Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunshine_18 vies co ani neviem
Podla apky som 15dpo no myslim ze som ju mala posunutu lebo som citila priznaky ovu na 17-18 dc a to by bolo dnes asi 11dpo
@aurora1992 no tá čiarka je taká pekná hrubá z toho by mohlo niečo byt. Po HaK sa ti ovu mohla kľudne posunúť, ja som pila alchemilku a aloe vera gél a ovu som mala až na 23.deň. To by bola sranda kebyže ti aj toto vyjde hneď po vysadení 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️ Držím palce. My sme sa včera dozvedeli čo to bude 🙈🥺 https://www.instagram.com/reel/Chg_mXtl09G/?igs...
@esmee3 jeeeeej chlapceeek❤️❤️❤️Gratulujem
Urobila som aj pepino aj intimed a aj mammatest
Vsade ciarky akurat pepino vyslo asi najviac pozitivne
@aurora1992 no vyzerá to super 😍😍 otestuj o 2 dni či bude silnejšia
@esmee3 asi zajtra skusim dr max a potom uvidim
Ale citim riadne tlaky v podbrusku
Kks to bude zaaaazrak ked sa takto zadari na prvy sup
@aurora1992 ja som testovala každý 2.deň lebo mi nejak extra nesilnela čiarka 😁 keď som testla na druhý deň náhodou a bola rovnaká som test vyhodila a stresovala sa do ďalšieho dna či to bude tmavnut 🤣 preto som za testovanie obden 😁 a dr max za mna úplne zlý, ten mi spravil úplne slabunkehi ducha asi na 17dpo ja už v strese lebo tie z dmky testy pekne tmavli a dr max zrazu úplne slabý a ja nešťastná 🙈🙈🙈😅
@esmee3 faaaakt? Jejda
No tak uvidim
Zajtra som v praci takze asi sa mi ani nepodari testovat
Ale doteraz biele testy a teraz 3 s duchom i ked intimed fakt nic moc
@esmee3 este som skusila aj ovu test
Pred 3 dnami bol total biely
Vraj ovu test moze ukazat tehu ked to este tehu testy nevedia zachytit
@aurora1992 lh ale prirodzene stúpa pred ms tak to nieje vždy smerodajné. Ale áno to keď všetky testy duchuju to je dobre znamenie. Ja som tiež na 9dpo preplakala deň že nič z toho nieje a test snehobiely. Ale tak ja som mala ovu odsledovanu lekárom tak sommsi to vedela vypočítať. Skuus v utorok ja verím že to bude silnejšie 😍 lebo hrubý duchovia to suuu
@esmee3 este som skusila intimed znovu a aha
@esmee3 hned v limite 3 znacky a vsetky duch takze ja to asi citim tak ze ak vyssie mocnosti daju budem naozaj tehu❤️❤️
@esmee3 tak este ten dr max a na dnes koniec
Potom az v utorok
@aurora1992 toto musi byt babo...
@zuzsat jeeej konecne si sa pridala
Myslis?
Ja som citila uhniezdenie ale nechcela som tomu verit
Akurat chcem ist kupit digi
@aurora1992 anoo to bude bábätko 😍😍😍teším sa
@aurora1992 no tento dr max ale vyzerá sľubne. Pre mňa naj testy lebo zbytočne neukazuje kraviny😀
@aurora1992 vyzera ze to vyslo 😍🤞🏻🤞🏻🤞🏻
@sewie
@rebecca999
@esmee3 och baby dakujem
Pokupila som testy a aj digi a uvidime teda ❤️❤️
@aurora1992 keď mne takto duchoval test tak mi rovno ukázal aj digi inak. To som poobede robila 😁
@esmee3 myslis ze uz mozem skusit digi?
@aurora1992 no ten dr max je dosť silný už teraz tak keď tak skús alebo zajtra a daj vedieť 😍
@esmee3 skusim asi zajtra
Ale dost tazko mi je hlavne v podbrusku
@aurora1992 daj potom vedieť 😍
@esmee3 ano daaaam❤️❤️❤️ Joj ako sa tesim ze asi ani spat nebudem
@esmee3 nevydrzala som
@aurora1992 zo 💙gratulujem a prajem aby ste to dotiahli do úspešného konca 🤰🤱
@aurora1992 to bolo teda prvý cyklus co ste sa snažili? Gratulujem 🙌🏻😊
@sonka333 dakujem moc ❤️❤️
@sunshine_18 Veru ano,uuuuuplne prvy nechapem
Snad to nebudu dvojicky 😀🙈

@aurora1992 koľko si po ovu? 🙂