Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sisi111122 aj voda ma ducha ak dobre vidim. Blbe testy no
@zuzsat tiez si myslim .. nie je taka silna ako moja ani pod svetlom ale niečo tam je
@sisi111122 🤣🤣🤣🤣 by ta porazilo keby bola silnejsia co???
@zuzsat mam tehotnu vodu no
Ospravedlnujem sa za ten smiech. Jasne ze mi je luto ked to zenam nevyjde ako chcu ale uz tie testy su ozaj smiesne .. co citam tak takmer kazde duchuju...
@zuzsat ja mam tiez ten pocit ze vsetky duchuju skoro 🤷♀️
@sisi111122 nie...tehu nie si...ale to si vedela.uz nie? Ked test nesilnel?
@zuzsat ja som si myslela ale rake divne veci sa mi diali nedalo mi to tak som skusila test
@zuzsat skratka chrobak v hlave 🙈
@sisi111122 ja by som to robila tiez... Takze nic si z toho nerob.len tie testy...
@sisi111122 ahoj, jedna kocka mi raz napísala že test môže zachytiť aj ovulaciu a vtedy niečo vidieť na teste aj keď tehotná nie si, či je to pravda netuším
Žienky ja mam aj pco takze ja rozmyslam či toto nemoze mat vplyv na testy .. aj ked mam pco dvakrat som otehotnela hned chválabohu 🤍🙏
@zuzanaa2010 no ako si ty dopadla prosim ta
@zuzsat nijako..ms nikde..testy stale rovnake nie su silnejsie stale rovnako slabe..🙉🤣prsia ma bolia..to ma nezvyknu..pockam este chvilu a skocim dr na vyvolavacku
@zuzanaa2010 no ja skapem.... Furt toto....
@zuzsat ja uz ani netestujem..ved to je stale to iste..je mozne aby napr na tom mamateste bolo furt nieco?aj na intimed?aj na dr.max duch?🤣ale nesilnie..
Len tie prsia nechapem jak ziletky..hovorim pockam a uvidime
@zuzanaa2010 no ja som tu na koni citala ze zaduchovam aj clear blue ten co ciarky ukazuje tak ja uz fakt nechapem...
@zuzsat vsetky testy duchuju podľa mňa :D
Zeny co mate noveho? Akosi to tu utichlo
@zuzsat zatial vsetko fajn uzivam si druhy trimester 21.7 mam druhu poradnu dnes som 16+4 cize kvazi 17 tyzden 🙂 a vobec nic nove vsetko po starom priznaky nemam prvy skrining vysiel najlepsie ako mohol vysledky z krvy z morfologickeho tiez v poriadku a 21 ma caka odber na povinny tripple test 🙂 a ty ako ? ako sa ti dari? 🙂
@kvietok2021dt to su super spravy... Ja som dnes 11+3 a pevy screening a odbery ma cakaju 22.7. dufam, ze vsetko bude v poriadku... Od 8+4 myslim spinim stale nevie sa preco.beriem utrogestan vecer. No vravia ze v maternici vyzera byt vsetko ok. Tak snad aj bude. Na ten screening pojde ja priatel a tak som zvedava ako sa bude tvarit ked uvidi ten maly zazrak ktory sme vytvorili. On nedava moc najavo emocie ale verim ze toto nejaku vyvola 😁
@zuzsat moj bol tiez somnou 🙂 neskutocne sa tesil ked povedal na 80% doktor pohlavie 🙂 to mi hned vtisol PUSU NA LICE 🙂
@kvietok2021dt toto ja necakam. Ale myslim ze to bude dievcatko a to len preto ze by sme si priali chlapceka... Som s tym zmierena a najdoleziteksie je aby bolo vsetko ok a babo bolo zdrave. Po tom potrate mi je to naozaj jedno co to bude
@zuzsat my sme chceli babu a baba by mala aj byt ale to je uplne jedno 🙂 len nech zdrave presne tak prijemne tehulkovanie🙂
@kvietok2021dt napodobne 😘
Caute baby
Viem ze je to trochu odveci k tejto teme tu no asi mi dobre padne to dakde vypustit
Bola som u gyndy ze by sme s partnerom chceli babo a ze teda by som rada vysadila antikoncepciu a ze nech mi spravi kontrolne stery a pod
Vysledky vysli vraj nie dobre,konkretne 2-3 ASCUS co je zmena na krcku maternice a teda treba spravit ine vysetrenia ci nahodou nejde o hpv a pod
Moje nadsenie uplne odislo ked mi povedala ze musime teraz urcite odlozit babo lebo treba sexovat iba s kondomom aspon pol roka a nasadila mi rozne vyplachy a lieky co ma budu stat nemale peniaze
Vraj teda su to predrakovinove vysledky a ze teda o pol roka budu opakovat stery a uvidi sa ci mi potom nebudu z toho krcku aj daco brat
Velmi ma to zabolelo lebo babo by sme uz aj velmi chceli
Tolko k tomu
Kazdej drzim palce ❤️❤️
@aurora1992 drzim vam velmi velmi palce urcite sa vsetko zle na dobre obrati verim v to ❤️❤️

@mima1991 dala som jeden ten test do vody a dole je vysledok a hore je ten moj 🤷♀️ No baby top test je negativny