Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@esmee3 super vyskusam
Ale som sa tesila ze duch a zmizol tak som uz bola smutna z toho ze 12 dpo a nic
Len pravda je ze nemam odsledovanu ovulku
To sa riadim podla aplikacie ale som prvy cyklus po vysadeni antikoncepcie tak este mam taku mini nadej ze sa mozno ovulka posunula
@aurora1992 vieš čo mne duch ukázal až na 13dpo. Na 9bol biely ako sneh. A to som mala posunutú ovulku aj odsledovanú lekárom a až a ten 13dpo to bolo slabunko vidieť
@esmee3 dala si mi nadej dakujem
Dost nevolno mi je dnes rano ale neviem z coho
Ty si sa ako citila na 13dpo?
@aurora1992 no ja ti fest drzim palce... Mne napr toto tehu bolo nevolno.resp.mala.som rano kyselinu na 6,7,8dpo.a.na 10dpo.som.robila test a pidi duch. Mozno aj u teba to tak je. Velmi ti to prajem
@zuzsat dakujeeem moooc
Ja som mala vcera kyselinu a tak hnusne mi bolo a dnes od 6 neviem spat lebo zas nevolno
Tak verim ze tie ciarky sa objavia a ked nie tak mam asi paranoje😀
@aurora1992 mne to práveže začalo až 13dpo na obed 😄 aj vtedy som mala až slabunkehi ducha, a ska som autom na obed a v tom aute som sa z ničoho nič skoro pozvracala. A som si tak pomyslela že ešte nieje tak teplo asi som len hladná. Držím palce nech je tam // 😍
@esmee3 no idem teraz kupit testy tak uvidim ale asi si rovno aj ovulacne kupim keby nahodou sa nepodarilo tento mesiac
@aurora1992 nevadi.... Ktovie... Mozno ked si vysadila HAK tak sa telo snazi s tym vyrovnat
@zuzsat hej je to mozne
Jedine ze by som mala posunutu ovulku tak neviem uvidim
Stale mam dva dni do ms
@aurora1992 ale veľa bab otehotnie práve do tých 3 mesiacov po hak takze šanca tam je veľká 😊
@esmee3 tak ja verim ze to aj u nas tak bude
Prvu dcerku som mala hned po vysadeni ani som nestihla dalsiu ms dostat
@aurora1992 ahoj tebe zmizlo a ja tri dni po sebe toto... ako si do padla? Ja tomuto vôbec nerozumiem ze by mi to tri krát urobilo.. dokonca som mala pocit ze je premoceny tak som dnes nechala menej.. skúsila som iný a nič
@nella15228 to nic nie je, len kanalik, take mam na kazdom pepine 🙂 ale istota je iny test ak tak
@nella15228 ahojky
Bohuzial pepino je zle
Aj mojmu priatelovi vysiel viac ako tebe pozitivny a tehotna som nebola
Uvidim teraz sa uz snazime ale pred tym som mala aj 5 takychto alo v prilohe
@kejkej Mne tak ukazovalo pri cyste
@katarina161
@aurora1992 sranda 😃 pár rokov do zadu som bola s pepinom najviac spokojná a teraz vidím ze aj ovulacne testy sú úplný hnoj... nemáte nejaký tip na dobre ovu?
@nella15228 no je to des
Ovu si nesledujem
Ja pri vsetkych 3 tehu som mala pepino a super a teraz za posledny pol rok sa dodrbkal ako zacali robit tieto tendie tycinkove šarze
@anonym00000 mas to ako ja 4 dni dozadu toez take neurcite
Skor kanalik asi
@aurora1992 tak ja užívam aj HAK a keďže nemám pri nej ovulaciu tak neviem na čom som 🤦♀️ len teraz sa mi prihodilo zdravotné problémy a tak pre istotu testujem.
@aurora1992 čítam, že tebe meška ms. Tak ešte možno čiarku mať budeš
@anonym00000 ja som tiez brala hak a vychadzali ˇi pozotovne pepino testy
Ked som brala antibiotika
Tehotna som nebola
@anonym00000 uvidime
Zatial asi pockam ci dnes nepride
Vcera mi muz vravel ze mam dajake velke bradavky ze to na mne este nevidel tak sa nechame prekvapit
Ale ja som prvy cyklus po HAK tak je mozne ze sa mi iba zblbli hormony
@aurora1992 tak ja mám testy negatívne a to som ich robila toľko, že to ani nepočítam ale asi mi už z toho hrabe tak sa pýtam pre istotu či je naozaj negatívny alebo tam niečo môže byť
@anonym00000 je negativny
Avsak ja som sa odhodlala spravit a vyslo mi toto
@aurora1992 gratulujem 🙂 aj príznaky máš nejaké?
@anonym00000 dost ma boli podbrusko akoby sa spustali kramy a prsia mam ako ked cvicim prsia v posilke taka akoby svalovka a muz vcera vsimol ze mam dajake velke bradavky vraj 😀 ale zatial nic take
Aj intimed test som robila a tam sice neni taka vyrazna ta viarka ale je tam

@aurora1992 no aj ja sommsi všimla že už dokopy nikto neprispieva 😄 všetci sú už tehotni asi 😅 a mamatesty často duchuju, ja som mala testy take tie fialove z dmky za 2€, a to baby vraveli že nikdy neduchujú. Tak skús ešte vyskúšať dnes iný čo ti ukaze