť srdiečko,či byje.aspom ja mam s lekárov takýto Dojem
@tulipanicek nehadam sa. Kazdy to berie asi inak. U nas sa povazuje tusim nad 30... Ale ono zavisi kedy v ktorom tyzdni sa odobera krv...
Zeny... Uz dva dni mam ovela menej citlive prsia... Je to normalne? Ja uz stresujem... Som 7+5tt vo stvrtok idem na prvu poradnu
@zuzsat Ja som zažila to isté. V decembri 2020 anembryomola. Tiež som o Tom nepočula a ja som šla k lekárovi neskôr prvý krát až v 11 týždni. Normálne som vracala mesiac každú deň, nafúknuté brucho, prsia väčšie. A taký šok potom. Po kyrete som však hneď po druhom cykle otehotnela. Strašne som sa bála tiež...a mám už doma pol ročnú dcérku 🥰. Teraz to dobre dopadne určite. 😊
@zuzsat Tak to je super. Určite to bude dobré. Ja som potom po kyrete išla hneď v 5 týždni, lebo som sa pred tým zbytočne dlho trápila. Chcela som ísť neskôr že nech už všetko poriadne vidno a dopadlo to tak že vačok rástol a v ňom nič. Aj deťom sme povedali už. Potom som im to musela vysvetľovať. 🤦
Zienky a co vam pomaha na ranne nevolnosti ak ich mate?
Mna ide porazit,pri prvom som to mala tiez ale mohla som to viac menej prelezat ale ked uz ma clovek dieta tak asi len rozdychat,len niekedy to je na nevydrzanie,kazdy pach citim😫🙈
@zuzanka012 No mne nepomáhalo nič a nemala som iba ranné ale celodenné aj som vracala. Do revu mi bolo z toho. Neschopná totálne. Variť som nemohla vôbec. Manžel musel hodne pomáhať aj s deťmi ...
@zuzanka012 ahoj mne tiež nepomohlo absolútne nič do 14tt mi bolo zle ale celý deň vracala som pomaly 6x denne, 6kil som schudla musela som to len pretrpieť … ale už je to lepšie už konečne nevraciam iba mám žalúdok ako na vode oproti začiatkom je to nič 🙂
@dominika532
@adela232
Och nepotesili ste ma veru😫
Snad to nejak prezijem,trochu pomaha citronova voda🙏

@zuzsat a mne vraveli ze sa moze uz 6 dni pred mens robit..