Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzsat ano viem len som bola smutna z toho
Moc pozitivne nehovorila gynda
A prosim ake tabletky ti nasadila na to hpv?
Mne poradila taky vyplach a potom dajake cipky a infonal a plus imunitu si dat dokopy no vravela ze ten nalez na cyto sa jej moc nepacil
@aurora1992 prepac ale je to naozaj 13 rokov takze netusim... Ja by som ju pytala tabletky..popripade sla k inemu lekarovi sa poradit. Takto liecba sama moze trvat ovela dlhsie.. nepaci sa mi jej pristup . Ked staci vyplach tak nemozu byt vysledky zle... A ak su tak nech sa spamata a nasadi ti liecbu
@aurora1992 všetko príde v ten správny čas ❤️drzte sa
Prosím Vás myslíte že tie pepino testy kazetové sú citlivejšie/spoľahlivejšie ako tyčinky čo sa ponoria? Na kazetových mam duchov a tyčinkove negatívne. Príznaky mam všelijaké no ms ma prísť za 3 dní.
A ms nemám pravidelnú. Druhý mesiac užívam duphaston
@patka182 ja tam tiež niečo vidím si ešte pred meškajúcou ms vyskúšaj o dva dni som zvedavá
@dominika410 kedy zacala.ms. sa rata.nie kedy skonci
@zuzsat 3.7. začala
@dominika410 a toto je tehotensky test ci ovulacny?
@zuzsat tehotenský GS mamatest
@dominika410 to je zvlastne potom. Lebo ak 3.7 bola ms. Ovulacia mohla byt cca 17.7. a ty si vtedy mala pozitivny tehotensky test. Ms bola normalna? Alebo slabsia?
@zuzsat ms bola normálna práve, test som si robila z dovodu, že som chcela vylúčiť možné tehotenstvo kedže som začala špiniť a nikdy sa mi nič také nestalo
@dominika410 nuz si zvlastny pripad. Keby to bol ovulacny test tak by to sedelo takto 🤷
@dominika410 drzim ti silno palce ale asi ti neostava nic ine len to nechat na prirodu. Popripade zajst k lekarovi ci ti nepredpise nieco na udrzanie tehotenstva
@dominika410 urcite zaist k dr.Nech skontroluje co sa deje
@celtic1888 no nejaky tienik tam vykuka 🙈🙊
@celtic1888 nieco vidno ale či duch alebo kanalik neviem🤔
@zuzsat mohla mať ovuláciu hneď po MS

@aurora1992 nuz pockala by som. Ja som mala zlu kultivaciu v r. 2009 kedy mi zistili hpv virus. Hned mi nasadili tabletky aj mojmu partnerovi (na 10dni)a to bolo vsetko 🤷 o 6 mesiacov uz som mala vysledky 2 co povedali ze je ok lebo maloktora ma 1... Este o dalsieho polroka som bola a potom uz kazdy rok preventivka klasicky a klop klop klop odvtedy mam stale 2 .... No tym som chcela povedat ze polroka nie je vela a hpv je naozaj potrebne preliecit lebo z neho sa vytvara rakovina krcka maternice. Ono chciet babo je super ale ked ho chces vidiet aj vyrastat pockajte kym sa nepreliecite. Verim ze o 6mesiacov budes mat dobre vysledky a budete moct ist naplno do snazenia✊✊✊