icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kvietok2021dt
24. jún 2022

@zuzanka012 ďakujem zuzka 😍😍😍

zuzsat
24. jún 2022

Zajtra ideme na grilovacku k priatelovej rodine. Oznamit ze bude tatino... Vie to jeho brat len (lebo u neho sa to bude konat a to je jak moje dvojca) a tatko to chceme povedat jeho mamke. Moja dcera jej stale kresli obrazok a tak jej to strcime do ruky, svokra si bude mysliet ze nejake kresleny obrazok otvori to a ....

zuzsat
24. jún 2022

Vdaka bohu za tehotensku knizku 🙏🙏🙏
Sla som na wc a bum krv jasna cervena pri utreti. Tak som hned sla na pohotovost. Zlakla som sa a teda kedze mame ist to oznamit rodine chcela som vediet co sa deje. Nastastie ako tehotnu ma vysetrili okamzite.naozaj na prekvapenie som necakala ani minutu.lekar sice ma zdžubal ze som prisla hned pri nejakom slabuckom krvacani, ze mam vlozku cistu cistu,ze on by svoju zenu na pohotovost neposlal.ze keby vysetroval kazdu ktora zakrvaca tak by nerobil nic ine. No ale ja som nazoru ze radsej 100x zbytocne ako nieco zanedbat. Pri vysetreni videl kde to zakrvacalo niekde v krcku, ze vyzera byt vsetko ok. Dal mi pocut srdiecko, vyrastli sme o milimeter od stvrtku. Predpisal mi utrogestan.tak dufam,ze uz nebudem ani spinit ani nic...

simbatko
25. jún 2022

@zuzsat ahoj tak to je super nech ste v poriadku ..a v kolkatom týždni si?

zuzsat
25. jún 2022

@simbatko 8+6 dnes... A rano zasa krv pri utreti. Ale asi potrva par dni kym sa to zastavi... A krvaca nie maternica ale krcok tak snad bude dobre

simbatko
25. jún 2022

@zuzsat keby sa ti to nejako nezastavuje tak choď...a nohy hore mamo...🙏🙏🙏🙏

sisi111122
25. jún 2022

@zuzsat ja ked som čakala prvého som toto mala asi do 5 mesiaca strasne často .. tiez som sa velmi vzdy zlakla a šup pohotovost 😔 naštatie to vsetko prestalo ked sa tam bábo poriadne zabývalo a vsetko bolo oki 🙂 pri druhom som nic také nemala ..

zuzi0911
Autor odpoveď zmazal
rebeca40
25. jún 2022

@zuzsat Moja poradím ti ja som do 5 mesiaca permanente chodila do nemocnice čo pri tretom a stvrtom tehu som podchvíľou krvácala,špinila .Sem tam ma nechali týždeň poležat a domov .
Nakoniec mi tu jedna kočka poradila citrón do vody a denne jeden citrón takto vypiť .
Škoda,že som to zistila až pri piatom tehu 😁, lebo po tejto rade som viac nekrvacala a užívala som si tehu.

zuzsat
25. jún 2022

@rebeca40 fiii no vyskusam lebo to pijavam aj bezne

mirkasan
25. jún 2022

@zuzsat a keď krvacas he lepšie utrigestan jest ako vkladať…

simonecka008
25. jún 2022

@mirkasan mne doktorka tiez predpisovala .. ked som spinila a povedala pokial budem viac krvacat tak potom jest ...

zuzsat
25. jún 2022

@mirkasan ano tak mi kazal...oralne papat. 2x rano a 2x vecer

mirkasan
26. jún 2022

@zuzsat sa hovorí Že je z neho potom viac zle, točí sa hlava, únava. Ale nevidela som rozdiel žiadny či som jedla alebo vkladala

zuzsat
26. jún 2022

@mirkasan ja som zatial okey s nim...

sofia567
26. jún 2022

@sisi111122 ako ti to vyzerá? 😊

sisi111122
26. jún 2022

@sofia567 ahooooj 😂🙈 umna tak ze mrcha dosla ale objavil sa mi vytok z bradaviek a prsia mam naliate nejake čudne hormóny mám alebo neviem 🤷‍♀️😂🙈

sofia567
27. jún 2022

@sisi111122 no tak prišla teda 😂 ale s týmto nemám žiadne skúsenosti keď máš výtok z bradaviek 😃 a máš normálnu ako vždy mavas?

majca3
27. jún 2022

Žienky, teraz robený pepino test. Čo poviete? Vraj duchuju, tak neviem🙄. Dnes som 10 dpo.

simbatko
27. jún 2022

@majca3 ja som mala takýto na 10dpo..Máš tam druhu ciarocku 🙏🥰

majca3
27. jún 2022

@simbatko ďakujem 😍

marion30
27. jún 2022

@majca3 pekne vidieť čiarku,držím palce🥰

majca3
27. jún 2022

@marion30 ďakujem krásne 😍

aurora1992
27. jún 2022

@majca3 ahojky
Skus testnut inym
Ja mam ciarky na pepine kazdy mesiac
Napr pozri teraz robeny den pred ms
(Testujem uz aj inym ale mam zopar pepin este doma tak ich minam)

aurora1992
27. jún 2022

@majca3 verim ze tvoje su real 🫶

majca3
27. jún 2022

@aurora1992 ďakujem. Tak uvidím. Skúsim pozajtra iný test ☺️

evita1233
27. jún 2022

@aurora1992 nove pepino testy su zle...ja som mala tento mesiac 2x poz. A tehotna niesom...tak isto pisali aj ine zienky za tieto testy...odporucam spravit ine...drzim palce...

zuzanaa2010
27. jún 2022

Ahojte..ja mam pepino takyto teraz robeny..ale aj mamateste mam "nieco"..tiez je to pepino falosne?tiez mam doma zasobu tak skusam..ale vcera som na nom nemala nic🤷‍♀️

sense
27. jún 2022

@zuzanaa2010 počkaj dva dni, ak si tehu bude čiarka silnejšia ak nue tak rovnaka

zuzanaa2010
27. jún 2022

@sense len ja vobec neviem ci bola ovulacia..bazalna teplota uplne "mimo"nez ostatne ukazkove cykly..a testy "duchuju"..tak neviem..treba cakat..