icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sewie
21. aug 2022

@aurora1992 waaau to je uzasne gratulujem a nech to v zdravi dotiahnete az do konca 😊 aj nam sa tak toto tehotenstvo podarilo na prvy cyklus a uz som 36tt 😊

esmee3
21. aug 2022

@aurora1992 gratulujem ja som ti napísala že už môžeš 😍😍🎉 juu ďalšia tehuľka hlavne nech všetko dobre dopadne ❤️🤰

aurora1992
21. aug 2022

@sewie
@esmee3 dievcata dakujem moc
Ani sa mi nesnivalo ze tak rychlo
❤️❤️❤️

esmee3
21. aug 2022

@aurora1992 daj potom vedieť ako čo u gyn a podobne 😍😘

aurora1992
21. aug 2022

@esmee3 prave som jej pisala email
Asi este skoro na sono tak nech urci ze kedy mam prist
Vy ste kedy sli?

rebecca999
21. aug 2022

@aurora1992 počkaj dozajtra

esmee3
21. aug 2022

@aurora1992 pfu k môjmu gyn som šla asi 6+1 ale už bolo vidieť aj srdiečko. Síce má objednal až na 8tyzden ale šla som o týždeň skôr lebo som potrebovala pnku

rebecca999
21. aug 2022

@aurora1992 to je krasne😍

aurora1992
21. aug 2022

@esmee3 ako poznam moju tak ma prv zavola na krv tak som zvedava❤️

zuzsat
21. aug 2022

@aurora1992 ja 6+2 bola.len cierna bodka, 6+4 uz bolo embryjko a srdiecko...vacsinou volaju 2tyzdne po pozitivnom.teste

Inak juchu juchu aj ked.zatial iba v duchu ale vyzera ze mame to v suchu 👏👏👏✊✊✊ velmi velmi velmi sa tesim.

aurora1992
21. aug 2022

@zuzsat jeeej si zlataaa ❤️❤️❤️ Dakujem moc
No podla poslednej ms som dnes 4+1 tt tak uvidime
Ale fakt ma dost boli podbrusko aj ty si tak mala? Pri orvej dcere si to takto nepamatam

zuzsat
21. aug 2022

@aurora1992 ja som tak mala ked to nedopadlo.dobre. ale kazde tehu je ine. Mozno hormony a si viac.precitlivela. uvidis.. ale napr. Pri prvej som mavala bolesti ale.po namahe. Napr.ked som visavala atd... Daj si magnezium, lahni, vyloz.nohy nad uroven srdca a malo by to prejst

aurora1992
21. aug 2022

@zuzsat idem na to
Dakujem moc
Uplne som taka nervna ze teraz neviem co
Chlapovi som domacu pasteku natierala na chleba a skoro som sa zgrcala🙈😀

sonka333
21. aug 2022

@aurora1992 neboj....ja keď som čakala dcéru tak mala som rizikové tehotenstvo a od 6 mesiaca som bola dokonca v nemocnici kvôli nizko uloženej placente a stále sa čosi kopilo a špinila som často ....do dnešného dňa pamätám keď som ráno čakala na vizitu a došiel primár a keď som mu povedala že zase špiním tak mi surovo povedal že zrejme to je potratový týždeň a to som bola takmer v 7 mesiaci....stále nejaký zápal...atd....zvládli sme to....o 2 mesiace bude mať 15 rokov....pri synovi som mala bezproblémové tehotenstvo ale tu som od začiatku mala bolesti podobné menštruačným...bála som sa a každú chvíľu som si myslela že sa menzes spustí....modlila sa ....a bolo to niečo nové pretože aj keď som pri dcére mala rizikové tehu z xxx problémami ....bolesti som nemala ....a toto ma desilo....a nakoniec to bolo len roztahovanie maternice....a ja mám 17 🌙synčeka 😘kľud....viem že strach je obrovský ale čo sa má stať sa stane...tak či onak...treba veriť že všetko dopadne dobre 🤱...a ešte som zabudla dodať že keď som mala také bolesti tak som bežala na pohotovosť s tým že po takmer 14 rokoch sa mi podarilo otehotnieť a to prvé tehu bolo problémové...a že mám strach že dostanem menzes...dr.mi surovo odvetil že príroda "sa musí rozhodnúť či sa plod ujme alebo nie že to nieje v ich moci...kruta pravda ale je to fakt....holý fakt....držím ti palce z celého srdca 💙🤰🤱aby ste to dotiahli až do úspešného konca a ešte raz veľká gratulka 🥰

kvietok2021dt
22. aug 2022

@aurora1992 taketo som mala aj ja na uplne uplnom zaciatku a to som ovu mala oneskorenu ;) myslim si ze si v tom jedoznacne a klopem na drevo drzte sa

aurora1992
22. aug 2022

@kvietok2021dt dakujeeem 🙂

uz som pisala gynde a poslala jej ten test a povedala ze mi gratuluje a ze sa vidime 28.9.2022 na krv a sono 🙂
to by som mala byt tak 8+tt tak snad uz aj srdiecko bude krasne bit

aurora1992
22. aug 2022

@sonka333 dakujem krasne 🙂 nadherne slova 🙂 vela si toho musime my zeny a matky zazit 🙂

kvietok2021dt
22. aug 2022

@aurora1992 urcite mojmu srdiecko bilo uz 6+1 🙂 potvrdil akciu srdca aj mi ukazal blikajuce srdiecko dnes som 22+2 dni cize 6 mesiac male ma uz aj kope ❤️ drzte sa

kvietok2021dt
22. aug 2022

@aurora1992 a vo 8 tyzdni mi uz vypisali knizku kedze od 6tt mi potvrdili na klinike kde sme sli s tym aby nam pomohli otehotniet a vlastne ani netrebalo kedze ms neprisla a nezacali sme ani s tabletkami:D potvrdili srdiecko o tyzden som sla k svojej gyn a v 8 tyzdni uz knizka❤️

aurora1992
22. aug 2022

@kvietok2021dt joj tak to sa tesim
beriem aj priatela nech si vypocuje srdiecko, viem, ze to chlapov zvykne roztopit ale dnes mi vravel, ze je to taky zvlastny pocit ze nevie tomu uverit :D

zuzsat
22. aug 2022

@aurora1992 ja som svojho brala na prvy screening. Kedy bolo vidiet aj rucicky aj nozicky a tiez mu lekarka pustila srdiecko..bolo to jeho poprve.

aurora1992
22. aug 2022

@zuzsat jeeej aj plakal?

zuzsat
22. aug 2022

@aurora1992 on to neprizna ale ja ho poznam.mal slzy v ociach....

aurora1992
22. aug 2022

@zuzsat joj to je krasne 🙂 no ja sa uz neveim dockat
este dnes skusim dr max test ci silnie
baby a inak myslite, z emozem chodit do posilky? chodila som pravidelne 3-4x do tyzdna a teraz neviem ci mozem nemozem.. dajake lahke vahy popripade iba bike si dam alebo beh? co si myslte?

esmee3
22. aug 2022

@aurora1992 podľa mna keď nebudeš cvičiť brucho a nebude to take namáhavé tak áno. Mne hneď v tom 7.týždni povedal že šport môžem ale tak na 50-60%. Teraz už o športe nevravel nič to v tom 1.trimestri mi vždy prízvukoval. Ale neviem či aj beh je dobrý asi by sommslor ten bicykel cii

anonym00000
22. aug 2022

Ja som skúsila aj dnes test dr max a asi tiež nič. Tak snáď mám len hormonálnu búrku z HAK

sense
22. aug 2022

@aurora1992 ak si doteraz beha aká tak behať môžeš ak nemas problémy. Takisto cvičiť môžeš. Šport je dokonca prospešný, vynecháj priame brušné svaly. Napr Sydney Cumming dávala videa na cvičenie takmer až do pôrodu na Youtube. A najdôležitejšie počúvať svoje telo a lekára. Bicykel sa vo vyššom štádiu tehotenstva neodporúča kvôli stabilite, pretože je inak postavené tazisko tela... Aspoň teda mne tak pred niekoľkými rokmi lekár hovoril.

aurora1992
22. aug 2022

@esmee3
@sense dakujem babky zabky
Zatial mam krce tak si netrufam ale chcem pokracovat
Alebo plavat pojdem
Nemozem necinne sediet 😀
Inak aha ako mi silnie ❤️

sense
22. aug 2022

@aurora1992 pekní silnie, tak zatiaľ sa šetrí, daj si len prechádzku
Alebo nejakú jogu pre prvý trimester