Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanka012 tiež som si myslela že mi pomáha citrónová voda tak som vždy vypila pohár na ráno a potom som zistila že z nej som mala strašnú ťažobu na žalúdku tak som s tým prestala aj zo zazvorovych lizatok mi bolo zle 🤣 ale neboj ono to prejde ;)
A pohar coly nepomaha? Alebo citala som aj kesu oriesky tusim ze tlmia...
@antkar1 ako to nakoniec dopadlo s tou ms? Je,či nie je? Ako sa cítiš.
@dominika532 inak skusim aj ja bez nej lebo dnes mi bolo doslova na umretie ale to aj z toho tepla
Dakujem
@zuzsat colu som veru neskusala🤔skusim zajtra co to spravi,dakujem
Baby takze zasa nič, hcg po týždni len 23. Ja už neviem čo ešte viac spraviť
@mirkasan to mi je veľmi ľúto,presne viem čo prežívame.(ja som to takto mala 4x za sebou)a už sme si povedali,že keď to nejde tak to necháme tak-nie je nam to už súdené, bohužiaľ.ale tebe držím palce,aby sa ti to opäť podarilo a bolo a toho krásny koniec v podobe malinkeho uzlika.
@mirkasan no to musia lekari povedat.mali by ti urobit nejake testy...napr.kamoska mala tak ze bez tabletiek na podporu nevedela mat babo lebo sa jej nevytvaral zltkovy vak alebo vytvoril ale neplnil fuknciu ktoru mal a tak sa sledovala a hned ako zistila ze je tehu tak jej lekar predpisal nejake tabletky ktore nahradili tu...ma dve deturence ... Silno drzim palce na dalsi krat
@sisi111122 čosi slabučké tam vidno, koľko dpo si?
@sofia567 9dpo len este.. ale neviem či je to reálne o babo sme sa nesnazili jedine ze kvapka lasky ako sa vraví lebo som mala silnú ovulaciu akurat
@sofia567 no zopár veci mi nesedí preto som urobila test aj keď skoro 🤷♀️
@sisi111122 tak poznám zopár párov ktorym sa podarilo dieťa z kvapiek lásky tak nemožné to nie je 😂 a máš aj nejaké príznaky alebo čo ťa tak donútilo si spraviť test keď ti ešte nemešká?
@sofia567 v prvom rade ma bolelo brucho ako na kramy a to ja mám az ked uz spinim .. to bolo vecer a na druhy den mi bolo cely den zle.. prsia ma bolia ako vzdy tak tyzden do menzesu 🤷♀️ Je mi tak divne cely deň rano problem s prehltnutim ranajok ako pri druhom a z dna na den ma presla chut na cokoladu .. tri dni do zadu som zjedla aj tri kinder cokoladky a teraz mi chutia ako zltka z cukrom fuj …preto som z toho taka divná … sex sme mali len raz .. bol by to tazrak alebo koprfild spermijka 😂
@sisi111122 no tak znie to veľmi zaujímavo😂 som zvedavá ako to bude ďalej pokračovať,kedy si ideš skúsiť spraviť test?
@sofia567 neviem práve asi zajtra ja v tomto niesom najtrpezlivejšia 😂🤷♀️
@sofia567 a este dve zvlastne spojitosti s tehu a to preto som spozornela .. lebo pri jedle sa mi chce spat 😂😂🤷♀️ A to len v tehu a ked som si kýchla velmi ma pichlo v podbrusku .. a to som uz len taka ostala že to čo to je? 😳🤣
@sisi111122 no tak sa teším na zajtra a som zvedavá že čo ti ukáže ten test 😂
@sofia567 tak dnes z ranneho ale nič čo mozeme povazovať za ducha este
@sofia567 uvidime ked uschne
Ale robila som aj inej značky a tam nič 🤷♀️
Podľa mňa to je len falošny

@zuzanka012 Fatra s bielym vrchnákom 😊 a este mi pomohla lyžica horčice 😄